Įkraunama...
Įkraunama...

Airija

sveikos,

Keliaujancioms i Airija gal pravers mano fotoreportazas apie shia sali, kuri galit rasti cia:

Lankytinos vietos Airijoje

Grazi salis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarele08 @ 2009 01 20, 00:10)
Moksliskai ir fiziskai nepaaiskinsiu, bet ukiskai galiu:)) Optine apgaule sukuriama labai paprastai: is tikruju automobilis vaziuoja ne i kalna, o i nuokalne, bet kalnu arba kalvu apsuptyje  atrodo, kad vaziuoja i kalna. Man atrodo interneto klodai pilni tokiu "stebuklu". Belieka tik surinkti kelis zodzius, pvz.: magnetic hill ir stai prasom visa informacija wink.gif

drinks_cheers.gif Esu ne karta buvusi toj magic hill prie Dundalko ir mano nuomone tokia pat kaip Vasarele08.

QUOTE(mamaEgle @ 2009 08 06, 10:41)
Praktiškai tas pats buvo. Anyway, nėra skirtumo. Bus dvi temos, kurias pabaigus bus galima sujungti į vieną  4u.gif

Atsakyti
norejau paklausti apie bagaza>ar i ta rankini bagaza ieina rankenukas> na tarkim turiu tase ir dar rankenuka lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rankenukas eina i rankini bagaza na turi but vienoj tasej atskirai nestis negalima.
Papildyta:
ir dar bukit geros jei jau rasot pavadiimus miestu ar vietoviu rasikit tiksliai nes pvz konemaros salos nera yra tokiu pavadinimu kaimas, o sala yra ahilo. ir dar labai grazu yra sv. Patriko kalne uzlipkit tikrai nesigailesit randas jis Wesporte.
Atsakyti
Sveikutes, kiek cia prisiskaiciau apie Airija, mes lapkricio 20 diena pirma karta skrisim i Dublina, aplankyt giminiu. Bus pirma kelione lektuvu rolleyes.gif zadam viesu transprtu pakeliaut po sali, beje turim ir leliuka 1 metu laiko... Nzn kaip reaguos dukryte i nauja aplinka ir i skridima lektuvu...
Gal kas keliavot su leliukais? Gal turit kokiu patarimu ka pasiimt i kelione?
Atsakyti
O tikrai uztenka turet asmens tapatybes kortele? Sake kad paso nebutina. ir tipo leliukai nereikia dokumento, ar tikrai??

bijau nusisneket, g.gif o sveikatos draudimo korteliu nereikia?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASgelele: 04 lapkričio 2009 - 14:15
QUOTE(ASgelele @ 2009 11 04, 12:11)
Sveikutes, kiek cia prisiskaiciau apie Airija, mes lapkricio 20 diena pirma karta skrisim i Dublina, aplankyt giminiu. Bus pirma kelione lektuvu  rolleyes.gif  zadam viesu transprtu pakeliaut po sali, beje turim ir leliuka 1 metu laiko... Nzn kaip reaguos dukryte i nauja aplinka ir i skridima lektuvu...
  Gal kas keliavot su leliukais? Gal turit kokiu patarimu ka pasiimt i kelione?

Nelabai koks laikas dabar kelionėms po šalį, o dar viešuoju transportu. Labai daug lietaus ir vėjo, gana vėsu. Bet Dubliną ir jo apylinkes tikrai turėtumėte apžiūrėti, tenai tikrai daug ką yra pamatyti.
Dėl patarimų, tai klausk temoje Airijos mamukai , tikrai mamos pasidalinsim patirtimi.

QUOTE(ASgelele @ 2009 11 04, 13:13)
O tikrai uztenka turet asmens tapatybes kortele? Sake kad paso nebutina. ir tipo leliukai nereikia dokumento, ar tikrai??

bijau nusisneket, g.gif  o sveikatos draudimo korteliu nereikia??  g.gif

Asmens tapatybės kortelės užtenka, o vat mažiukui teks daryti pasą. Be jo tikrai neišskrisi. Kelionės dokumentas būtinas. Kažkas suteikia labai jau klaidingą informaciją.

Aš kai važiuodavau į svečius į Airiją, drausdavausi Lietuvoje. Maža kas atsitiktų, būtų draudimas, nes šiaip čia medicininės paslaugos gana brangios. O draudimas juk ne tiek daug kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(ASgelele @ 2009 11 04, 14:13)

bijau nusisneket, g.gif  o sveikatos draudimo korteliu nereikia??  g.gif

užtenka kortelės. Net daug greičiau praleidžia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz informacija aciuks.gif Jau laukiam kada reiks atsiimti paso. Ot butu, jei is orouosto atgal namo tektu grizti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedulia @ 2009 08 05, 23:12)
sveikos,

Keliaujancioms i Airija gal pravers mano fotoreportazas apie shia sali, kuri galit rasti cia:

Grazi salis  rolleyes.gif

pritariu,labai grazi salis.tik ne visita grozi moka iziuret.as kaip tik ruosiuos per velykas vaziuot i pacius pietus,nes ten dar nesu buvus
Papildyta:
QUOTE(Nedulia @ 2009 08 05, 23:12)
sveikos,

Grazi salis  rolleyes.gif

siaip is salu esu buvus tik achill saloj,tikrai labai grazu,patiko labai.mes kai buvom buvo ziauriai didelis vejas ir bangos atrode super.ne kas dien pamatysi.o kitas salas,manes nezavi plaukimas vandenynu,su tokiais mazais laiveliais itariu labai makaluoja.as bijau kad neuzsuptu?
Atsakyti
Sveiki, ruosiames vasara su seima pakeliauti Airijoj, apsistosim netoli Dublino. Ka galima apziureti aplink Dublina(na apie 2 val kelio masina, sakykim) ? Nuomosimes masina, vaikai dar mazi 3ir 6 metai, noretusi ir vandenyno, ir piliu ir kokiu parku...Kazkada buvome Airijoje, bet teko pamatyti pietine dali: Cork, Limerick, Ring of Kerry...Gal kas gyvena netoli Dublino ir zino smagiu vieteliu, kur patiktu tiek suaugusiems, tiek vaikams. ax.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 02 24, 12:59)
Sveiki, ruosiames vasara su seima pakeliauti Airijoj, apsistosim netoli Dublino. Ka galima apziureti aplink Dublina(na apie 2 val kelio masina, sakykim) ? Nuomosimes masina, vaikai dar mazi 3ir 6 metai, noretusi ir vandenyno, ir piliu ir kokiu parku...Kazkada buvome Airijoje, bet teko pamatyti pietine dali: Cork, Limerick, Ring of Kerry...Gal kas gyvena netoli Dublino ir zino smagiu vieteliu, kur patiktu tiek suaugusiems, tiek vaikams. ax.gif Busiu labai dekinga 4u.gif
Pabandyk paklausti paneliu,kurios gyvena Dubline,cia nuoroda ju temutes
CIA TEMUTE
Man labai patiko miestelis prie Dublino Bray 4u.gif parkas paciame Dubline Pheonix Park,Zoologijos sodas,Botanikos sodas thumbup.gif
Atsakyti