Įkraunama...
Įkraunama...

vertimas iš vyrų kalbos į bendrinę

QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 21, 12:43)

Tikras vyras tiki tik savo zmona.

Kaip mielaaaaa wub.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 21, 15:13)
As, pavyzdziui, visikai nemoku naudotis indaplove, orkaite ir skalbimo masina...O kam..

Gerai, kad dar neklausi, "o kam tu indaplovę naudoji".
Atsakyti
O zinau viena fraze saviskio: jei jau skambina ir klausia :kokie musu planai si vakara,tai zinok reiskia: zodziu ruoskis,chebra atvaro pas mus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 21, 19:48)
O zinau viena fraze saviskio: jei jau skambina ir klausia :kokie musu planai si vakara,tai zinok reiskia: zodziu ruoskis,chebra atvaro pas mus  doh.gif  lotuliukas.gif

Arba tai reiškia klausimą-"Pas ką mes įsisiūlysim šiandien į svečius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 03 22, 10:17)
Arba tai reiškia klausimą-"Pas ką mes įsisiūlysim šiandien į svečius"  biggrin.gif

Arba, "jeigu nėra bendrų planų, aš galiu pasiplanuot sau atskirai"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 22 kovo 2010 - 09:26
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 21, 18:48)
O zinau viena fraze saviskio: jei jau skambina ir klausia :kokie musu planai si vakara,tai zinok reiskia: zodziu ruoskis,chebra atvaro pas mus  doh.gif  lotuliukas.gif

manu jog cia labai plataus vartoimo lingvistinis darinys lotuliukas.gif

Mano atveju tai gali reiksti, jog "mieloji neuzimk kompo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 22, 09:19)
Arba, "jeigu nėra bendrų planų, aš galiu pasiplanuot sau atskirai"...

jo irgi variantas... bet tada balso tembras biski kitoks vyro tampa.. nu toks "mes siandien kur nors eisim?? rolleyes.gif wub.gif Ne? bigsmile.gif a tada ziurek cia toks variantas yra man..bla bla bla bla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar vienas reiskinys:
netiketas skambutis ir netiketas klausimas "kaip sekasi? Ka veiki? kaip nuotaikos"

reiskia: "Turiu planu, zonduoju tavo nuotaikas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 03 22, 11:24)
dar vienas reiskinys:
netiketas skambutis ir netiketas klausimas "kaip sekasi? Ka veiki? kaip nuotaikos"

reiskia: "Turiu planu, zonduoju tavo nuotaikas" lotuliukas.gif

Ir koks tokio klausimo tikslas ? ar nepasitiksi su kočėlu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 22, 17:12)
Ir koks tokio klausimo tikslas ? ar nepasitiksi su kočėlu ? smile.gif

Ne, ar busi namie ar pasdrauge issniuruosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 03 23, 08:36)
Ne, ar busi namie ar pasdrauge issniuruosi biggrin.gif

lotuliukas.gif Bijo namie vienas pasilikti , ar džiaugiasi , kad draugus galės atsivesti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(teta33 @ 2010 03 23, 09:11)
lotuliukas.gif Bijo namie vienas pasilikti , ar džiaugiasi , kad draugus galės atsivesti ? biggrin.gif

A fik ji zino, gal liudna, bo draugai ir mergos atpuola- man dzin biski, reguoju i tai kaip meteorologini reiskini, tipo krusa, potvynis, uraganas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 23 kovo 2010 - 09:28