Įkraunama...
Įkraunama...

vertimas iš vyrų kalbos į bendrinę

QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 21, 15:13)
as gi tau aiskinu letuviskai: tikri vyrai nepasitiki niekuo..tik savo zmona.
Jei zmona pasake, kad sita mesla, kuri ji padare, galima valgyt, vadinsi galima.
Zmona juk blogai nepatars.
Ir is vis -nafik itemt smegenis ir gilintis i kazkokius dlykus, kai salia yra vaiksciojntis "googlas".
Ivedei klausima ir gavai atsakyma.
As, pavyzdziui, visikai nemoku naudotis indaplove, orkaite ir skalbimo masina...O kam..

super smile.gif taikliai si karta, blondinas:)

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 21, 19:48)
O zinau viena fraze saviskio: jei jau skambina ir klausia :kokie musu planai si vakara,tai zinok reiskia: zodziu ruoskis,chebra atvaro pas mus  doh.gif  lotuliukas.gif

pas mane lygiai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
"sėdžiu pas draugą" - pilu iki žemės graibymo ;
"grįšiu už 15 min" - grįšiu apytiksliai už 2 val;
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 03 24, 09:27)
"sėdžiu pas draugą" - pilu iki žemės graibymo ;
"grįšiu už 15 min" - grįšiu apytiksliai už 2 val;

va va biggrin.gif tiesa gryna... tik maniskis jei jau kazka panasaus galvoja,tai skambina ir sako : uzvaziavau i servisa pas drauga,biski masina paziuresim,gedimu paieskosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o su tais grizimais biggrin.gif tuoj-geriausias atsakymas,iskart aisku man kad galiu ramiai eiti miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
*"Kodėl tu visda viską sugadini?"- maždaug taip: labai susinervinau, neturiu kur garo nuleist, turėsi pabūt garų surinktuvu.

*Einant gatve ar kokioj kitoj viešoj vietoj pasako: "Tu pati gražiausia"- reiškia, atkreipė dėmesį į kitą moterį, kuri jam pasirodė graži ir patraukli...

*Skambina iš parduotuvės: "Ką tau parnešt?"- reiškia pirkinių krepšelyje yra pora butelių alaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 24 kovo 2010 - 10:29
vyru kalbos subtilybes priklauso nuo to, su kuo jis kalba.
Jei vyras kalba su normaliu zmogum, mastanciu logiskai, turinciu jumoro jausma ir neserganciu jokiomis psichinemis ligomis.. Tai jis jei nori pasakyt, kad eisu siandien gert ir mergu birbint, tai jis sako: " eisu siandien gert ir mergu birbint"..Arba jei nori pasakyt , kad jei nepaskambins Paulius, tai gris laiku, o jei paskambins tai neaisku kada tai sako: " jei nepaskambins Paulius, tai grisiu laiku, o jei paskambins tai neaisku kada".
O jei vyro pasnekovas yra suo, paukstis arba psichinis ligonis, kurio negalima nervint.. Tai vyras kalba sunu, vistu ir ligoniu kalba...
-Kodel?
-Nu, kad suprastu.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 11:57)
Tai jis jei nori pasakyt, kad eisu siandien gert ir mergu birbint, tai jis sako: " eisu siandien gert ir mergu birbint".

ne nu cia biski jau neprotinga butu taip rezti,geriau pagrazinus pagrazinus biggrin.gif
Atsakyti
Paprastai žmona nėra logiškai mąstantis, jumoro jausmą turintis ir dar psichiškai sveikas sutvėrimas.
Vadas, tu gal turėjai omeny du draugus, bet ne vyrą ir žmoną...
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 03 24, 12:26)
Paprastai žmona nėra logiškai mąstantis, jumoro jausmą turintis ir dar psichiškai sveikas sutvėrimas.
Vadas, tu gal turėjai omeny du draugus, bet ne vyrą ir žmoną...

mano supratimu.. zmona ir yra antras draugas.
Kuriam gali sakyti viska..be melo..apgaules ir pataikavimo.

Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 14:04)
mano supratimu..

Nuoširdžiai pavydžiu tokios draugystės.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 13:04)
mano supratimu.. zmona ir yra antras draugas.

pirmas kas tada?? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 24, 13:19)
pirmas kas tada??  unsure.gif

nu pastatyk du draugus.
Viena pavadink pirmu.
Tai tas antras ir bus ***...antras draugas..

Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 03 24, 13:24)
nu pastatyk du draugus.
Viena pavadink pirmu.
Tai tas antras ir bus ***...antras draugas..

tai pirmas as pats sau geras draugas ania.. normaliai biggrin.gif
a tai viskas ok,tada ir as vienam is draugu visada tiesa sakau lotuliukas.gif
Atsakyti