Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(uodegas @ 2010 03 26, 08:28)
Kad neverktų, pasėjau joms žolės.

lotuliukas.gif vargšai katukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Vargšai katukai, nuskriausti, nedašerti, nepopinti našlaitėliai.... 14 kilogramų gyvo šeriuoto svorio...
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 26, 10:28)
Vargšai katukai, nuskriausti, nedašerti, nepopinti našlaitėliai.... 14 kilogramų gyvo šeriuoto svorio...

aha tikrai kad nabagėliai, tik daigelių tetrūksta biggrin.gif
gražuoliai, šildos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 26, 11:28)

vargšiukai lotuliukas.gif
maniškė ėda šviežiai pasodintą dracenos viršūnę doh.gif
Ačiū Dievui, kol kas mano daržiuku nesidomi rolleyes.gif

Nuvalgėm ir mes pirpinę. "Sodinau" ją į kelis kartus perlenktą, sudrėkintą marlę- puikiai auga thumbup.gif

O darželyje ramu.
Paprikos išdygo- cielos penkios.
"Vilma" dygsta- pasėjau prieš savaitę, o prieš tai nepavyko sudaiginti pomidoriukų "Balkonzauber" g.gif
Dar pasėjau bazilikus, agurkus ir petražoles- ale kos kas nieko lens.gif

dabar bus eilė žirniams- o juos tikriausiai reiktų prieš tai pabrinkinti g.gif
Gal kas turi žirnių auginimo balkone patirties?
Atsakyti

Vargšai katinukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokie kūdi... wub.gif Tikiai išvaizdai išlaikyt, vien žolytės nepakanka schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 03 26, 12:40)
Gal kas turi žirnių auginimo balkone patirties?

Aš turiu. Išaugo pusantro metro ilgio virkštis, išaugino išdidžiai vieną ankštį, joje du žirniai. Visssskas....
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 26, 12:28)

jau kaip prajuokino lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau apsidžiaugs, kad bent 8-i pomidorčikai išlindo, bet vakar išlindo tikrasis vienintelis pomidoras doh.gif Kas tie kiti per piktžolės net nežinau, tai sukišau į žemę ir likusias sėklytes. Turiu įtarimą kad reiks man paaugintų nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 03 26, 11:50)
Aš turiu. Išaugo pusantro metro ilgio virkštis, išaugino išdidžiai vieną ankštį, joje du žirniai. Visssskas....

o pas mane žirniai visai neblogai augo. Ir ankščių nemažai buvo. Tik birželį aš išvažiuodama juos gerai paliejau, o pasitaikė lietingos savaitės, tai kai grįžau dalis leisgyviai buvo, bet nieko atsigavo. O vasaros gale miltligė užpuolė.
Atsakyti
Vargšas alkanas katinėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Night @ 2010 03 26, 13:51)
Buvau apsidžiaugs, kad bent 8-i pomidorčikai išlindo, bet vakar išlindo tikrasis vienintelis pomidoras  doh.gif Kas tie kiti per piktžolės net nežinau, tai sukišau į žemę ir likusias sėklytes. Turiu įtarimą kad reiks man paaugintų nusipirkti  doh.gif

o kaip atskyrei, kad šitas tikras, o anie - ne? g.gif
Pas mane keli lenda, tikiuosi, visi tikri unsure.gif
Atsakyti
Kaunietes gal kas noretu siek tiek paaugintu Vilma pomidoru?
Turiu 16 vnt. sau pasiliksiu 5,kitus 5 arba 6 vesiu i kaima. Taigi, jeigu kam reikia - atsiliepkit iki Velyku, nes poto jau bus viskas. Galeciau padovanot arba 5 arba 6, nes taip pas mane issodinti...
dar baklazanu geltonu irgi gal kam reikia - pasodinciau, nes reikia pikuot, o vietos nera, tai sau pasisodinus 2 turiu, o likusius isvesiu i kaima, jeigu neatsiras kam reiktu...
Dar cili pipiru gal kas noretu daigu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 26 kovo 2010 - 14:20
QUOTE(ooo @ 2010 03 26, 09:35)
pas mane viskas dygsta  biggrin.gif praejsuiais metais seniai pasibaigusiu galiojimu 40 pomidoru balkoniniu pasejau, tai visi ir sudygo  doh.gif  visi iki vieno - o galvojau, nu kai pasibaiges galiojimas, tai gal nors keli sudygs  lotuliukas.gif
net ta gele, kur uosves liezuviu vadinama - ilgalape sansevjera, kasmet zydedavo  biggrin.gif

Vaisingi namai biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(aaagnex @ 2010 03 26, 14:18)
Dar cili pipiru gal kas noretu daigu?

Gundyčiausi čiliais, ale neturiu jau sveikatos niekur važiuoti, nebent Eiguliuos gyvenat - pėsčia suvaikščiočiau dėl čiliuko smile.gif
Atsakyti