Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

nu tai laukiu tada, nes nežinau kur pakasiau, kad atkast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 03 26, 22:11)
O kokio formos inde sodinti buvo?  4u.gif
Aš šiandien į lovelį susėjau, ir tankokai taip...  unsure.gif nu bet praretinsiu jei per tanku pasirodys..

Plastikiniam lovely
Atsakyti
Matau pomidoriukai balkoniniai nedygo unsure.gif Man irgi verysad.gif pas mane tie kur pomidorų medžiu vadinami, tai gal apie tuos pačius kalbam. Pernai balkoninius auginau, tai gerai dygo. O šiųmetinių tai po poros savaitėlių net sėklą išsikasiau - ji net nepajudėjusi link gyvybės, tokia atrodo sudžiuvusi, nors sausa jai tai tikrai nebuvo g.gif
Baklažanai balokoniniai ir žemuogės sudygo jau smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien beisrausinėdama radau Balkonzauber sėklų, kaip rankas niežtis pasisėt blush2.gif
O jie pakabinami? Ar tik dėl akių ant pakuotės tokie pavaizduoti? g.gif
Ainu googlintis..
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2010 03 27, 19:48)
Aš šiandien beisrausinėdama radau Balkonzauber sėklų, kaip rankas niežtis pasisėt  blush2.gif
O jie pakabinami? Ar tik dėl akių ant pakuotės tokie pavaizduoti?  g.gif
Ainu googlintis..

na jei kabinsit bus pakabinami smile.gif
O jei statysit, tada pastatomi smile.gif
Atsakyti
Dar gali būti paguldomi ir apverčiami aukštyn kojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 27, 21:32)
Dar gali būti paguldomi ir apverčiami aukštyn kojom  biggrin.gif

Laisvė pomidorams!!!
Niežti nagai pikiuot. Rytoj. Valdausi. Mažoki dar.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 27, 11:17)
Nepergyvenkit, pas mane irgi vieni su laiškais, kiti dar laukia kažko  g.gif  Bet nepriklausomai nuo svogūnų laiškų tiek paprikiukai, tiek pomidoriukai visai padoriai išlindo  mirksiukas.gif

Aga, pomidorai ir ciliukai ir pas mane jau pasirode thumbup.gif Bet kita beda, irgi del zemiu - ciliukus pirma uzberiau, bet matyt, per plonu zemes sluoksniu, tai belaistant visa virsutine zeme dingo ir visos sekliukes nuogos. Kazi, gal uzbert? Bet gal apsunkinsiu joms gyvenima, vel is naujo teks lyst?

Nusipirkau siand dar Afrikietisku agurku, gal kas bandet juos?
Atsakyti
man balkonzauber sudygo beveik 100 proc., nzn kodel jums nedygsta g.gif
Tik tiek, kad pas mane jie dar mazuciai. Ir tiesa,kad dygsta ilgiau - geltonieji ir betalux kartu seti sudygo kokia savaite anksciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 03 27, 21:53)
Aga, pomidorai ir ciliukai ir pas mane jau pasirode  thumbup.gif  Bet kita beda, irgi del zemiu - ciliukus pirma uzberiau, bet matyt, per plonu zemes sluoksniu, tai belaistant visa virsutine zeme dingo ir visos sekliukes nuogos. Kazi, gal uzbert? Bet gal apsunkinsiu joms gyvenima, vel is naujo teks lyst?

Nusipirkau siand dar Afrikietisku agurku, gal kas bandet juos?

Aš truputuką užberčiau. o balkone labai fainai auga ir tie ilgavaisiai. Turėjau pernai, tai ir gražu, ir agurkai skanutėliai (salotoms nelabai, bet veido kaukei sveikiau nerasi biggrin.gif)
Va maniškis pernykštis:
http://balkonas.blog...ko-savaite.html
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 03 27, 21:53)

Grazuoliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes jungiuos i jusu rateli 4u.gif Niekada nesu kazko panasaus uzsiemus tai siemet va sugalvojau balkonine darzininkyste uzsiimt biggrin.gif kaip cia man seksis bus matyti g.gif kovo 22 d.susejau agurkus 'ilgavaisius',pomidoriuku;'VENUS',ir dar raudoni kazkokie vazoninej.prisisejau salotu,krapiuku,cibuliuku .... Tai man po poros dienu agurkiukai kaip pradejo lyst,salotikes ir cibuliukai suzele,o dar po poros dienu pomidoriukai pasirode. bigsmile.gif Taip fainei sakiau sudykti sudygo jai nenumirs,ar kokios ligos neuzpuls tai gal kazkas pavyks .Nu vyruj sakau kaip bebutu salotikiu paragausim lotuliukas.gif
Atsakyti