Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(satanele @ 2010 03 21, 18:48)
O kokią veislę auginsi? g.gif

Tokią kaip paveikslėlyje - green sausage
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 20:00)
Tokią kaip paveikslėlyje - green sausage

Galvoju,kokius aš galėčiau balkone auginti, didelis balkonas pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 14:05)
Planuoju savo "žaliąsias dešreles" balkone tokiu principu auginti

user posted image

Beda tik, kad turiu vos vieną stovą. O dar norėčiau su ir kitas rūšis panašiai pabandyti. Metaliniai stovai brangūs, teks pasukto galvą, kaip čia padarius smile.gif

mergaičiai, jūs man geriau paaiškinkit, kaip tą pomidorą "nuguldysit" taip? Nes gi jis auga į viršų g.gif g.gif Čia palaipsniui tą stiebą prie žemės lenkt kaži ar kaip daryt...?
Atsakyti
Žostaute, nu.... Ką tu prie kompo dabar darai?? mastau.gif hihihi.gif

O su tuo nulenkimu, mano galva, no problem. Jau dabar matau, kaip tų žaliųjų daigai auga - anie "natūraliai" linkti linkę. O nerišami turėtų savaime svirti. Nus taip galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 20:26)
Žostaute, nu.... Ką tu prie kompo dabar darai?? mastau.gif  hihihi.gif
O su tuo nulenkimu, mano galva, no problem. Jau dabar matau, kaip tų žaliųjų daigai auga - anie "natūraliai" linkti linkę. O nerišami turėtų savaime svirti. Nus taip galvoju g.gif

Nu tai nelaukia pomidorai gi, nelaukia biggrin.gif
Va jei veislės taip linkusios linkt tai kitas reikalas. Įdomu, gal ir "peniai" taip augtų g.gif Turiu Tumbling Tom yellow kelis daigiukus, tikiuosi jie irgi atrodys taip gražiai kaip nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
Dėl penių biggrin.gif neturiu supratimo, o Tumbling Tom, įsivaizduoju, kad tikrai žavingai atrodytų cool.gif
Atsakyti
Kokią nuotrauką radau doh.gif
Aš šiemet daug čiliukų balkone auginsiu,nes dalį susėjus pavėluotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 21 kovo 2010 - 20:18
QUOTE(something else @ 2010 03 21, 20:59)
Dėl penių  biggrin.gif neturiu supratimo, o Tumbling Tom, įsivaizduoju, kad tikrai žavingai atrodytų cool.gif

Na tai matyt reikia bandyt ir tiek. Bet vis tiek įtariu, kad čia kažkokia klasta yra biggrin.gif koks nors genėjimas specialus ar pan g.gif
Labai šiemet auginamų daiktų sąrašą išbraukiau. Vis dėl to šviesos mano balkone nėra daug, tai daugelis prieskonių labai "išskysta"... Bus gana man rozmarino ir dar bazilikų kaip pernai pabarstysiu tarp pomidorų. Ai, dar petražolės nuo pernai žaliuoja balkone biggrin.gif Tada dar... 11 doh.gif rūšių pomidorų, kelios saldžios paprikos, tada kelios rūšys aštrių pipiriukų, arbūziukai ir lovelis su braškėmis wub.gif Daugiau nieko schmoll.gif Net žirnių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 21, 20:18)
Kokią nuotrauką radau  doh.gif

Nus bet kas man į akis krenta - tos didžiulės talpos doh.gif

QUOTE(žostautė @ 2010 03 21, 20:18)
Na tai matyt reikia bandyt ir tiek. Bet vis tiek įtariu, kad čia kažkokia klasta yra biggrin.gif koks nors genėjimas specialus ar pan  g.gif

Daugiau nieko  schmoll.gif  Net žirnių  schmoll.gif

Vat aš irgi turiu tokią mintį dėl genėjimo, kuri man pusiau erezija atrodo: ar nebus taip, kad paauginamas tvirtas stiebas ir kerpama viršūnė, o į šalis svyra "pažastiniai" ūgliai? g.gif Čia mano pačios suregzta mintis, todėl jei pretenduoja į absurdiškumų TOP 5-tuką - per daug nesistevėčiau biggrin.gif

Mhm, tasai "daugiau nieko" 11-kos pomidorų rūšių kontekste skamba labai "tragiškai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 20, 20:58)
O į indelius prilieti tiek, kad sėklos paviršiui plaukiotų, tai irgi, manau, specialaus talento reikia

Nugi per kelis metus (jau nežinau kelis metus balkonininkyste užsiminėju g.gif ) tai pirmą kart šitaip sėklas paskandinus buvau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(something else @ 2010 03 20, 22:53)
Aj, tiesa, atkreipkite dėmesį - šį savaitgalį maximoje vazonams 40 proc nuolaida!

Aš ir kelis prigriebiau thumbup.gif kai tokia kaina neusilaikiau

QUOTE(Mimmi @ 2010 03 21, 16:48)
Nu jau nebegundyk, o tai MB vys mane iš namų su visa augmenija

lotuliukas.gif Aš tai mat su tėvais vis dar gyvenu, tai tėtis vis dėl gausybės vazonų burbuliuoja lotuliukas.gif bet naujuosius pirkinius jaum nematant parsinešiau ir paslepiau tarp senų tongue.gif lotuliukas.gif nieko nežino nieko nemato - širdis neskauda biggrin.gif Tik jau įtartinai žiūri į mano šiumetinį daržą. bet jau galvoja kaip praplatint palangę kad daugiau mano daržovių tilptų, kol jos į balkoną iškeliaus lotuliukas.gif

Vau bet jau nuotrauka balkono wub.gif thumbup.gif gaila kad pas mane stiklintas, tai taip neišeina pasidaryt ax.gif
Atsakyti
Ishkilo klausimas beziurint i ta balkona: o jei auginant tokiose didelese talpose tai irgi reik kad dugne butu skylutes ( ir liet per apacia kaip geles), ar tiesiog pila kokio zvyro ant talpos dugno kad kazkoks drenazas butu ?? g.gif
Atsakyti
man tos talpos panašios į dideles šiukšliadėžes, nemanau, kad su skylėmis būtų.
Atsakyti