Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Marzde @ 2010 04 09, 14:40)
Baklažanai balkone?  thumbup.gif

Aha, raso, kad galima formuoti norima auksti, geneti kaip nori. Vazonuose auginamas. Aisku, ir darze galima, bet silumos gali but mazokai.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 04 09, 16:52)
o kam ta katinų ir gyvūnų žolė? tipo juos pašerti, ar sisiukui daryt  blush2.gif

Atitraukti dėmesį nuo pasėlių gun_rifle.gif
Aš jau specas. Atkreipkite dėmesį, kad velykų žolė ir papūgų žolė (irgi parsiduoda) katėms per liaunos, nepatogu graužti. O kačių žolė - tai paprasčiausios avižos. Iš pradžių nušienauja jas, po to eina toliau pasėlių ravėti.
Atsakyti
QUOTE(uodegas @ 2010 04 09, 19:42)
Atitraukti dėmesį nuo pasėlių  gun_rifle.gif
Aš jau specas. Atkreipkite dėmesį, kad velykų žolė ir papūgų žolė (irgi parsiduoda) katėms per liaunos, nepatogu graužti. O kačių žolė - tai paprasčiausios avižos. Iš pradžių nušienauja jas, po to eina toliau pasėlių ravėti.

Tas avizas manosios kremta neblogai. Reikia vis atnaujinti ir bus ramu. ax.gif
Nu va, ir apie kates darzo temoje. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(ooo @ 2010 04 09, 09:26)

pomidorai mano kur persodinti, tai jau triskart praaugo nepersodintuosius, nors buvo vienodo dydzio kai persodinejau  ax.gif

pas mane tai atvirksciai doh.gif
tie kur persodinau - visai susnos, o tie "likuciai", kuriu nepikiavau , bet nepasiryzau ishmesti -kad mostelejo augti blink.gif tai dabar numyletus ishopikiuotus teks ishmesti, o vargshus "nurashytus" pagarbiai ishsodinti i atskirus vazonus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 04 09, 08:26)
beje, vienintelis dalykas, kuris pas mane nedygsta - zole katinams  doh.gif  sejau tokia kur pavadinta velykine ir su triusiu, tai jauciu seklos lievos, nes kur zole gyvunams - visada puikiai sudygdavo ir augdavo  ax.gif

Aš tokią žolytę velykom buvau pasisėjus, sakau stalą papuošiu doh.gif lotuliukas.gif Tai visa laimė pad pipirnės buvau pasisėjus ir nesuvalgius, tai puokiai velykinės žolytės vaidmenį atliko ir po to buvo panaudotos pagal paskirtį thumbup.gif lotuliukas.gif

Mano 4 pomidorai auga kaip išpotėję pumputus tik krauna, tas kur žydėjo lygtai pomidoriuką užmezgęs thumbup.gif Šiandien ir likusius 6 išpikavau, tai tikiuosi ir greit užaugs bigsmile.gif Dar žemuoges šiandien pikavau, tai gerai kad jau su keliais lapeliais ir nedaug, o tai vos sugraibyt galima blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
toks klausimas dėl rukolos, šiandien nupaveikslavau,ar dar yra koks šansas kad man bus kas iš jų g.gif

user posted image

o va kokia salota jau buvo, jau du kart valgėm good.gif smile.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos, mergičkos. Skaitau, skaitau jūsų temelę..., žiūriu, žiūriu....gražu ir skaniai atrodo.

Norėjau jus tiesiog pagirti, kad sugebat ant palangių, balkonuose taip gražiai išaugint sau daržovių. Žaviuosi jūsų pastangomis ir stebiuosi rezultatais. Šaunuolės 4u.gif
Mane tai tik šiltnamis gelbsti, ant palangių nesugebu ką nors valgomo išaugint blush2.gif , tik gėles ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pomidorus pikiuoti, bet nežinau į ką juos persodinti? į kokio didumo vazonus? ar galiu pradžiai į mažesnius, o vėliau į didelius, kur jau augs balkone, ar iš karto į didelius? g.gif ir maždaug kokio skersmens vazonų reikia, o gal labiau loveliai tinka?
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2010 04 10, 09:57)
Sveikos,

noriu pomidorus pikiuoti, bet nežinau į ką juos persodinti? į kokio didumo vazonus? ar galiu pradžiai į mažesnius, o vėliau į didelius, kur jau augs balkone, ar iš karto į didelius? g.gif ir maždaug kokio skersmens vazonų reikia, o gal labiau loveliai tinka?

Aš pomidorus kaip ir visa kita sėju į mažas dežutes, pomidorams paaugus išpikuoju į indelius nuo grietinės ar nuo salotų sveriamų kaip buna ax.gif o jau kai gerokai paauga persodinu į gerokai didesnius indus (jei jau būna pakankamai šilta kad į balkoną nešt galiu, tai iš grietinės indelių sodinu tiesiai į indą kur augs balkone ax.gif ).
Atsakyti
aš šiandien pasisodinau jau ooo nuostabiuosius pomidoriukus, bet sodinau tiesiai į didelį lovelį, chiliukus pasodinau du į vieną vazoną, tai gal nieko.. smile.gif
merginos, ar nešat ką nors jau į balkoną? mano stiklintas, bet toks ne sandarus, šaltoka jame. bet jau lūžta mano palangės, nežinau ką daryt...
Atsakyti
Aš jau senokai viska išnešiau į balkona ( išstiklintas ,gana sandarus ) pridengiu naktį agroplėvele . rolleyes.gif auga viskas ,bet ne per greičiausiai smile.gif
šiandien važiuosiu nusipirkti čiobreliu, šalavijų, ir rozmarinų nes neisgyveno is po žiemos . Jau būtų atžele tikriausiai ? bet matyt nušalo. doh.gif

Atsakyti
labukas visom 4u.gif pas mane ir viskas jau balkone bet jai jau saltesne tai parsigabenu viska i kambari tik salotas palieku jos kazkaip nebijo nes kambaryje tai nepatiko joms per silta matyt buvo tai galvojau kad nieko nebebus is ju o kai isnesiau i balkona atsigavo bigsmile.gif
Truksta saulutes ir silumos aisku, nes labai jau ant vietos viskas auga verysad.gif
Atsakyti