Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 15:17)
Boruzka, pirmos dvi  bigsmile.gif  labai labai labai patiko thumbup.gif  trečiai būčiau kito kampo paieškojus fotografuot 4u.gif

agam ir as ta db matau ir triuksmai lenda ... bet siaip siek tiek sunku fotkint buvo , kameros 3 ant stovu , sonuose lempos ir dar vietos atsitraukti nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 12:15)
nu nebent meteris, nes moteris tai nelabai fotogeniška tongue.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif komplimentu daugiau negausi tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sea, man labai grazi Liepa rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Su šventėmis visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien išgirdau, kad mūsų būrelis šioje temoje dalyvauja bigsmile.gif Nesijaučiu pažengusi, bet gal neišvarysit blush2.gif Čia nors kiek pokalbius galima sekti ir gal rasiu minutėlę kitą pafotkinimui, nes priešingu atveju vėl atsiras svarbesnių ir skubesnių darbų doh.gif

Labai smagu matyti iš senų temų pažįstamus nickus ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 16:17)

labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Antajo, Will ačiū 4u.gif

smagu, kad daugėja būrys biggrin.gif thumbup.gif įdomu kada peštynės kokios įvyks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 18:11)
Antajo, Will ačiū 4u.gif

smagu, kad daugėja būrys biggrin.gif thumbup.gif  įdomu kada peštynės kokios įvyks lotuliukas.gif

aš galiu tiksliai pasakyti, kada - per kitą pilnatį biggrin.gif laimė, tuo metu AŠ krausiuos lagaminus atostogoms ir nebus man kada čia ilgai tūnot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 19:15)
aš galiu tiksliai pasakyti, kada - per kitą pilnatį biggrin.gif laimė, tuo metu AŠ krausiuos lagaminus atostogoms ir nebus man kada čia ilgai tūnot biggrin.gif

lotuliukas.gif
o tai ką, čia kas mėnesį peštynės vyksta? Reikia užsiblokuoti SM per pilnatį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 04 04, 18:16)
lotuliukas.gif
o tai ką, čia kas mėnesį peštynės vyksta? Reikia užsiblokuoti SM per pilnatį  lotuliukas.gif

juokinga, bet jo, periodiškai pasipešam..smile.gif) nugi moteriškių kolektyvas, ko norėti, nereik per aštriai reaguot (pvz., išeit) - praeis ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 18:15)

o gal vis tik niekada nebebus peštynių, visos gyvensim draugiškai, gražiai, mylėsim ir gerbsim viena kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 18:20)
o gal vis tik niekada nebebus peštynių, visos gyvensim draugiškai, gražiai, mylėsim ir gerbsim viena kitą biggrin.gif

eik jau, taigi atsibos..smile.gif
čia kaip šeimoje. jeigu yra tobula darna, niekada nebūna konfliktų, vadinasi, santykiai mirę. o jeigu verda aistros (bent kartais), reiškia, žmonės svarbūs vieni kitiems, svarsto, stebi, analizuoja, įsižeidžia, įsisikaudina, bla bla bla - jie gyvi, jaučia..biggrin.gif linkiu, kad peštynių būtų - jos palaiko tonusą biggrin.gif

tiesa, Tavo Liepos nepakomentavau. Graži dukra, jopsisiski..smile.gif
man truputį kokios šoninės šviesos aiškesnės trūksta, jei apie foto, o ne apie mergaitę smile.gif
klausai, o ji Tau noriai pozuoja? o mažius?
maniškiui kaip užeina, kartais vartyk, kaip nori, o kai būna kokia situacija, įkvėpimas, apšvietimas - nė pro kur. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 balandžio 2010 - 18:26
QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 18:17)
juokinga, bet jo, periodiškai pasipešam..smile.gif) nugi moteriškių kolektyvas, ko norėti, nereik per aštriai reaguot (pvz., išeit) - praeis ir viskas smile.gif

tai, kad neina iš čia išeit:) aš rimtai bandžiau išsiregistruot:) rašiau laišką moderatorei, bet kažkaip niekas neatjungė smile.gif O dabar vėl noriu čia būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 18:25)
tai, kad neina iš čia išeit:) aš rimtai bandžiau išsiregistruot:) rašiau laišką moderatorei, bet kažkaip niekas neatjungė  smile.gif  O dabar vėl noriu čia būt lotuliukas.gif

nu va kai užsimanei čia vėl būt, tuomet ir išregistruos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s. nelinkiu tongue.gif lik čia, niekur neik, bo pagausiu ir..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 18:27)
nu va kai užsimanei čia vėl būt, tuomet ir išregistruos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s. nelinkiu tongue.gif lik čia, niekur neik, bo pagausiu ir..smile.gif

tai, kad senokai prašiau biggrin.gif mirksiukas.gif

Ačiū už kritiką 4u.gif
Nenori būt fotografuojama visai, maivosi, tiksliau vaiposi dirbtinai tease.gif šiandien fotografau, kai ji žaidimus žaidė kompiuterinius. O Luko iš vis nemoku fotografuot...jis prisimerkia ir kvailai išsišiepia, kai į jį nusitaikau arba nusisuka ar įsikniaubia į lovą ir taip visada, tai jo nuotraukų beveik ir neturiu rodomų doh.gif
Atsakyti