Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

Pepperoni, o man vis tik atrodo, kad pasiduodat per greitai. Žinau, kad pati taip galvojau, kaip Say.. parasė, bet kažkaip po truputį po truputį smile.gif
Kai save fotografuoji susikaustai,tada jaučiasi tos dirbtinės veido išraiškos, judesiai... ar rankų padėtys.. bet kai pradedi sau kasdienybėje nebūdingai elgtis blush2.gif , atsipalaiduoji, maivais gal, durniuoji..bandai vis naujai ir naujai ir iš tų 50 -100 kadrų po kokios 1.5val fotografavimo atkapstai 1,2 patinkančius, nors ne visada biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai, parodau kelias biggrin.gif biggrin.gif neilgam..smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tai čia visur aš esu.. kad parodysiu porą sūnaus portretų, kurie man visai mieli smile.gif

dar vieną dedu, sūnus man čia labai smile.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 balandžio 2010 - 09:31
labai linksmai dryžuotos visos biggrin.gif pirmoji ir antroji superinės thumbup.gif

p.s pirmosios poza labai į tavo avataro panaši biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 04 balandžio 2010 - 09:18
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 09:17)
labai linksmai dryžuotos visos biggrin.gif pirmoji ir antroji superinės thumbup.gif

aha, taigi mano kodinis žodis yra "dryžiukai" biggrin.gif
Atsakyti
Aik, Tu fainai, kaip wub.gif Dryžiukų rojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 04 04, 09:33)
Aik, Tu fainai, kaip  wub.gif  Dryžiukų rojus  biggrin.gif

aha biggrin.gif yra pas mus toks kambariuks..smile.gif)

šį kartą visai džiaugiuos todėl, kad su šiuo fotiku, pasirodo, įmanoma daryti auto. tuoj tauro portretukų įdėsiu kelis. vaikas sirgdamas itin noriai pozavo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu va, pridėjau tiek foto, pusę juostelės, dabar galiu būti rami iki Kalėdų, ania? kvotą įvykdžiau.. bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Sea, geras, rimtai panaši į mano mylimą herojų biggrin.gif biggrin.gif
p.s. skaityk parašą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 balandžio 2010 - 09:39
faini Tauro portretukai 4u.gif o trečiasis įstrigo..insmylėjau wub.gif

p.s perskaičiau tavo parašą laugh.gif
Atsakyti
labas dienas!

aha! kita kart kai sayonora spyriosis zinosiu kas ir kaip.. biggrin.gif fotogeniska tu meteris!

man labai faina pirma, tokia rimta atrodai.. smile.gif

idomiai tai kur pasilenkus, fainai sumastei bigsmile.gif

o berniukas tavo tai trecioj foto tooooks meilutis.. atrodo taip ir lepinasi saulute smile.gif o 4 ir 5 tai siaip labai patinka.. 5 gerule su tais drabuziais! thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 04, 12:00)
labas dienas!
aha! kita kart kai sayonora spyriosis zinosiu kas ir kaip..  biggrin.gif fotogeniska tu meteris!

man labai faina pirma, tokia rimta atrodai.. smile.gif

idomiai tai kur pasilenkus, fainai sumastei  bigsmile.gif

o berniukas tavo tai trecioj foto tooooks meilutis.. atrodo taip ir lepinasi saulute smile.gif o 4 ir 5 tai siaip labai patinka.. 5 gerule su tais drabuziais!  thumbup.gif

nu nebent meteris, nes moteris tai nelabai fotogeniška tongue.gif
aš kai nesivaipau, tai dar tokių toleruotinų foto galima padaryt, bet kadangi beveik ištisai vaipausi arba kalbu, o tiksliau - plepu, tai... nelabai..smile.gif)
o vaikas mano tai man rodos fotogeniškas gavosi.. skirtingai nuo tėvų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

su grazia pavasario svente jus visas 4u.gif

Labai smagu cia pagyvejima matyti rolleyes.gif tik as pati db jau dingsiu turbut ilgesniam laikui is visur , nes dirbti pradejau doh.gif

greitu laiku tikiuosi parodysiu visa projekta, cia tik dalelyte , kelios nuotraukytes ... kaikam jau ir matytos ..

cia efoto http://www.efoto.lt/...8362/nuotraukos

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 04 balandžio 2010 - 14:42
Sayonara, Labai grazios Visos foto!!! Auto tokie nuotaikingi,labai silti!!

Su Velykom visas!!
Atsakyti
Boruzka, pirmos dvi bigsmile.gif labai labai labai patiko thumbup.gif trečiai būčiau kito kampo paieškojus fotografuot 4u.gif

Merginos, High Key, tai kas? pereksponuota foto ir dar kas daugiau daroma? ar aš ne taip supratu g.gif

Liepa 4u.gif
user posted image

Papildyta:
jau susiradau apie High Key biggrin.gif
Atsakyti