Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

QUOTE(Melodi @ 2010 04 05, 14:11)
o as aplamai dar metu nera kaip suzinojau, kad diafragma - tai ne tik kontracepcijos priemone cool.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 04 05, 13:11)
o as aplamai dar metu nera kaip suzinojau, kad diafragma - tai ne tik kontracepcijos priemone cool.gif

lotuliukas.gif
Arba ka tai reiskia, kad fotografija "triuksmauja" smile.gif Nes sis terminas man buvo totaliausia mistika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 balandžio 2010 - 13:39
melodi, fainas tas auto.. svajingas.. rolleyes.gif

grethen, pirmoji labai labai super! ir dar man trecia patinka.. savo spalvom labai perteikia nuotaika.. vakarojimas toks.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 05, 15:33)
Grethen- pirma man suuuper! Cia is virsaus paveiksluota?
Is virsaus nuo kopeteliu smile.gif tik kadras nuskanuotas nekokybiskai tai "niutono ziedai" per veida eina. Cia dar toks vienas is serijos apie "diafragma" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 05, 13:33)
Tiesa sakant mums (naujokems  smile.gif ) kritika yra iaugusi i krauja. Nes mes taip mokinames vienos is kitu- kritikuojant. Kartais as asmeniskai pastebiu,kad per daug demesio kreipiu i technika negu i pacia emocija. Reikia kazkaip persilauzti manau. unsure.gif  Taip kad jei norit kritikos- is musu tikrai kad gausit  biggrin.gif

super smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Melodi, miela foto, mane gal ta užuolaida erzina truputį 4u.gif

Grethen, pirmoji ir trečioji patinka 4u.gif

Atsakyti
Su Šventėmis Jus visas!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vis užsuku paskutiniu metu geros nuotaikos dozės čia pasisemti thumbup.gif thumbup.gif ypač paskutiniai postai (apie diafragmą ir pan.) patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
kalbejot pirma apei fotogeniskus vaikus.. na mono vaikis tai fotogeniskas biggrin.gif tik jis va taip vat maivosi.. o taip sunku pro stikla sufokusuot cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Antajo, šaunūs portretai thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia sake, kad tema vos juda? lotuliukas.gif
Maitinimo blokas pasmigo kompo, tai esam be kompo kuri laika. O per ta laika stebuklingai skyrelis pagyvejo smile.gif thumbup.gif
Pas mane tik "juosteliu" susikaupe perkelimui i kompa.
Atsakyti
antajo, wow.. nuostabiai gražus vaikis..smile.gif ir portretai faini, nors ir vaiposi biggrin.gif

Agneza tongue.gif ir atsitik tu man taip..smile.gif) Tau sekasi smile.gif
Atsakyti
palyginimui, tą pačią foto tvarkiau su laptopu, kad patiktų spalvos ir paskui su normaliu, jau sukalibruotu monitorium biggrin.gif per laptopą žiūrint vaizdas nelabai skiriasi, bet per tą monitorių, tai labai labai doh.gif O kaip jums? gal abiejų į pievas biggrin.gif

laptopo variantas
user posted image

normalaus monitoriaus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 05 balandžio 2010 - 18:37