Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

antajo - pirma gerule thumbup.gif

Sea- oho koks skirtumas blink.gif mano skoniui spalvos nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 05 balandžio 2010 - 19:03
dekui merginos ax.gif

sea, jo.. kazi kaip tada mano rodo g.gif man per dbr monituriu super! o va per laptopa labai daug kontrasto...

Atsakyti
Oi, Antajo lotuliukas.gif Man antra tai super matytas vaizdelis, kiekviena karta kai Liepa viena i kiema isleidziu galiu uz 5 min eit snipo prisiplojusio ieskot prie kurio nors lango lotuliukas.gif Liuks portretukai, o vaikis tavo tai nerealiai fotogeniskas bigsmile.gif

Sea, per mano laptopa tai tavo laptopine jau toookia raudonai kontrastine pasirode blink.gif O antros tai normalios, grazios spalvos, apacioj tik kazkokia balta juosta blasko smile.gif
Atsakyti
ačiū, merginos 4u.gif
ir pagal nuotraukų peržiūros statistiką flickeryje matau, kad skirtumas yra biggrin.gif
Atsakyti
labai nesinori mums naglai brautis pas jus (nors norim mokytis labai labai blush2.gif ), tai jei leisite, patupesime pasaloje ir stebesime... ax.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Su praejusiom sventem visas 4u.gif
Ryt anksti kelt, tai uzejau bent permest, ka priraset. Komentuot nebeturiu jegu... Ale saunuoles jus, kad nespeju sios temos skaityt biggrin.gif

deiido, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

oho, koks pagyvėjimas bigsmile.gif sveikos naujai prisijungusios!

QUOTE(sayonara @ 2010 04 04, 10:42)

visos fainos, bet va šita man labiausiai patiko smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2010 04 04, 16:17)

kokia faina bigsmile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2010 04 05, 09:11)
o šitaip geriau?

aha, šita geriau ir man smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 04 05, 11:23)
sutinku su jumis,tik as bijau labai persistengti su PS  biggrin.gif
siek tiek patvarkiau  mirksiukas.gif

labai panaši į mano anytą bigsmile.gif tik ji nemėgsta fotkintis.

QUOTE(Sea_ @ 2010 04 05, 19:34)
palyginimui, tą pačią foto tvarkiau su laptopu, kad patiktų spalvos ir paskui su normaliu, jau sukalibruotu monitorium biggrin.gif per laptopą žiūrint vaizdas nelabai skiriasi, bet per tą monitorių, tai labai labai  doh.gif  O kaip jums? gal abiejų į pievas biggrin.gif

topLopinėj labai veidelis geltonas, o toj kitoj - natūralesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 05 balandžio 2010 - 21:47
Mes irgi prašomės į tylius stebėtojus kol kas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 05, 17:48)

thumbup.gif
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 05, 19:34)
palyginimui, tą pačią foto tvarkiau su laptopu, kad patiktų spalvos ir paskui su normaliu, jau sukalibruotu monitorium biggrin.gif per laptopą žiūrint vaizdas nelabai skiriasi, bet per tą monitorių, tai labai labai  doh.gif  O kaip jums? gal abiejų į pievas biggrin.gif

laptopo variantas

man toj pirmojoj veidas net zalsvas unsure.gif antra svelnesne /naturalesne 4u.gif

QUOTE(deiido @ 2010 04 05, 20:56)
labai nesinori mums naglai brautis pas jus (nors norim mokytis labai labai  blush2.gif ), tai jei leisite, patupesime pasaloje ir stebesime...  ax.gif 

sveika,o tai ko jau cia tupet? visoms(iems)vietos uzteks mirksiukas.gif
apie nuotr. faina,as gal prie vinjetavimo kabinciausi rolleyes.gif

QUOTE(Valkiria @ 2010 04 05, 23:04)
Mes irgi prašomės į tylius stebėtojus kol kas...

sveika smile.gif drasiau prasom mirksiukas.gif
grazus vaikis ,gal kiek labai jau jis apacioj paguldytas? g.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif

Valkiria, gražus modelis auga thumbup.gif Sveika prisijugus mirksiukas.gif

Deiido 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Sea. Tik gal receptuką žinai, kaip tą modelį priversti pozuot? Jei išduotum būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sea, skirtumas blink.gif Kyla noras savo teplepą išmesti... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti