Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

Aš be žado nuo SP aristokratiškumo... swoon.gif
Ir paskutinė Bitės fota nereali (ta prasme, Sea daryta fota). 4u.gif
Šaunuolės, mergicos.
Atsakyti
na is foto ir jusu komentaru atrodo super meetas buvo smile.gif

atsiprasau.. o tai bite maja cia kuri foto.. ax.gif ax.gif ax.gif as kaip naujoke neatsirenku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 04 11, 10:00)
atsiprasau.. o tai bite maja cia kuri foto..  ax.gif  ax.gif  ax.gif  as kaip naujoke neatsirenku... smile.gif

mirksiukas.gif
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 10, 21:22)

As pavydziu.... Darom rudeni meeta Londone? bigsmile.gif

Atsakyti
Wyshnia, tu Londone??? Galim meetintis kad ir tuoj pat. Be jų. Jos tai mūsų nelaukė...
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 11, 11:15)
Wyshnia, tu Londone??? Galim meetintis kad ir tuoj pat. Be jų. Jos tai mūsų nelaukė...

bigsmile.gif Jo jo, cia as ir edith musu cia, kvieciau pries pora dienu, daryt meeta musu pusej, tik kazkaip neatsiliepei biggrin.gif
Organizuojames thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 04 11, 11:59)

dekui smile.gif

taip ir galvojau kad moteris su nuostabia sypsena.. bigsmile.gif
Atsakyti
Matosi, kad meetas labai smagus buvo thumbup.gif

QUOTE(raige @ 2010 04 10, 11:54)
Gal kam pasirodys įdomu:

Seminaras „Fotožurnalistas vienai dienai“Balandžio 17-18d., Šiauliai

Seminaro svečias – fotožurnalistas, fotomenininkas, 18-os Auksinių kadrų laureatas, tarptautinių konkursų nugalėtojas, 6-ių autorinių parodų autorius Ramūnas Danisevičius

Plačiau: http://www.efoto.lt/...munu_danisevici

įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Agneza @ 2010 04 10, 20:02)
Kas meetinosi, o kas su vaikais tusinosi 
Laukiamos pastabos.

bandyčiau turbūt dar pacropinti g.gif
Labai patiko šukuosena thumbup.gif
Atsakyti
prisėdau išryškinti vakarykščių dviejų siaurų juostų ir.. strigo viena juostelė ritėje.. tai kažką apibraižiau arba apšviečiau..smile.gif)) jeigu pavyks šiandien nuskenuoti, parodysiu, ką turiu. 4u.gif
dar viena plati rytoj keliaus į procentrą, nes pati spalvotų neryškinu. ir dar viena plati fotike, o siaura - kitam fotike. tai kažkada, kaip kad Sea (po metų), parodysiu, ką rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip matau smagus mytas buvo thumbup.gif Grazios foto, tik noretusi susipazinimui nikus zinot,kas yra kas rolleyes.gif Nes dabar tik sayonara, bite maja, ir saules puga lyg issifravau smile.gif

Sea- tavo jb man labai patiko, cia rankiniu budu darai,ar per koki plugin'a/action'a ?

Atsakyti
ačiū 4u.gif
Citra, naudoju actioną, bet man per daug kontrasto jame, tai pradėjau nuiminėt jį 4u.gif

Nikke, čia vienas naujas kadras, nemoku aš perfotografuoti tik smile.gif
Mamiya C330 65mm
user posted image
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2010 04 11, 13:55)
prisėdau išryškinti vakarykščių dviejų siaurų juostų ir.. strigo viena juostelė ritėje.. tai kažką apibraižiau arba apšviečiau..smile.gif)) jeigu pavyks šiandien nuskenuoti, parodysiu, ką turiu. 4u.gif
dar viena plati rytoj keliaus į procentrą, nes pati spalvotų neryškinu. ir dar viena plati fotike, o siaura - kitam fotike. tai kažkada, kaip kad Sea (po metų), parodysiu, ką rasiu biggrin.gif

thumbup.gif kaip laukiu, tikiuos ne po metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, tikrai gerulis meetas buvo, gaila velai paskelbtas, bet kaip sakant dar ne vakaras, dar sudalyvausim biggrin.gif Pazejau, kad nelabai baisios, o netgi labai simpatiskos tai kita karta bus drasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 11, 16:52)
Nikke, čia vienas naujas kadras, nemoku aš perfotografuoti tik  smile.gif
Mamiya C330  65mm
user posted image
Nerealiai..
Atsakyti