Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (85 tema)

senuosiuose ND sukūriau albumą, dedikuotą vakar dienos susitikimui, kas netingit, sumeskit ten savo foto, kad liktų ateinančioms kartoms ir šiaip smagus prisiminimas..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
koks fainas Bitės portretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 04 11, 20:28)
senuosiuose ND sukūriau albumą, dedikuotą vakar dienos susitikimui, kas netingit, sumeskit ten savo foto, kad liktų ateinančioms kartoms ir šiaip smagus prisiminimas..smile.gif  4u.gif

jetus nepamenu pswd blush2.gif ir net kur anas yr doh.gif

Bitės portretas labai nuoširdus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 11, 20:23)
tai čia dar keletas Birštoniškių lankosi;) gal tu mokyklą ten baigei? išsiaiškinsim, kad pažįstamos;)))))

biggrin.gif taip, baigiau. kazkada.. smile.gif nesusiskaiciuoja. lygtais 2001 baigiau smile.gif o tu?smile.gif bet as dar pradziamoksle fotografijoj, ilendau cia tik paziuret kaip jus graziai fotkinat..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 19:41)

biggrin.gif taip, baigiau. kazkada.. smile.gif nesusiskaiciuoja. lygtais 2001 baigiau smile.gif o tu?smile.gif bet as dar pradziamoksle fotografijoj, ilendau cia tik paziuret kaip jus graziai fotkinat..

aš ne:)ištekėjau už vietinio laugh.gif bet spėju, mano vyro sesę pažinotum, nes ji tais pačias berods baigėbiggrin.gif kaktukė irgi vietinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2010 04 11, 20:46)
aš ne:)ištekėjau už vietinio laugh.gif bet spėju, mano vyro sesę pažinotum, nes ji tais pačias berods baigėbiggrin.gif  kaktukė irgi vietinė 4u.gif

vaje smile.gif tai as gal dar pasimokysiu pradziamoksliuose, o jau kai cia ateisiu issiaiskinsiu kas cia kur biggrin.gif p.s. gerai, kad atitekejai i birstona, visgi tikrai ten grazu smile.gif

Atsakyti
Sea- labai grazus Mamyjiniai kadrai bigsmile.gif

deiido-su photoscape turbut darei koliaza, kokybe labai nuvogta unsure.gif
Atsakyti
o aš apie vakar trumpam...va

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 04 11, 20:42)
Sea- labai grazus Mamyjiniai kadrai  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mama mia kokia tavo Mamiya! Ale ot gerai pati fotografuoja! thumbup.gif
Ypac antras kadras patiko.
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2010 04 11, 21:27)
Mama mia kokia tavo Mamiya! Ale ot gerai pati fotografuoja!  thumbup.gif
Ypac antras kadras patiko.

laugh.gif reklamuoji lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2010 04 11, 13:22)
bigsmile.gif Jo jo, cia as ir edith musu cia, kvieciau pries pora dienu, daryt meeta musu pusej, tik kazkaip neatsiliepei  biggrin.gif
Organizuojames thumbup.gif

nagi nagi bigsmile.gif tai kur ir kada?!!! bigsmile.gif
Atsakyti