Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

[quote=Kisssanka,2010 05 18, 22:02]
[quote=Hopeidea,2010 05 16, 20:43]
Kisssanka, gal tą pačia dieną gimdėm : ir laikas ir daktarė ir akušerė sutampa biggrin.gif

as pagimdziau kovo24 13.30 , o kada tu ? wink.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif ot sutapimas biggrin.gif biggrin.gif
Kovo 24 d pradėjau 12 val. tai dar prie Malinauskienės , o 16val. keitėsi daktarių pamaina, tai baigiau 20.50 prie Bimbienės 4u.gif
Rasa ( akušerė) tą dien budėjo visą parą,,iki kito ryto aštuonių..
Papildyta:
QUOTE(vilmux0520 @ 2010 05 18, 21:05)
Na as sausi patologiniam gulejau tai ten irgi skaiciau ta isakyma

kovo men. dar ten pat ir toks pats kabėjo...aš irgi supratau, kad 150,- kainuoja mokamos palatos g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Ooo tai nuo 12 pusantros val turejai girdeti mano vienos garsiausius saukimus doh.gif biggrin.gif
Man dar gydyt. Mal. atejus sako, tu tiek nebesauk, be taves dar penkios guli, jei visos taip sauks kaip tu, tai mes isprotesim i mus i psihushke paguldys ! verysad.gif doh.gif
Kaip ten nebesauksi,jei tokie skausmai buvo,kad kartais net atsijungdavau nuo skausmo, nelabai ir pamenu ta paskutine valanda iki stumimo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudene12 @ 2010 05 18, 15:07)
Siandien skambinau i skyriu ir klausiau del kainos mokamu palatu, tai sake kad 60 litu kaina. Tik kad ne visada buna laisvos. O is kur kitos gavo tokia didele kaina uz 150 lt.

tai čia viena para kainuoja 60 lt. o jei guli 2 paras ar daugiau tai daugiau ir išeina mokėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 05 19, 13:43)
tai čia viena para kainuoja 60 lt. o jei guli 2 paras ar daugiau tai daugiau ir išeina mokėt  g.gif

Tai jau taip - viena para 60 Lt, dvi - 120 lt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kisssanka @ 2010 05 19, 00:11)
drinks_cheers.gif
Ooo tai nuo 12 pusantros val turejai girdeti mano vienos garsiausius saukimus  doh.gif  biggrin.gif
Man dar gydyt. Mal. atejus sako, tu tiek nebesauk, be taves dar penkios guli, jei visos taip sauks kaip tu, tai mes isprotesim i mus i psihushke paguldys ! verysad.gif  doh.gif
Kaip ten nebesauksi,jei tokie skausmai buvo,kad kartais net atsijungdavau nuo skausmo, nelabai ir pamenu ta paskutine valanda iki stumimo.. g.gif

Tai , turbūt , girdėjau ax.gif Bet tegu ta Malin. nepersūdo: tikrai ne vienos girdėjau..kol aš pagimdžiau , mažiausiai trijų gimdymo pabaigą girdėjau biggrin.gif na , o paskui , turbūt kelios besiruošiančios gimdyti, girdėjo mane lotuliukas.gif Taip jau yra, nelengva , ne soliariume juk ten gulim lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

sudomino vienas pasisakymas, kad duso galvutes neissiima is stovo, tai cia tikrai kiekviename duse? O gal kur buvo normaliai padaryta? Nustebino toks lignines pasirinkimas... g.gif Tai kiekviena syki norint apsipraust is kart tenka ir issimaudyti, nu ir nesamone doh.gif O gal galit pasakyti, tie dusai yra kazkeliom palatom po viena? Jei taip tai po kelios palatos turi viena dusa? Ar nebuna eiliu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 05 20, 10:30)
Labas,

sudomino vienas pasisakymas, kad duso galvutes neissiima is stovo, tai cia tikrai kiekviename duse? O gal kur buvo normaliai padaryta? Nustebino toks lignines pasirinkimas...  g.gif Tai kiekviena syki norint apsipraust is kart tenka ir issimaudyti, nu ir nesamone  doh.gif  O gal galit pasakyti, tie dusai yra kazkeliom palatom po viena? Jei taip tai po kelios palatos turi viena dusa? Ar nebuna eiliu?  blush2.gif

yra dvi palatos ir tik vos ju duris pradarius yra wc ir dusas, tokie kaip blokai po dvi palatas ir dusas bei wc iskart. Na, patologiniam tai tikrai dusas nusiima, o po gimdymo tose palatose nezinau, reikes pasidomet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramal: 20 gegužės 2010 - 09:40
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 05 20, 10:30)
Labas,

sudomino vienas pasisakymas, kad duso galvutes neissiima is stovo, tai cia tikrai kiekviename duse? O gal kur buvo normaliai padaryta? Nustebino toks lignines pasirinkimas...  g.gif Tai kiekviena syki norint apsipraust is kart tenka ir issimaudyti, nu ir nesamone  doh.gif  O gal galit pasakyti, tie dusai yra kazkeliom palatom po viena? Jei taip tai po kelios palatos turi viena dusa? Ar nebuna eiliu?  blush2.gif

Kadangi buvo labai prastai po gimdymo, tai kaip kituose dušuose - nežinau. Bet manau kad viskas yra taip pat. Mūsų palatose eilių nebuvo. keturios moterys tikrai gali atsiprausti ir nesudarydamos eilių. tongue.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 3men.gulejau dvievieteje palatoje,lovos perskirtos sirma.kita palata buvo vienviete.tai dviem palatom (jei jos pilnos guli 3 moterys) ir joms skirtas WC ir duso kabina).duso galvute nenusiima,tad teks viai issimaudyti.man ir tas nepatiko.bet siap grazu tvarkinga.bent jau tada galejo biude pastatyti.
Atsakyti
QUOTE(cika_cipsas @ 2010 05 20, 13:15)
Gimdziau pries 3men.gulejau dvievieteje palatoje,lovos perskirtos sirma.kita palata buvo vienviete.tai dviem palatom (jei jos pilnos guli 3 moterys) ir joms skirtas WC ir duso kabina).duso galvute nenusiima,tad teks viai issimaudyti.man ir tas nepatiko.bet siap grazu tvarkinga.bent jau tada galejo biude pastatyti.

aš irgi taip manau. Paprasčiausiai visai nepagalvota apie moteris, kurios vos pavaikšto, negali sėdėti ar pakelti kojų.
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 05 20, 13:29)
aš irgi taip manau. Paprasčiausiai visai nepagalvota apie moteris, kurios vos pavaikšto, negali sėdėti ar pakelti kojų.

Pritariu drinks_cheers.gif Tikrai pasipiktinau, kai trumpam atlėkus apsiprausti, pamačiau, kad teks visai lysti po dušu: nebuvo nei jėgų , nei laiko..
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 20, 14:16)
Pritariu drinks_cheers.gif Tikrai pasipiktinau, kai trumpam atlėkus apsiprausti, pamačiau, kad teks visai lysti po dušu: nebuvo nei jėgų , nei laiko..

gal ten yra kokių nusiskundimų pasiūlymų knyga ? g.gif
būtų gerai, kad jie sužinotų tokias pastabas mirksiukas.gif
Atsakyti