ar niekas neturi budejimu grafikiuko iki menesio pabaigos?

Skaitau ir stebiuosi , galvojau kad pries 1.5men pagimdziau dicki 4220, o cia pasirodo yra ir 4.9 , 4.6
saunuoles merginos,sveikinu
as irgi epiduro prasiau,bet nesuleido. gimdziau prie gyd Malinauskienes ir akuseres Rasos. gyd tai man nepatiko, grubi,bet buvo te uzejus pora kart prasiverima pasiziuret, o akusere tai tikrai nebloga, ir nuramindavo,ir patardavo. Del drabuzeliu tai pasakysiu kad nera blogi jau tie valdiski,pirma para prabuvo su jais, o antra diena jau moviau savais drabuzeliais,kazkaip graziau
Niekas ilgai nelaiko toj ligoninej jei viskas gerai,mes dvi paras atbuvom ir isleido, treciadieni 13.30pagimdziau penktadieni 14.00jau namo vaziavom
taigi neprisidekit daug visko. Sekmes busimoms mamytems

noriu paklaust katik gimdziusiu ar gulejusiu pataloginam, ar labai daug gimdyviu siuo metu. vis pasigirsrta, kad kituose miestuose antslagas.
sveikos mamytes, gal jau kas pagimdete ligonineje, norejau paklausti kaip su kudikelio rubeliais , leidzia rengti savo ar rengia valdiskais isvirintais ?

QUOTE(*Sausutė* @ 2010 05 16, 15:43)
sveikos mamytes, gal jau kas pagimdete ligonineje, norejau paklausti kaip su kudikelio rubeliais , leidzia rengti savo ar rengia valdiskais isvirintais ? 

Pati dar negimdziau, bet ir cia forume ir pazystamos sake, kad leidzia

Siaip norejau pasiteiraut, kas is drabuzeliu tinka?

As manau , kad praziai geriausia detis tokius rubelius, kad bambutes nespaustu... man asmeniskai labiausiai patinka tie kombizoniukai, o veliau kai bambute uzgis, galima ir kelnytes deti

QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 16, 17:45)
As manau , kad praziai geriausia detis tokius rubelius, kad bambutes nespaustu... man asmeniskai labiausiai patinka tie kombizoniukai, o veliau kai bambute uzgis, galima ir kelnytes deti 

Tuomet musu nuomones sutampa.

QUOTE(Kisssanka @ 2010 05 16, 01:20)
Skaitau ir stebiuosi , galvojau kad pries 1.5men pagimdziau dicki 4220, o cia pasirodo yra ir 4.9 , 4.6
saunuoles merginos,sveikinu
as irgi epiduro prasiau,bet nesuleido. gimdziau prie gyd Malinauskienes ir akuseres Rasos. gyd tai man nepatiko, grubi,bet buvo te uzejus pora kart prasiverima pasiziuret, o akusere tai tikrai nebloga, ir nuramindavo,ir patardavo. Del drabuzeliu tai pasakysiu kad nera blogi jau tie valdiski,pirma para prabuvo su jais, o antra diena jau moviau savais drabuzeliais,kazkaip graziau
Niekas ilgai nelaiko toj ligoninej jei viskas gerai,mes dvi paras atbuvom ir isleido, treciadieni 13.30pagimdziau penktadieni 14.00jau namo vaziavom
taigi neprisidekit daug visko. Sekmes busimoms mamytems 

Kisssanka, gal tą pačia dieną gimdėm : ir laikas ir daktarė ir akušerė sutampa

Papildyta:
QUOTE(*Sausutė* @ 2010 05 16, 15:43)

Mums net pasiūlė rengti, nes maniškis labai plačių pečių vaikinas, tai valdiški buvo maži rūbeliai, ypač marškinėliai varganai atrodydavo

QUOTE(vilmux0520 @ 2010 05 16, 18:48)
Tuomet musu nuomones sutampa.
Tik va pagalvojau, kaip seseles priims tuos kombinzoniukus? Juk ligoninej rengia sliaustukais? 

as kiek zinau, tai leidzia,vistiek po tuo kombizoniuku desi siaustinuka

Norejau paklausti mamyciu jau gimdziusiu kam dare cezari. Sako kad pirma para neduoda leliuku i palata, o taip noretusi, kad salia laikyti galeciau, o kaip tada pamaitinti savo vaika jei nebus salia. Kokia ten tvarka. Girdejau, kad cezarinukus gydytojai stebi ir apziuri kitame skyriuje isnese. Ar reikia pirkti kokiu vaistu ar rinkinuku operacijai is anksto. Gal kam teke guleti mokomoj palatoj, kai vyras gali buti salia. Kokia kaina ir kada reikia rezervuoti. Aciu uz atsakymus

QUOTE(rudene12 @ 2010 05 17, 15:47)
Norejau paklausti mamyciu jau gimdziusiu kam dare cezari. Sako kad pirma para neduoda leliuku i palata, o taip noretusi, kad salia laikyti galeciau, o kaip tada pamaitinti savo vaika jei nebus salia. Kokia ten tvarka. Girdejau, kad cezarinukus gydytojai stebi ir apziuri kitame skyriuje isnese. Ar reikia pirkti kokiu vaistu ar rinkinuku operacijai is anksto. Gal kam teke guleti mokomoj palatoj, kai vyras gali buti salia. Kokia kaina ir kada reikia rezervuoti. Aciu uz atsakymus 

dėl vaikiuko palatoje pas tave- tai viskas priklauso nuo tavo ir vaiko būklės
mane išoperavo po vidurnakčio, ryte apie 11 val. perkėlė į paprastą palatą ir dukrelę atvežė iš karto tada, paskui dar siūlėsi paimti nakčiai į naujagimių skyrių (kad aš pailsėčiau), bet aš nedaviau, nes man norėjosi ją turėti šalia

kai pirmąją gimdžiau (irgi pjūvis), tai iš karto atnešė man pamaitinti į pooperacinę palatą, o va mažiukė gimė per anksti, tai buvo inkubatoriuje pusę paros- šildėsi
dėl maitinimo- manau, kad juos ten naujagimių skyriuje bent kartą tikrai pamaitina, kita vertus, tik gimę mažuliukai nebūna labai alkani

nežinau iš tikro, bet netikiu mitais, kad vaikas, gavęs mišinėlį paskui neima krūties- mano abi gavo mišinuko, nes pienukas atsirado tik 3- 4 parą po gimdymo, bet dičkę maitinau iki metų, o mažikę irgi maitinu iki šiol

o dėl mokamos palatos- klausk personalo, kai jau būsi pooperacinėj
sėkmės

QUOTE(rudene12 @ 2010 05 17, 16:47)

Mokama palata kainuoja 60 Lt, mokama gimdykla 160 Lt. Jei nors viena is ju bus laisva, nuvaziavus i ligonine tau jas pasiulys