O kas liečia kamuolį- tai visus sąrėmius ant jo prasėdėjau
Man gimdykloj prireikė toletinio popieriaus, šlepečių ir pusantro litro vandens( man leido gerti kiek noriu..)
Tie motreiški pampersiukai tikrai gera idėja, būtų labai pravertę...nes buvo daug vandenų ir tų palučių daug reikėjo
Gulėt buvo neįmanoma kokie skausmai
Tik toniukus kai rašydavo , liepdavo atsigult neilgam...kai baigdavo- vėl puldavau ant kamuolio
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 24, 18:50)
Man gimdykloj prireikė toletinio popieriaus, šlepečių ir pusantro litro vandens( man leido gerti kiek noriu..)
Tie motreiški pampersiukai tikrai gera idėja, būtų labai pravertę...nes buvo daug vandenų ir tų palučių daug reikėjo
Gulėt buvo neįmanoma kokie skausmai
Tik toniukus kai rašydavo , liepdavo atsigult neilgam...kai baigdavo- vėl puldavau ant kamuolio 
va va, sau pasiimsiu tualet popieriaus ir vandens, nes tikrai zadu visomis ligonines siulomomis priemonemis
QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 24, 19:08)
tai cia leliui, o sau tikrai nenesiuos
o kam jums tos kelnaites ir pampiai
priskiedzia tose paskaitose, kad tik visos pirktu ko reikia ir ko nereikia 
man apie vienkartines kelnaites gimdziusios drauges sake, kad tos palos krenta, nepatogu su jomis vaikscioti ir t.t. ,o tos kelnaites tai super dalykas, sako gali laisvai judeti, niekas tarp koju nesitabaloja... tai jei galima sau palengvinti bent tokias smulkmenas kodel nepasinaudojus???
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 16:58)
o kaip su vienkartinemis kelnaitemis? juk su tomis palomis labai nepatogu... beje gimdykloje reikia tureti pampersiuka, vilnones kojnytes ir kepuryte isvirkciomis siulemis leliukui, ar ne? 
Gimdykloje nereikia NIEKO tureti.
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 20:28)
man apie vienkartines kelnaites gimdziusios drauges sake, kad tos palos krenta, nepatogu su jomis vaikscioti ir t.t. ,o tos kelnaites tai super dalykas, sako gali laisvai judeti, niekas tarp koju nesitabaloja... tai jei galima sau palengvinti bent tokias smulkmenas kodel nepasinaudojus???
o kam tau ta pala tarpkojyje, jei nei vanduo teka, nei ka? man nereikejo jokiu palu tarpkoji
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 20:28)
na as irgi manau jeigu jau yra sukurta tokiu dalyku, kurie suteikia patogumo tai galima naudotis tiek vienkartinemis kelnaitemeis, tiek tais vadinamais pampersais
Pritariu tau Editike
man tai uztektu grafiko siandieninio ir rytojaus
gal kas koki numeriuka zino kur paskambinus suteiktu tokia info. nu neapsisprendziu ar siandien jau vaziuoti ir laukti rytojaus, nes siuntima i stacionara turiu, atsidarymas 2cm ir viskas ant plaukeliu laikosi.
nu padekit gimdyvei
gal kas koki numeriuka zino kur paskambinus suteiktu tokia info. nu neapsisprendziu ar siandien jau vaziuoti ir laukti rytojaus, nes siuntima i stacionara turiu, atsidarymas 2cm ir viskas ant plaukeliu laikosi.
nu padekit gimdyvei
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 25, 15:04)
man tai uztektu grafiko siandieninio ir rytojaus
nu padekit gimdyvei
nu padekit gimdyvei
dėl grafiko padėt negaliu, bet linkiu lengvo gimdymo
būtinai parašyk savo įspudžius
gal kas prie bimbienes gimde? nes kaip supratau ji sianakt budi.
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 25, 16:34)
gal kas prie bimbienes gimde? nes kaip supratau ji sianakt budi.
Aš prie jos pagimdžiau