Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

Man gimdykloj prireikė toletinio popieriaus, šlepečių ir pusantro litro vandens( man leido gerti kiek noriu..) 4u.gif Tie motreiški pampersiukai tikrai gera idėja, būtų labai pravertę...nes buvo daug vandenų ir tų palučių daug reikėjo cool.gif
O kas liečia kamuolį- tai visus sąrėmius ant jo prasėdėjau thumbup.gif Gulėt buvo neįmanoma kokie skausmai doh.gif Tik toniukus kai rašydavo , liepdavo atsigult neilgam...kai baigdavo- vėl puldavau ant kamuolio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 24, 18:50)
Man gimdykloj prireikė toletinio popieriaus, šlepečių ir pusantro litro vandens( man leido gerti kiek noriu..) 4u.gif Tie motreiški pampersiukai tikrai gera idėja, būtų labai pravertę...nes buvo daug vandenų ir tų palučių daug reikėjo cool.gif
O kas liečia kamuolį- tai visus sąrėmius ant jo prasėdėjau thumbup.gif Gulėt buvo neįmanoma kokie skausmai doh.gif Tik toniukus kai rašydavo , liepdavo atsigult neilgam...kai baigdavo- vėl puldavau ant kamuolio  biggrin.gif

va va, sau pasiimsiu tualet popieriaus ir vandens, nes tikrai zadu visomis ligonines siulomomis priemonemis biggrin.gif uz ka as mokescius mokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 05 24, 19:08)
tai cia leliui, o sau tikrai nenesiuos  schmoll.gif o kam jums tos kelnaites ir pampiai blink.gif priskiedzia tose paskaitose, kad tik visos pirktu ko reikia ir ko nereikia rolleyes.gif

man apie vienkartines kelnaites gimdziusios drauges sake, kad tos palos krenta, nepatogu su jomis vaikscioti ir t.t. ,o tos kelnaites tai super dalykas, sako gali laisvai judeti, niekas tarp koju nesitabaloja... tai jei galima sau palengvinti bent tokias smulkmenas kodel nepasinaudojus???
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 16:58)
o kaip su vienkartinemis kelnaitemis? juk su tomis palomis labai nepatogu... beje gimdykloje reikia tureti pampersiuka, vilnones kojnytes ir kepuryte isvirkciomis siulemis leliukui, ar ne? blush2.gif

Gimdykloje nereikia NIEKO tureti. schmoll.gif Pala ideda po gimdymo tik labai neilgai, kol nuveza i palata, o daugiau jau gali uzsideti tas tinklines kelnaites. Pampersiuko leliukui, kepurytes ir kojinyciu taip pat nereikia. schmoll.gif Nes pagimdzius kudikeli, ji tik nuvalo ir suvysto, o kai jau atveza i palata, tada jau aprengia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 20:28)
man apie vienkartines kelnaites gimdziusios drauges sake, kad tos palos krenta, nepatogu su jomis vaikscioti ir t.t. ,o tos kelnaites tai super dalykas, sako gali laisvai judeti, niekas tarp koju nesitabaloja... tai jei galima sau palengvinti bent tokias smulkmenas kodel  nepasinaudojus???

o kam tau ta pala tarpkojyje, jei nei vanduo teka, nei ka? man nereikejo jokiu palu tarpkoji blink.gif tik po gimdymo idejo blush2.gif grizus i palata uzsidejau savo amunicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2010 05 24, 20:28)
man apie vienkartines kelnaites gimdziusios drauges sake, kad tos palos krenta, nepatogu su jomis vaikscioti ir t.t. ,o tos kelnaites tai super dalykas, sako gali laisvai judeti, niekas tarp koju nesitabaloja... tai jei galima sau palengvinti bent tokias smulkmenas kodel  nepasinaudojus???

na as irgi manau jeigu jau yra sukurta tokiu dalyku, kurie suteikia patogumo tai galima naudotis tiek vienkartinemis kelnaitemeis, tiek tais vadinamais pampersais rolleyes.gif gal ir buna kam nebega niekas tarp koju per saremius, bet jei begs nemanau kad bus malonu vaiksciot ta pala pasiemus su rankom, jokio patogumo.. schmoll.gif po gimdymo tkrai buna ne "laseliai" kraujo.. nemanau kad yra tokiu kurioms labai jauku su ta pala varyt, pro kuria viskas kiaurai prabega.. g.gif ir as pvz. megstu apsidraust, todel pasiimsiu leliukui ir koinytes ir kepuryte ir pampersiuka, o kas ten zino kokios paklius darbuotojos, gal lieps duoti, o jei neprireiks tai nieko baisaus i palata parnes, nera cia jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Pritariu tau Editike wink.gif
Atsakyti
Gal kas galite skubei imesti geguzes menesio nuo 20d, gydytoju budejimo grafika. nes gimdymas jau ant dienu. aciu
Atsakyti
man tai uztektu grafiko siandieninio ir rytojaus biggrin.gif
gal kas koki numeriuka zino kur paskambinus suteiktu tokia info. nu neapsisprendziu ar siandien jau vaziuoti ir laukti rytojaus, nes siuntima i stacionara turiu, atsidarymas 2cm ir viskas ant plaukeliu laikosi.
nu padekit gimdyvei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 25, 15:04)
man tai uztektu grafiko siandieninio ir rytojaus biggrin.gif
gal kas koki numeriuka zino kur paskambinus suteiktu tokia info. nu neapsisprendziu ar siandien jau vaziuoti ir laukti rytojaus, nes siuntima i stacionara turiu, atsidarymas 2cm ir viskas ant plaukeliu laikosi.
nu padekit  gimdyvei biggrin.gif

dėl grafiko padėt negaliu, bet linkiu lengvo gimdymo mirksiukas.gif
būtinai parašyk savo įspudžius 4u.gif
Atsakyti
gal kas prie bimbienes gimde? nes kaip supratau ji sianakt budi.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 25, 16:34)
gal kas prie bimbienes gimde? nes kaip supratau ji sianakt budi.

Aš prie jos pagimdžiau cool.gif Bet kadangi gimdymas be komplikacijų , tai visas darbas akušerės buvo 4u.gif
Atsakyti