na tai ir norisi suzinot kas budi ,tarkim, birzelio pradzioj.Jei netenkina- tada galima jau ir tartis... ne siaip cia gi smalsumas.
QUOTE(ambre @ 2010 05 27, 11:46)
na tai ir norisi suzinot kas budi ,tarkim, birzelio pradzioj.Jei netenkina- tada galima jau ir tartis... ne siaip cia gi smalsumas.
Tai koks skirtumas smalsumasd, ar ne smalsumas... tarkim birzelio tokia ir tokia diena, budi Jums patinkanti gydytoja, bet juk nezinot, kada leliukas sugalvos gimti, juk nepaliepsi gimti butent tokia diena, kuria budi tas GERASIS gydytojas.

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 27, 12:33)
O man atrodo, kad cia ne tai kad mados, ar ne mados reikalas, tiesiog jautiesi saugesnis, be to, juk viskas remiasi i pinigus ir ne visos isgali moketi gana nemazus pinigus.
Na, bent jaus as, visus 3 kartus tariausi ir visus kartus mokejau. Ne kiek nesigauliu, man taip saugiau. Jei kada ateityje dar gimdysiu, vel butinai tarsiuos su gydytojais.
Na, bent jaus as, visus 3 kartus tariausi ir visus kartus mokejau. Ne kiek nesigauliu, man taip saugiau. Jei kada ateityje dar gimdysiu, vel butinai tarsiuos su gydytojais.

na aš irgi pirmą kai gimdžiau tai tariausi su gydytoja ir nesigailiu....

o dabar galvoju...

bet kiek girdėjau, tai dažnai ir susitarus gydytojai paveda ir negali atvažiuot

o dabar dar ta nauja tvarka, kad jei nori gimdyt ne pas budintį, o pas savo- turi ligonių kasoms susimokėt nemažą sumele, o dar gydytojui

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 27, 14:31)
Tai koks skirtumas smalsumasd, ar ne smalsumas... tarkim birzelio tokia ir tokia diena, budi Jums patinkanti gydytoja, bet juk nezinot, kada leliukas sugalvos gimti, juk nepaliepsi gimti butent tokia diena, kuria budi tas GERASIS gydytojas. 

Na Jus jau kabinejates.O koks jums skirtumas?
Siaip nepatikesit, bet tikrai zinau, kad gimimo dienos nesuplanuosi.Taigi nebesikartokit.
Zodziu- jei budes visa kruva man nepatinkanciu tada ir tarsiuos.
QUOTE(lazdona @ 2010 05 27, 12:53)
na aš irgi pirmą kai gimdžiau tai tariausi su gydytoja ir nesigailiu....
o dabar galvoju...
reikėtų tartis, nes ne viskas pas mane gerai.
o dabar dar ta nauja tvarka, kad jei nori gimdyt ne pas budintį, o pas savo- turi ligonių kasoms susimokėt nemažą sumele, o dar gydytojui

o dabar galvoju...

Aisku, ziurint koks gydytojas... manes tai nei vienas nepavede, buvo laiku kaip ir priklauso.

Treciojo nestumo metu ir as zadejau nesitarti, bet kazkaip vel permasciau ir susitariau. Tai visa laime, kad tariausi, nes akusere pasitaike klaiki...

Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2010 05 27, 13:12)
Na Jus jau kabinejates.O koks jums skirtumas?
Siaip nepatikesit, bet tikrai zinau, kad gimimo dienos nesuplanuosi.Taigi nebesikartokit.
As nesikabineju...ir nesinervinkite, nes kenkia.

O pirmaji kai gimdet irgi ieskojot gydytoju budejimo grafiko?
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 27, 15:19)
Aisku, ziurint koks gydytojas... manes tai nei vienas nepavede, buvo laiku kaip ir priklauso.
Treciojo nestumo metu ir as zadejau nesitarti, bet kazkaip vel permasciau ir susitariau. Tai visa laime, kad tariausi, nes akusere pasitaike klaiki...
O mano gydytoja liux, viska sutvarke, sulakste kaip priklauso. 
Papildyta:

Papildyta:

nesinervinu visiskai. Pirma karta sarasa zinojau ir gimdziau pas savo gydytoja, kuri budejo. Va eme sutapo

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 27, 14:19)
O mano gydytoja liux, viska sutvarke, sulakste kaip priklauso. 
Papildyta:

Papildyta:

na susitarus tikrai viskas lengviau. ypač jei gimdai pirmą kartą.
na bet jei pirmas praėjo sklandžiai ir žinai kaip viskas ten jau vyksta, galima antrą kartą ir nesišvaistyt pinigėliais

na žodžiu, kiek mamyčių-tiek nuomonių, kiekviena renkasi, kas jai priimtina

o pasmalsauti kas budės visai įdomu

QUOTE(ambre @ 2010 05 27, 13:22)
nesinervinu visiskai. Pirma karta sarasa zinojau ir gimdziau pas savo gydytoja, kuri budejo. Va eme sutapo 

Liux, pasiseke Jums tikrai tada.

Nors mano situacija panasi irgi buvo...as tariausi, bet va, kaip tycia ta vakara man prasidejo gimdymas ir mano gydytoja budejo...

Papildyta:
QUOTE(lazdona @ 2010 05 27, 13:24)
na susitarus tikrai viskas lengviau. ypač jei gimdai pirmą kartą.
na bet jei pirmas praėjo sklandžiai ir žinai kaip viskas ten jau vyksta, galima antrą kartą ir nesišvaistyt pinigėliais

Neabejoju, kad smalsu...

Svarbu, kad viskas lengvai ir sklandziai.

na tai gal jau kas ir imes geguzes galo ir birzelio pr. budejimo grafikus?
QUOTE(lazdona @ 2010 05 27, 12:37)
tikrai ne mados reikalas cia

Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 27, 13:33)
Papildyta:
O man atrodo, kad cia ne tai kad mados, ar ne mados reikalas, tiesiog jautiesi saugesnis, be to, juk viskas remiasi i pinigus ir ne visos isgali moketi gana nemazus pinigus.

noriu profilaktiškai nueiti pas Vilutienę gimdymo namuose... gal kas žinote, ar man priklauso pas ją užsiregistruoti nemokamai apžiūrai (esu dirbanti)? Anksčiau eidavau privačiai pas ją į "Valerijoną", bet norisi pataupyti pinigėlius..... Gal žinote kas tą tvarką?