Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(lazdona @ 2010 05 27, 13:24)
na susitarus tikrai viskas lengviau. ypač jei gimdai pirmą kartą.
na bet jei pirmas praėjo sklandžiai ir žinai kaip viskas ten jau vyksta, galima antrą kartą ir nesišvaistyt pinigėliais  g.gif

parasysiu ir as savo nuomone. gydytojai nera visi GERI, nes ne visi kirpejai geri, ne visi, batsiuvei geri. gali nepasisekti visiems, kiti yra lyzeriai ir nesgrabailos is prigimties, norit pasakyti tokie nedirba??????

susiplanuot kada gimdysi gal nelabai galima, bet kai kam pasiseka biggrin.gif va jei buciau nezinojus, kad pataloginiam ta vakara anuzis budi (turejau jo numeri po ranka, jei buciau pajutis, kad kazkas ne taip buciau iskart jam skambinus ir tarusis kad ateitu), o zinojus, kad gimdykloje bimbiene, buciau skambinus savo gydytojai ir prasius kad ateitu.as su ja preliminariai buvau apsitarus, jei geras gyditojas budi, tai kam metyt babkes ir skambint.

bimbiene tiesa lakste pas mane per saremius(aciu dievui tie truko tik geras 3 h) kaip uzsukta, bet per pati gimdyma kazkaip pakeltu tonu bande nurodymus davineti doh.gif gerai, kad akusere ja biski nuramino, tiesa bimbienes deka plysau, nes ji nesugebejo man kojos palaikyti, kazkaip kita akusere tai sugebejo kita koja nulaikyt.

Atsakyti
tai kaip matau, visos diskutuojate, bet nei viena budejimo grafikiuko neimetate... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2010 05 31, 15:59)
bimbiene tiesa lakste pas mane per saremius(aciu dievui tie truko tik geras 3 h) kaip uzsukta, bet per pati gimdyma kazkaip pakeltu tonu bande nurodymus davineti  doh.gif gerai, kad akusere ja biski nuramino, tiesa bimbienes deka plysau, nes ji nesugebejo man kojos palaikyti, kazkaip kita akusere tai sugebejo kita koja nulaikyt.

reziume - bimbiene nieko gero 4u.gif bet pastebejau, kad prie jos daug plystanciu ir kerpamu, nors ana pati prie gimdyviu stovi g.gif
Atsakyti
Gal žinote kiek kainuoja ginekologo apžiūra motinos ir vaiko klinikoje, jei neturiu gydytojo siuntimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 06 01, 10:15)
Gal žinote kiek kainuoja ginekologo apžiūra motinos ir vaiko klinikoje, jei neturiu gydytojo siuntimo?  g.gif

apie 42-43 litus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, ruduoke, o gal žinote pas kurį ginekologą geriausia eiti Centrinėje suaugusiųjų poliklinikoje (Vytauto g.)? g.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. Naujausia info is gimdymo namu. Isidekit termometrus, nes reikia turet savgus.
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2010 06 01, 21:11)
Sveikos busimos mamytes. Naujausia info is gimdymo namu. Isidekit termometrus, nes reikia turet savgus.

Jei neturi, tai duoda, ne problema... schmoll.gif Bent jau as neturejau ir visas tris paras, kol gulejom ligonineje termometra mums dave.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 06 01, 23:04)
Jei neturi, tai duoda, ne problema...  schmoll.gif  Bent jau as neturejau ir visas tris paras, kol gulejom ligonineje termometra mums dave.

Na manes paklause ar triu. Pasakius, kad ne, pasake kad perspeciau saviskius, kad atnestu.
Atsakyti
Senuose GN irgi prasydavo kad turetum, bet jei neturesi tikrai duos mirksiukas.gif
Nors su vaiku kai ligoninej gulejau infekciniam irgi prase kad atsiveztume, joms matyt patogiau taip smile.gif
Atsakyti
juk su savo termometru mieliau matuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2010 06 02, 13:21)
Na manes paklause ar triu. Pasakius, kad ne, pasake kad perspeciau saviskius, kad atnestu.

Man ta pati sake, bet as per daug savo vaiku ir jo maitinimu buvau uzsiemusi, tai pamirsdavau perspeti vyra. Na, puikiai issivertem ir su ligonines termometru, o ir daugiau jo neprase, tik ta viena vieninteli karta. rolleyes.gif
Atsakyti