Na as jau is po visko

Pakankamai sklandziai ir greitai viskas praejo. Po 2 dienu buvom namie. Gydytoja atrodo buvo is M raiides pavarde. Nelabai gilinaus Visiskai nepatiko

. Nemaloni moteris ir tiek. As jai irgi nepatikau

, nes nebuvo nusiteikus su manimi bendraut visai, o gal del to, kad nieko nepasiulem jai ... Kas ten supaisys. Na bet cia ne simpatiju sou ir buvo... O siaip viskas liuks. 12 val dienos atvykau i priimamaji, o 14.50val jau gime vaikelis. Beje, kadangi i priimamaji atvykau antra diena is eiles, tai susirinkes gydytoju konsiliumas nusprende, kad man dar gimdyt negreit ir kels mane i skyriu. Na jie remesi, aisku, aparato parodymais, kuris fiksuoja saremius ir rodo grybu grybus. Kai pasiversdavau ant sono, jis visai saremiu man nebefiksuodavo, tai jie paziureje ta isklotine nusprende, kad man nera jokiu reguliariu saremiu ir man vaidenasi vel

Paliko dar pagulet gimdykloj, sake 15 val dar karta prijungs pasekt saremius ir jau nieks nevyksta(anot aparato) kels i patologini. O as jau 15 val pag

imdzius buvau. Na tai va mieli gydytojai, kartais paklausykit, ka sako pacientes, ne visos klykauja nuo dilgtelejimo. Man jau stangos buvo prasidejusios kai jusu aparatas rode "lengvuti saremiuka". Cia pasikreipiau tiesiogiai, nes zinau, kad skaitote
Paaiskinsiu: gimdykloje gydytojas kuris vakaryksciai mane b

uvo apziurejes priemime atvirai pakomentavo mano komentara supermamoj, nes suprato, kad as rasiau ten ...
Na vienaip ar kitaip esame sveikos, patenkintos, laimingos mamyte ir dukryte.Dziaugiuos, kad pati pagimdziau be operacijos ir skatinimu, kad greit namo grizau, nes is po praeito cezario tik po savaites namo grizom. Linkiu visoms lengvo vaikelio atejimo ir kuo maziau kurijozu visokiu