Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(lazdona @ 2010 08 24, 07:30)
Šiaip nėra ko tiems lankytojams eit į ligoninę išskyrus tėvelį, tegu į namus ateina lankyt. Aš tai neleidau niekam eit į ligoninę mūsų lankyt. Nėra nei noro nei jėgų dar su lankytojais bendraut.  biggrin.gif

Tai vat, kad ir as nenorejau ir nenoriu, kad eitu kad i ligonine be vyro ir vaiku, bet kiti to nesupranta, o ir atsakyti kazkaip sarmata. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 08 21, 16:51)
kaip tik šią savaitę klausiau savo ginės dėl palatų, tai sakė visos vienvietės ir tik 4 palatos yra dvivietės. O triviečių, aišku, net nėra visai.
į dvivietes guldo kai labai daug gimdyvių būna ir viskas užpildyta.

labutis 4u.gif na su paskutiniu teiginiu noriu nesutikti ax.gif kaip man pasakė sesutės kai mane vežė iš gimdyklos - guldo iš eilės, t.y. jei kaip tik laisva dvivietė pagal eilę tai ir guldys į dvivietę. Bet atsiminkite kad jūs turite teisę paprašyti kad jei yra laisvų vienviečių paguldytų į vienvietę 4u.gif tiesiog paprašykite (nors jos to nelabai nori) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 08 24, 09:42)
labutis 4u.gif na su paskutiniu teiginiu noriu nesutikti ax.gif  kaip man pasakė sesutės kai mane vežė iš gimdyklos - guldo iš eilės, t.y. jei kaip tik laisva dvivietė pagal eilę tai ir guldys į dvivietę. Bet atsiminkite kad jūs turite teisę paprašyti kad jei yra laisvų vienviečių paguldytų į vienvietę  4u.gif  tiesiog paprašykite (nors jos to nelabai nori) 4u.gif

Vadinasi man pasiseke, neprasiau, bet pagulde i vienviete. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 08 24, 08:30)
Šiaip nėra ko tiems lankytojams eit į ligoninę išskyrus tėvelį, tegu į namus ateina lankyt. Aš tai neleidau niekam eit į ligoninę mūsų lankyt. Nėra nei noro nei jėgų dar su lankytojais bendraut.  biggrin.gif

gerai kai esate tokia supratinga, tačiau yra tiek gimdyvių, tiek šiaip lankytojų kurie šito nesupranta. O juk gulėdamas dvivietėje juk nepaprašysi palatos kaimynės , kad būk gera priiminėk savo lankytojus namie doh.gif nes juk po gimdymo tai juk vos pavaikštai, plaukai nuo gulėjimo ir pasišiaušę kartais būna, valdiški naktinukai trumpi, o iškirptė... vos ne iki bambos (tiesa patogu su tokiais dėvint maitinti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 24, 10:27)
Tai vat, kad ir as nenorejau ir nenoriu, kad eitu kad i ligonine be vyro ir vaiku, bet kiti to nesupranta, o ir atsakyti kazkaip sarmata.  doh.gif

o man buvo ne sarmata schmoll.gif
griežtai pasakiau, kad neturiu jėgų dar svečių priiminėt, kad už poros dienų būsim namie- tada prašom lotuliukas.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 08 24, 12:10)
Vadinasi man pasiseke, neprasiau, bet pagulde i vienviete.  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(riešutėlis @ 2010 08 24, 12:16)
gerai kai esate tokia supratinga, tačiau yra tiek gimdyvių, tiek šiaip lankytojų kurie šito nesupranta. O juk gulėdamas dvivietėje juk nepaprašysi palatos kaimynės , kad būk gera priiminėk savo lankytojus namie doh.gif nes juk po gimdymo tai juk vos pavaikštai, plaukai nuo gulėjimo ir pasišiaušę kartais būna, valdiški naktinukai trumpi, o iškirptė... vos ne iki bambos (tiesa patogu su tokiais dėvint maitinti) biggrin.gif

tai va, o jei dar reikia išsitraukus papą maitint prie kokių nepažystamų dėdžių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lazdona: 24 rugpjūčio 2010 - 12:24
Na as jau is po visko thumbup.gif Pakankamai sklandziai ir greitai viskas praejo. Po 2 dienu buvom namie. Gydytoja atrodo buvo is M raiides pavarde. Nelabai gilinaus Visiskai nepatiko schmoll.gif. Nemaloni moteris ir tiek. As jai irgi nepatikau smile.gif, nes nebuvo nusiteikus su manimi bendraut visai, o gal del to, kad nieko nepasiulem jai ... Kas ten supaisys. Na bet cia ne simpatiju sou ir buvo... O siaip viskas liuks. 12 val dienos atvykau i priimamaji, o 14.50val jau gime vaikelis. Beje, kadangi i priimamaji atvykau antra diena is eiles, tai susirinkes gydytoju konsiliumas nusprende, kad man dar gimdyt negreit ir kels mane i skyriu. Na jie remesi, aisku, aparato parodymais, kuris fiksuoja saremius ir rodo grybu grybus. Kai pasiversdavau ant sono, jis visai saremiu man nebefiksuodavo, tai jie paziureje ta isklotine nusprende, kad man nera jokiu reguliariu saremiu ir man vaidenasi vel doh.gif Paliko dar pagulet gimdykloj, sake 15 val dar karta prijungs pasekt saremius ir jau nieks nevyksta(anot aparato) kels i patologini. O as jau 15 val pag doh.gif imdzius buvau. Na tai va mieli gydytojai, kartais paklausykit, ka sako pacientes, ne visos klykauja nuo dilgtelejimo. Man jau stangos buvo prasidejusios kai jusu aparatas rode "lengvuti saremiuka". Cia pasikreipiau tiesiogiai, nes zinau, kad skaitote mirksiukas.gif
Paaiskinsiu: gimdykloje gydytojas kuris vakaryksciai mane b mirksiukas.gif uvo apziurejes priemime atvirai pakomentavo mano komentara supermamoj, nes suprato, kad as rasiau ten ...

Na vienaip ar kitaip esame sveikos, patenkintos, laimingos mamyte ir dukryte.Dziaugiuos, kad pati pagimdziau be operacijos ir skatinimu, kad greit namo grizau, nes is po praeito cezario tik po savaites namo grizom. Linkiu visoms lengvo vaikelio atejimo ir kuo maziau kurijozu visokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2010 08 24, 18:19)
Paaiskinsiu: gimdykloje gydytojas kuris vakaryksciai mane b mirksiukas.gif uvo apziurejes priemime atvirai pakomentavo mano komentara supermamoj, nes suprato, kad as rasiau ten ...

blink.gif blink.gif blink.gif
eina sau, jie dar turi laiko supermamoj kometarus apie save skaityt lotuliukas.gif
na ir gerai, tegu padaro išvadas biggrin.gif

SVEIKINIMAI SU DUKRYTE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 08 25, 08:36)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
eina sau, jie dar turi laiko supermamoj kometarus apie save skaityt  lotuliukas.gif
na ir gerai, tegu padaro išvadas  biggrin.gif

SVEIKINIMAI SU DUKRYTE  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2010 08 24, 18:19)
Na vienaip ar kitaip esame sveikos, patenkintos, laimingos mamyte ir dukryte.Dziaugiuos, kad pati pagimdziau be operacijos ir skatinimu, kad greit namo grizau, nes is po praeito cezario tik po savaites namo grizom. Linkiu visoms lengvo vaikelio atejimo ir kuo maziau kurijozu visokiu  mirksiukas.gif

oho, tai kaip suprantu, pirmą gimdėte naturaliai, antras CP, o šį kartą vėl naturaliai ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lazdona: 25 rugpjūčio 2010 - 13:46
QUOTE(valpurgija @ 2010 08 07, 15:07)
labuks smile.gif

Gal kas samdete VALDAREZA BALCIUNIENE arba pas ja lankotes?noreciau suzinoti atsiliepimu  ax.gif

Man ji dare CP, labai sauni gydytoja, po CP daznai ateidavo pasklausdavo, kaip jauciuosi ir pan. Net i pasikviete i privatu kabineta istraukti siulu ir uz tai nereikejo moketi. O nuejusi i privatu kabineta buvau labai maloniai sutikta ten dirbanciu darbuotoju. Tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Sgutee @ 2010 08 30, 12:55)
Man ji dare CP, labai sauni gydytoja, po CP daznai ateidavo pasklausdavo, kaip jauciuosi ir pan. Net i pasikviete i privatu kabineta istraukti siulu ir uz tai nereikejo moketi. O nuejusi i privatu kabineta buvau labai maloniai sutikta ten dirbanciu darbuotoju. Tiesiog super  thumbup.gif

o kur ji dirba privaciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 30 rugpjūčio 2010 - 13:54
QUOTE(valpurgija @ 2010 08 30, 14:53)
o kur ji dirba privaciai?

Korsako g. 23 mirksiukas.gif
Atsakyti