Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(riešutėlis @ 2010 09 14, 16:33)
jeigu ir tarsiesi tai nėra garantijos kad ji atvažiuos doh.gif

o kodėl? unsure.gif
yra pavedus?
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 09 14, 19:15)
o kodėl?  unsure.gif
yra pavedus?

ir ne kartą, ir ne mane vieną tongue.gif
Atsakyti

siandien dar radau telefone uzsilikusiu nuotraukeliu is pogimdyvines palatos, tai jai kam idomu imesiu parodyt, kaip atrodo vienviete palatele, kur praleidau pora dieneliu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2010 09 14, 20:15)
siandien dar radau telefone uzsilikusiu nuotraukeliu is pogimdyvines palatos, tai jai kam idomu imesiu parodyt, kaip atrodo vienviete palatele, kur praleidau pora dieneliu  4u.gif

ačiū, tikrai įdomu 4u.gif
na visai neblogai lyginant su senaisiais GN thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lazdona @ 2010 09 14, 20:32)
ačiū, tikrai įdomu  4u.gif
na visai neblogai  lyginant su senaisiais GN thumbup.gif

nėra nei ką lyginti doh.gif
dabar sąlygos pogimdyviniame thumbup.gif na gal tik riebus minusas tas kad dušų "galvos nenusiima" ir dušuose nėra krano (na sunku apsiprausti..., o po cezarių tai juk šlapinti negalima, tai moterytės su "bambaliais turi piltis doh.gif ), žinoma būtų gerai ir bidė jei būtų, bet ten nebelabai telpa
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2010 09 14, 21:22)
nėra nei ką lyginti doh.gif
dabar sąlygos pogimdyviniame  thumbup.gif  na gal tik  riebus minusas tas kad dušų "galvos nenusiima" ir dušuose nėra krano (na sunku apsiprausti..., o po cezarių tai juk šlapinti negalima, tai moterytės su "bambaliais turi piltis doh.gif ), žinoma būtų gerai ir bidė jei būtų, bet ten nebelabai telpa

As kur gulejau, tai duso galva nusieme. Bet as ne po cezario, o po cezario juk kitam skyriuj guldo, tai kaip ten nezinau g.gif O cia viskas super buvo, man labai patiko, tuo labiau, kad yra ka lygint, sviezus ispudziai, nes pernai birzeli gulejau senuose dar gimdymo namuose, kur kose vejai kiaurai, tamsu ,niuru, o kai lietus lijo, tai per palange upeliai tekejo, ranksuoscius det reikejo ir grezt. Kosmaras ten buvo. Cia tai viskas puikiai, kaip viesbuty, grazu nauja, salia tualetas, dusas, ir gimdyklos jaukios. Vienu zodziu gimdyk ir norek smile.gif Svarbu su sveikatelem viskas gerai, kad butu tik mirksiukas.gif Personalui priekaistu neturiu, sesutes visos puikios
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2010 09 14, 22:00)
As kur gulejau, tai duso galva nusieme. Bet as ne po cezario, o po cezario juk kitam skyriuj guldo, tai kaip ten nezinau  g.gif  O cia viskas super buvo, man labai patiko, tuo labiau, kad yra ka lygint, sviezus ispudziai, nes pernai birzeli gulejau senuose dar gimdymo namuose, kur kose vejai kiaurai, tamsu ,niuru, o kai lietus lijo, tai per palange upeliai tekejo, ranksuoscius det reikejo ir grezt. Kosmaras ten buvo. Cia tai viskas puikiai, kaip viesbuty, grazu nauja, salia tualetas, dusas, ir gimdyklos jaukios. Vienu zodziu gimdyk ir norek smile.gif Svarbu su sveikatelem viskas gerai, kad butu tik  mirksiukas.gif  Personalui priekaistu neturiu, sesutes visos puikios

na ir aš ne po cp, bet dušo galva nenusiėmė doh.gif čia matyt kaip pataikai ax.gif
Atsakyti
o wc yra bendras kolidoriuj? o mokamoj palatoj gal viduj wc ir gal gali miegot antra puse?gal yra mamyciu kurios daretes epidura? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 15 rugsėjo 2010 - 07:12
gal galite man patarti ar siauliu gimdymo namuose duoda valdiskus rubelius ar reike tureti savo rubeliu kudikiui?ir ka reike tureti kudikeliui vaziuojant i ligonine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbaniele02: 15 rugsėjo 2010 - 08:00
QUOTE(kraziete @ 2010 09 14, 22:00)
As kur gulejau, tai duso galva nusieme. Bet as ne po cezario, o po cezario juk kitam skyriuj guldo, tai kaip ten nezinau  g.gif  O cia viskas super buvo, man labai patiko, tuo labiau, kad yra ka lygint, sviezus ispudziai, nes pernai birzeli gulejau senuose dar gimdymo namuose, kur kose vejai kiaurai, tamsu ,niuru, o kai lietus lijo, tai per palange upeliai tekejo, ranksuoscius det reikejo ir grezt. Kosmaras ten buvo. Cia tai viskas puikiai, kaip viesbuty, grazu nauja, salia tualetas, dusas, ir gimdyklos jaukios. Vienu zodziu gimdyk ir norek smile.gif Svarbu su sveikatelem viskas gerai, kad butu tik  mirksiukas.gif  Personalui priekaistu neturiu, sesutes visos puikios

aciu ,uz info,kaip malonu girdet ,kad ir personalas nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 09 15, 08:10)
o wc yra bendras kolidoriuj? o mokamoj palatoj gal viduj wc ir gal gali miegot antra puse?gal yra mamyciu kurios daretes epidura? 4u.gif

kur aš gulėjau tai wc buvo skirtas 2 palatoms - na iš koridoriaus įėjimas vienas, po to patenki į tokįš koridoriuką nediduką, o iš jo durys į dvi palatas ir wc+dušas. Po bendrą koridorių tikrai nereikia vaikščioti.
Mokamoj nebuvau, bet manau kad turėtų būti ir tik jai skirtas wc, dušas, man rodos ten ir televizorius yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbaniele02 @ 2010 09 15, 08:59)
gal galite man patarti ar siauliu gimdymo namuose duoda valdiskus rubelius ar reike tureti savo rubeliu kudikiui?ir ka reike tureti kudikeliui vaziuojant i ligonine?

duoda, bet maniškiui vis pakliūdavo tokie gerokai panešioti ir paplyšę baltinukai (pro suplyšusias pirštines vis pirščiukai išlysdavo). Taip kad patariu įsidėti baltinukus, na žinoma kepurytę, pirštinytes, kojinytes (nors man davė). Aš savo tik tuos ir teturėjau, ligoninės rūbai sterilizuoti
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 09 15, 08:10)

Wc ir dusas skirtas dviem palatom, o mokamoj palatoj, tai dvigule lova, ten, aisku ir vyras gali miegot ir yra wc ir dusas viduj, niekur visai nereikia eiti.
QUOTE(Garbaniele02 @ 2010 09 15, 08:59)

Man gydytoja i gimdykla liepe pasiimti kudikeliui tik kepuryte ir pirstinytes ir viskas. Daugiau viska duoda
Atsakyti