Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(emilijut @ 2010 09 29, 13:59)
Jo Varpo gatvėje, kur buvusi Eglė, priima ir privačiai ir tos klinikos pacientes-nemokamai  smile.gif

Aciu. mirksiukas.gif Zinojau, kad ten priima tos klinikos pacientes, bet nezinau, kad priima ir privaciai. ax.gif
Atsakyti
Butu idomu suzinoti kas daro planini cezari. Tarkim jei as lankausi pas viena gine gimdymo namuose tai ji man cezari ir darytu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 10 05, 10:14)
Butu idomu suzinoti kas daro planini cezari. Tarkim jei as lankausi pas viena gine gimdymo namuose tai ji man cezari ir darytu ar ne g.gif

Manau, kad priklauso ir nuo tave prižiūrinčios gydytojos g.gif
Bet nebūtinai darys gyd., pas kurią lankaisi.
Atsakyti
gal galit papasakot apie naujus gimdymo namus? kas juose naujesnio ir geresnio nei senuosiuose? man greit reiks ten gimdyt. ir neissivaizduoju pro kurias duris reiks eit, ar proparadines ar kitur priemimas gimdyt yra.
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2010 10 07, 12:50)
gal galit papasakot apie naujus gimdymo namus? kas juose naujesnio ir geresnio nei senuosiuose? man greit reiks ten gimdyt. ir neissivaizduoju pro kurias duris reiks eit, ar proparadines ar kitur priemimas gimdyt yra.

Jeigu tarkim nuvaziuotumet gimdyti nakti, tai jau reiketu atvykti per priemima, is is kiemo puses (vaziuojant i kaire uz gimdymo namu), o jei diena, tai ko gero pro paradini iejima.
O naujosiuose GN daug kas geriau negu senuosiuose. mirksiukas.gif Pradedant visa apulinka, gimdyklomis, palatomis... O daugiau, ligonine kaip ligonine, svarbu, kad personalas pasitaikytu saunus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 10 07, 19:14)
ligonine kaip ligonine, svarbu, kad personalas pasitaikytu saunus.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif čia svarbiausia
Atsakyti
merginos kas esat pas Domarka?gal galit atsiliepti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 10 09, 00:58)
merginos kas esat pas Domarka?gal galit atsiliepti? unsure.gif

lTurėjau gimdyti pas kitą gyd. bet kai prasidėjo gimdymas, kuris įvyko anksčiau 2-3 sav. tai priėmė gimdymą Domarkas, likau labai patenkinta, skyrė didelį dėmesį man, viską paaiškino, darė viską operatyviai, jei ne jo greitas sureagavimas, mažiaus būčiau nebeturėjus. Kitą gimdyčiau tik pas jį
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 10 05, 10:14)

Jei susitarsi tai darys ji, jei nesitarsi tada darys tas pas ka patologiniam atsigulsi ir kas ta diena dirbs patologiniam mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes, gal galit pasakyt ar antras gimdymas vyksta greiciau uz pirmaji?gal katra zino?
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2010 10 15, 10:12)
mamytes, gal galit pasakyt ar antras gimdymas vyksta greiciau uz pirmaji?gal katra zino?

Visaip būna...man antras truko tris kart ilgiau..apie 9 val. o pirmą pagimdžiau per 3..
ax.gif Bet antras vaikiukas gimė labai didelis, penkių kg, tai matyt ir dėl to užtruko ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 10 15, 10:31)
Visaip būna...man antras truko tris kart ilgiau..apie 9 val. o pirmą pagimdžiau per 3..
ax.gif Bet antras vaikiukas gimė labai didelis, penkių kg, tai matyt ir dėl to užtruko ilgiau g.gif

Niu jūs šaunuolė ,tokį dičkį pačiai pagimdyt doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti