Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(Audrikė @ 2010 10 15, 11:12)
mamytes, gal galit pasakyt ar antras gimdymas vyksta greiciau uz pirmaji?gal katra zino?

pagal mano gimdymus antras daug greiciau nei pirmas, o trecias dar greiciau nei antras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2010 10 16, 11:23)
Niu jūs šaunuolė ,tokį dičkį pačiai pagimdyt  doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif tai kad nebuvo kur dėtis- reikėjo kažkaip tai gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
man antras gimdymas buvo ir lengvesnis ir greitesnis smile.gif
Atsakyti
Man trecias gimdymas buvo greiciausias, bet emocine ir fizine bukle, negaleciau sakyti, kad stabiliausia. biggrin.gif Geriausiai jauciausi, kai pagimdziau pirmaji. smile.gif
Atsakyti
man antras buvo greitesnis.pirmas gimdymas truko 11val.,o antrasis 3.5val. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cika_cipsas: 23 spalio 2010 - 20:32
nebesidalina mamytes patirtim, naujienom g.gif

gal kas zino lapkricio gruodzio gydytoju budejimo grafikiuka? 4u.gif

gal kuri nesenai daresi epidura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 10 29, 09:00)
nebesidalina mamytes patirtim, naujienom  g.gif

labai gaila.... verysad.gif
taip smalsu būtų sužinoti visas naujienas 4u.gif
Atsakyti
gal nebera siauliuose besilaukianciu:) as planuoju siauliuose gimdyt kita karta, na esu is tu kur ir sienos turi itakos savijautai.. tai irgi labai idomu visokios naujienos. smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaitės, labai noriu patarimo. Pati esu Radviliškietė, užsiregistravusi Radviliškio poliklinikoje, Bet nėštumo metu noriu lankytis pas šiaulietę daktarę Jurgita Balčiūnienė ( ji dirba Šiualių GN, t.y motinos ir vaiko klinikoje). Kaip manot ar priims, ir kaip man pas ją patękus, ar registruotis oficialiai registatūroje, ar bandyti kalbėti su ja pačia asmeniškai? Gal kas buvo tokioj situacijoj. ax.gif
Atsakyti
sveikos,
kas lankėtės Šiauliuose pas gydytoją G.Šukienę? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(gertrūda @ 2010 11 07, 16:42)
sveikos,
kas lankėtės Šiauliuose pas gydytoją  G.Šukienę? Kokie atsiliepimai?

Negaliu pasakyti, kad kaip gydytoja ji dirba neprofesionaliai, bet.... Nelabai suprantu gydytojų "motinos ir vaiko" klinikoje "chaltūros" metodų... Toks įspūdis, kad tie, kurie turi privačius kabinetus, priima savo pacientes ligonineje net nebandydami slapstytis... Tuo tarpu kita gydytojų dalis - atsargesni.. Kartą per pažįstamą asmenį susitariau su ja dėl konsultacijos, na, likau pakankamai patenkinta išsamia konsultacija (echoskopas, tepinėlis...). Po metų vėl nuvykau... manęs ji, aišku, nebeprisiminė, įtariai nužvelgė, daug klausinėjo iš kur aš ir pan., teko vėl aiškinti, kas ir kaip rekomendavo... paskubom pasikvietė į pirmą pasitaikiusį kabinetą, taip pat paskubom "pakonsultavo" (maždaug per 3 min.), nes susidarė toks įspudis tarsi kažko bijotų, slėptųsi... nu, žodžiu, pasijutau kaip nusikaltelė jos bendrininkė, išėjau iš konsultacijos visiškai nesupratusi už ką susimokėjau lygiai tiek, kiek būčiau mokėjusi privačiam kabinete. Nepeikiu jos, bet mano patirtis paliko neigiamą įspūdį....
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 10 05, 09:14)
Butu idomu suzinoti kas daro planini cezari. Tarkim jei as lankausi pas viena gine gimdymo namuose tai ji man cezari ir darytu ar ne g.gif

na man pvz buvo taip, lyg ir planinis cezaris buvo,bet vis laukeme iki paskutines minutes kol vaikelis pasibels, na bet jam ten gera buvo ir net nesiruose islysti,taigi atejo budintis gydytojas ir pasake,kad tokia diena tokia valanda bus cezaris ir viskas,kas budejo tam ir teko. 4u.gif
Atsakyti