Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 7

QUOTE(riešutėlis @ 2010 11 18, 18:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif o dėl dušo tai mamytės kalbėjo kad keičia ax.gif  4u.gif

dar vistik kaip pogimdyviniame tai aš pasigedau bidė ax.gif

Na, tikiuosi, kad iki tol, kol gimdysiu, jau bus pakeistos duso galvos. biggrin.gif
O del bide, tai sutinku...geras dalykas ir as jo pasigedau. Senuose GN jos buvo, kad ir ne kokios isvaizdos. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kur jus randat gydytoju budejimo grafikus? Internete nesiseka rasti. Reikia gruodzio men budejimo grafiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2010 11 20, 13:00)
Merginos, kur jus randat gydytoju budejimo grafikus? Internete nesiseka rasti. Reikia gruodzio men budejimo grafiko  blush2.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri žinot - kiek gydytojų budi gimdymo namuose vienu metu? Aš pati ne šiaulietė. Mano gydytoja nori siųsti gimdyti į Kauną, aš norėčiau gimdyti Šiauliuose, bet ji sako, kad ten tik du gydytojai budi vienu metu ir jei komplikacijos, tai geriau, kad daugiau būtų budinčių g.gif
Jeigu nusimato komplikacijos kur siunčia gimdyti šiaulietes?
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2010 11 18, 20:17)
gal vis itk atsirastu mamyte sugebanti gauti info gruodzio gydytoju budejimo grafiko  4u.gif

Kiekvieną kartą gyditoja rašydama man sekančio vizito laiką perspėja, jog prieš eidama pasiskambinčiau (nes dažnai paskiria vizitą privačiam kabinete). Kaip ji sakė, jie labai vėlai sužino savo budėjimo grafikus, todėl nežino ar tą dieną mane galės priimti savo kabinete. smile.gif
Manau todėl internete ir nerandam info apie grafikus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 11 22, 18:10)
Merginos gal kuri žinot - kiek gydytojų budi gimdymo namuose vienu metu? Aš pati ne šiaulietė. Mano gydytoja nori siųsti gimdyti į Kauną, aš norėčiau gimdyti Šiauliuose, bet ji sako, kad ten tik du gydytojai budi vienu metu ir jei komplikacijos, tai geriau, kad daugiau būtų budinčių  g.gif

bijau suklysti, bet man rodos būtent į Kauną 4u.gif Ir tikrai nebijok, ten kas gimdė irgi liko patenkintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 11 22, 19:10)
Merginos gal kuri žinot - kiek gydytojų budi gimdymo namuose vienu metu? Aš pati ne šiaulietė. Mano gydytoja nori siųsti gimdyti į Kauną, aš norėčiau gimdyti Šiauliuose, bet ji sako, kad ten tik du gydytojai budi vienu metu ir jei komplikacijos, tai geriau, kad daugiau būtų budinčių  g.gif

As vietoj taves tikrai nesvarstyciau, ar kaune ar siauliuose, as uz kauna visom keturiom. Pati lankiausi siauliuose, gyvenau vilniuj, o gimdziau kaune. Prisimenu gimdyma kaip svente didele....Dar niekur nesu maciusi tokio nuostabaus personalo kiap kaune, man atrodo siauliam iki ju laaaaabai toooooli... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda. @ 2010 11 22, 19:38)
Kiekvieną kartą gyditoja rašydama man sekančio vizito laiką perspėja, jog prieš eidama pasiskambinčiau (nes dažnai paskiria vizitą privačiam kabinete). Kaip ji sakė, jie labai vėlai sužino savo budėjimo grafikus, todėl nežino ar tą dieną mane galės priimti savo kabinete. smile.gif
Manau todėl internete ir nerandam info apie grafikus.. g.gif

vis tik grafikas buna sudaromas menesiui smile.gif ax.gif
Atsakyti
tai gal kas vis tik gali suzinot grafika gruodzio smile.gif
Atsakyti
Mergičkos, gal kas žinot - kelinta valandą keičiasi pamaina? Kitur būna, kad 8 ir 17 val. gal ir Šiauliuose taip pat?
Atsakyti
QUOTE(vilmajun @ 2010 11 29, 12:05)
Mergičkos, gal kas žinot - kelinta valandą keičiasi pamaina? Kitur būna, kad 8 ir 17 val. gal ir Šiauliuose taip pat?

kiekvieną rytą 8:00 keičiasi pamainos
Atsakyti
QUOTE(DEVImama @ 2010 11 29, 20:11)
kiekvieną rytą 8:00 keičiasi pamainos

Ačiū 4u.gif
Atsakyti