QUOTE(misterija @ 2010 05 03, 10:26)
guldyti , jei tai dendrobium nobile.
Pas mane ne nobile, bet stai toks.
Papildyta:
http://public.fotki....hidejos/x1.html

na turiu 5 vienos rūšies orchidėjas phalaenopsis ir įsigijau dar vieną,tačiau nelabai žinau kaip ji vadinasi, gal kas galit padėti, kur būtų galima pasižiūrėti jų rūšis
  na turiu 5 vienos rūšies orchidėjas phalaenopsis ir įsigijau dar vieną,tačiau nelabai žinau kaip ji vadinasi, gal kas galit padėti, kur būtų galima pasižiūrėti jų rūšis  

viena baisiai atrodė, lapai suvyto, gal tokiu atveju kas galite ką nors patarti
 viena baisiai atrodė, lapai suvyto, gal tokiu atveju kas galite ką nors patarti  

palaisciau atsigavo
 palaisciau atsigavo

gal ant saulės tiesioginės laikot
 gal ant saulės tiesioginės laikot  pačioj pradžioj nėra gerai laikyti ant saulės, kol neapsipras
 pačioj pradžioj nėra gerai laikyti ant saulės, kol neapsipras  na aš ir kaip persodinau šiek tiek pakito jos išvaizda, parudavo naujei išlindęs lapelis, na bet nieko atsigavo dabar
  na aš ir kaip persodinau šiek tiek pakito jos išvaizda, parudavo naujei išlindęs lapelis, na bet nieko atsigavo dabar  

atsiversk šioje temoje pirmą puslapį, jame yra parodyta,kaip reikia persodinti tuos ugliukus
 atsiversk šioje temoje pirmą puslapį, jame yra parodyta,kaip reikia persodinti tuos ugliukus  
  kiek pačiupijau, tai nesmulkus pasirodė, stambokas... nudžiugino kaina - 4 lrt ~6,80 lt, taigi pigesnis, nei ekstra
 kiek pačiupijau, tai nesmulkus pasirodė, stambokas... nudžiugino kaina - 4 lrt ~6,80 lt, taigi pigesnis, nei ekstra  bučiau pirkus pabandyt, bet kątik nusipirkau ekstros, tai jei kuri nupirksit anksčiau, praneškit, kas ten ir kaip viduj
 bučiau pirkus pabandyt, bet kątik nusipirkau ekstros, tai jei kuri nupirksit anksčiau, praneškit, kas ten ir kaip viduj