pati pirkau su susiraukslejusiais gumbais, neatkreipiau demesio ir neturejau dar patirties su jais, tai kai persodinau oncidium tai saknu beveik neradau sveiku... dabar jis reanimatoriuje, auginas tris naujus auginius, tikiuosi viskas bus tvarkoj
 pati pirkau su susiraukslejusiais gumbais, neatkreipiau demesio ir neturejau dar patirties su jais, tai kai persodinau oncidium tai saknu beveik neradau sveiku... dabar jis reanimatoriuje, auginas tris naujus auginius, tikiuosi viskas bus tvarkoj  ir jums to linkiu
 ir jums to linkiu  

Svarbu,kad prigytu ir priprastu,ir viskas bus ok.Uz tai karvyte mano is antro ziezstiebio ziedus skleidzia,o geltona viena zieda numeta,du iskleidzia ir dar augina
 Svarbu,kad prigytu ir priprastu,ir viskas bus ok.Uz tai karvyte mano is antro ziezstiebio ziedus skleidzia,o geltona viena zieda numeta,du iskleidzia ir dar augina  

dėk į tokią vietą kur saulutė sukasi po pietų
  dėk į tokią vietą kur saulutė sukasi po pietų  pas mane orchidėjos nukentėjo, per kraustymąsi žiemą, bet dabar jau atsigauna po truputį, viena žydėjo, bet nieko ir tebežydi dar dabar labai ištverminga, nors pumpurus ir buvo pradėjusi mesti, na dabar atitaikiau tokia vietą kur saulutė po piet atsisuka, tai dar vis tebežydi ir vėl pumpurus pradėjo krauti
 pas mane orchidėjos nukentėjo, per kraustymąsi žiemą, bet dabar jau atsigauna po truputį, viena žydėjo, bet nieko ir tebežydi dar dabar labai ištverminga, nors pumpurus ir buvo pradėjusi mesti, na dabar atitaikiau tokia vietą kur saulutė po piet atsisuka, tai dar vis tebežydi ir vėl pumpurus pradėjo krauti  

, na negalėjau duoti pakankamai šilumos, nes bute gyvenom,kaip tik ruodo buvo tai buvo šalta
 , na negalėjau duoti pakankamai šilumos, nes bute gyvenom,kaip tik ruodo buvo tai buvo šalta  o šeip ar laistot su kokiom trašom
 o šeip ar laistot su kokiom trašom  reikėtų palepinti ir surasti gan šiltą ir šviesę vietelę jei, manau tikrai atsigaus, nes ypač jei šaknys geros
  reikėtų palepinti ir surasti gan šiltą ir šviesę vietelę jei, manau tikrai atsigaus, nes ypač jei šaknys geros  

o dar viena tai gumbelis pradįjas dar smarkiau ruduoti nei šis, bet ir laikosi. Na nemanau, kad kas blogo nutiks, tiesiog palaistyk, o kad tas gumbelis susiraukšlijo tai nemanau, kad kas blogai
 o dar viena tai gumbelis pradįjas dar smarkiau ruduoti nei šis, bet ir laikosi. Na nemanau, kad kas blogo nutiks, tiesiog palaistyk, o kad tas gumbelis susiraukšlijo tai nemanau, kad kas blogai  duok biški trašų
 duok biški trašų  

Kol augalas stipriai neįsitvirtins substrate.
  Kol augalas stipriai neįsitvirtins substrate. Bulbines orchidėjas rekomenduojama dalinti  tik tada, kai padalijus lieka ne mažiau kaip to tris bulbas vienai daliai
  Bulbines orchidėjas rekomenduojama dalinti  tik tada, kai padalijus lieka ne mažiau kaip to tris bulbas vienai daliai   Ar visos Jūsų augalo dalelės turi nepanaudotas gyvas auginių užuomazgas
  Ar visos Jūsų augalo dalelės turi nepanaudotas gyvas auginių užuomazgas   (potencialiai gali turėti 2... Jei bulba ne "kraštinė", ne jauniausia, o kažką jau yra išleidusi, augalo galimybės išlikti jau mažėja 50 proc.)
  (potencialiai gali turėti 2... Jei bulba ne "kraštinė", ne jauniausia, o kažką jau yra išleidusi, augalo galimybės išlikti jau mažėja 50 proc.)