Įkraunama...
Įkraunama...

Pastabos ir pasiūlymai skyrelio moderatorei


 i 
Šioje temoje rašykite klausimus, pasiūlymus, pastabas dėl skyrelio "Šventės" veikimo.
Atsakyti
QUOTE(Austeja7 @ 2010 03 22, 20:49)
-> Perkleta iš temos "Renginių organizavimo firmos Klaipėdoje. Kokie atsiliepimai?"

Moderatorei Svajunei:
Ir kam cia pakenkeke ta reklaminio pobudzio teksto dalis?ir kaip jums visoms rankos nenudziuva?!
jus nuslepiat nuo musu dali informacijos ir apsimetat kad teisuoliskai darot tvarka
atrodot labai apgailetinai




Labas rytas,

Dėkui už kritiką ir palinkėjimus. Tikiuosi jie neišsipildys. cool.gif

Ir dar kartą noriu priminti, kad taisyklės galioja visiems. Jos skelbia, kad forume reklama negalima. Jei norima legaliai reklamuotis, yra reklamos agentūra, kuri rūpinasi forumo reklama, prašau kreiptis į ją. Reklamos agentūros kontaktus rasite štai čia.

Netrinu tų žinučių, kuriose forumo nariai dalinasi rekomendacijomis, įspūdžiais, nuorodomis, kontaktais, patirtimi. Bet jei matau, kad narys prisiregistravo forume tik tam, kad reklamuotų savo paslaugas, tokios žinutės yra ir bus trinamos, o nariui skiriamas asmeninis įspėjimas.

Jei Jums nepatinka mano veiksmai, visada juos galite apskųsti forumo administracijai.

"IV. Administracijos veiksmų apskundimo tvarka


1. Visi klausimai, pasiūlymai/pastabos/apeliacijos dėl Forumo moderavimo Forumo Administracijai turi būti užduoti tik el. paštu arba asmenine žinute, bet ne pačiame forume.


2. Rašydami el.laišką, nurodykite:


1. savo vartotojo vardą forume;
2. nuorodą į temą ir žinutės, kurią norite aptarti ar kuriai prieštaraujate, numerį;
3. argumentus, kodėl jūs nesutinkate su Administracijos sprendimu.


3. Forumo Administracija atsako tik į korektiškus bei neprieštaraujančius šioms Taisyklėms laiškus."
Atsakyti
Ir tikrai šitas forumas jau atrodo apgailėtinai, o jeigu galvojate, kad aš čia tam, kad kažką reklamuočiau, tai klystate. Nes visa svetainė mirga nuo skraidančių dešrelių ir kitų jau iki gyvo kaulo apkartusių vaizdų.
O į temą "kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienį" per savaitę ateina keli šimtai lankytojų, kurie pamato, kad švęsti galima tik žaidimų kambariuose, nes visos kitos žinutės trinamos.
Mūsų moderatorei reikėtų eiti ir kovoti su alkoholio ar tabako reklama, ten gal ir reikia tokio uolumo, bet alkoholio reklamuotojai jai kvalifikuotai paaiškintų, kas yra reklama, o kas yra informacijos vartotojams pateikimas.
Ir kodėl aš turiu laukti, kol apie mano paties (ir ne kam kitam, o Jums gerbiamos Supermamos siūlomos šventės, nes Jūs pačios daugiausia jomis ir naudojatės) daromas šventes kas nors "papletkins", ar pršyti, kad "papletkintų", jei puikiai žinau, kad daugelis net nenutuokia, apie ką kalba eina, o informacijos pateikti "negalima".
Visi jau puikiai žino, kas yra žaidimų kambarys, vistiek apie tai kalba, o apie kitką kalbėti "negalima".
O reklamuoti gimtadienio šventės žirgyne net neišeina, nes tam kad reklamuoti Jūs visų pirma turite suprasti ir žinori, kas tai yra, apie ką kalba eina, o tada jau reklamuoti t.y. bandyti įsiūlyti.
Nebeidomu čia visai, nėra nei info, nei nuomonių, nieko, tik tvarka.
Dar dienelę kitą gal kaip nors pakentėsiu, bet kadangi skaityti čia nebėra ką, rašyt neišeina, tai pasitrauksiu iš čia.
O geriems dalykams reklamos nereikia. Kam reikia susiras, tik gaila, kad daugelis taip ir nesužinos, apie ką kalba eina ir liks žaidimų kambariuose, kol dar neatsibodo. O ką daryti tiems kuriems atsibodo, eiti į kitą forumą ieškoti info? O į kurį, gal žinot kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tevas ant arklio: 23 kovo 2010 - 09:57
Reklamuotis supermama.lt forume galima, kreipkitės į reklamos agentūrą textads.lt ir ji Jums padės sukurti ir paskelbti oficialią ir legalią reklamą. Tad prašau neklaidinti žmonių, kurie ateina į šį forumą prašydami kitų forumo narių pasidalinti patirtimi (o ne reklamuoti savo teikiamas paslaugas). smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2010 03 24, 21:48)
Reklamuotis supermama.lt forume galima, kreipkitės į reklamos agentūrą textads.lt ir ji Jums padės sukurti ir paskelbti oficialią ir legalią reklamą. Tad prašau neklaidinti žmonių, kurie ateina į šį forumą prašydami kitų forumo narių pasidalinti patirtimi (o ne reklamuoti savo teikiamas paslaugas).  smile.gif


Nei žmonių klaidinti nei reklamuotis nesinori. Norisi tiesiogiai ir gyvai su žmonėmis kalbėtis, kad suprasti, ko jiems reikia, ir parodyti, kad tai ko jie ieško, tikisi, ar tik pasvajoja, tikrai jau yra daroma.
Ir tai tikrai nėra reklama, o jei jau ir laikote tai reklama, tai nesustatykit "Agrovet" dešrelių, "Geriausių IKI pasiūlymų" ir pan. į vieną eilę su vaikų pramogomis žirgyne ar studenčiokės bandymais pažaisti su vaikais. Šių produktų, kurie daugeliu atveju "daromi iš idėjos" pelningumas toks menkas, kad bet kokių reklamos organizatorių paslaugos juos paverstų neįperkamais.
Suprantu, kad pati svetainė gyvena iš reklamos, bet yra pakankamai tokių, kurie už reklamą moka be skausmo, net jeigu tų reklaminių skydelių niekas ir neskaito. Visi žino, kad dešrelės šitos yra pačios geriausios, o Veenus depiliatorius duoda rezultatą net trims savaitėms. Kaip galima švęsti, Kalėdas, krikštynas, gimtadienį ar net vestuves arklidėse, žino nedaugelis. To nesužinos jokiuose reklaminiuose skydeliuose, bet tik gyvai kalbantis tarpusavyje.
Tai nebūkite gi "dar viena SODRA", kuri pamačiusi galimai uždirbamą 1 litą, tuoj pat tikisi už tai nulupti 2 Lt.
Leiskite bendrauti, ir nelaukti, kol apie mano reikalus kažkas kitas pakalbės, nes gi pakalba, bet leiskite ir pačiam tame pokalbyje būti. Ir manau, kad daugelis SM tam pritars.
Juk prašiau mamų padiskutuoti, kokius pirmus jausmus sukelia siūlymas švęsti žirgyne, kodėl vienos iškarto sako taip, o kitos žiūri atsargiai. Tai ir tokią mano žinutę ištrynėte. Tai gal be reklamos agentūros dar ir rinkos tyrymų kompaniją pasisamdyti?
Nors manau, kad į temą "kur ir kaip švęsti vaikų gimtadienius" ar kitas panašias mamos ateina ne tam kad pasakyti, jog nieko geresnio už žaidimų kambarį būti negali, bet tam, kad rasti atsakymą į klausimą, o kur ir kaip galima būtų ir joms pačioms švęsti savo ir savo vaikų šventes.
Atsakyti
Ziuriu moderatoriai kartais persistengia su tais trynimais...buvau idejusi savo foto, ne reklamavausi ne ka, o istryne mano zinute g.gif nesuprantu tu taisykliu ir neberasysiu cia niekada.....
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 04 10, 17:24)
Ziuriu moderatoriai kartais persistengia su tais trynimais...buvau idejusi savo foto, ne reklamavausi ne ka, o istryne mano zinute g.gif  nesuprantu tu taisykliu ir neberasysiu cia niekada.....


įdomu kodėl tada netrina tų postų, kuriose autorės taip pat reklamuojasi, tik tą reklamą įdeda į parašą, pvz. forumietė Upė, įsidėjusi didžiausią reklamą į savo parašą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 11, 12:25)
įdomu kodėl tada netrina tų postų, kuriose autorės taip pat reklamuojasi, tik tą reklamą įdeda į parašą, pvz. forumietė Upė, įsidėjusi didžiausią reklamą į savo parašą  doh.gif


butent..ir is viso, as galiu sumeluoti, kad stai tokia ale fotografe musu krikstynas fotkino, o ta fotografe galiu buti as pati ir kas teisybe suzinos, ka?(cia ne viena taip daro) kaip su LR istatymais, yra istatyma bus ir apstatymas biggrin.gif jei rimtai, tai issizeidziau uz ta istrynima cool.gif
Atsakyti
Dziugidziu, o Jūs man paaiškinkit, kaip kitaip suprasti Jūsų žinutę, jei atitinkamoje temoje įkeliate albumą su prierašu- Mano menas/Mano hoby? Aš tai suprantu kaip savireklamą. Jei įrodysite, kad tai ne savireklama, tada atsiprašysiu ir žinutę gražinsiu mirksiukas.gif

Emerencija, man irgi kliūva tie reklaminiai parašai ir ne tik Jūsų nurodytos narės. Tokių parašų daug. Teisės koreguoti parašus aš neturiu. Jei jau pamatėte tokį parašą, parašykite apie tai štai čia.
Atsakyti
Nesuprantu ... Idėjų lyg ir nedraudžia rodyti forumo taisyklės... bet žinutės su idėjomis trinamos. Kaip reikia parodyti idėją, kurią kiekvienas pasidarytų, pasinaudotų, kad...vos įkėlus žinutę su puslapio nuoroda ji iš kart dingsta???
Gal aš kažko nesuprantu???
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2010 04 18, 22:11)
Nesuprantu ... Idėjų lyg ir nedraudžia rodyti forumo taisyklės... bet žinutės su idėjomis trinamos. Kaip reikia parodyti idėją, kurią kiekvienas pasidarytų, pasinaudotų, kad...vos įkėlus žinutę su puslapio nuoroda ji iš kart dingsta???
Gal aš kažko nesuprantu???


Taip, idėjų rodyti nedraudžiama, bet jomis negalima maskuoti komercinių pasiūlymų arba nuolat reklamuoti vieno puslapio, teikiančio paslaugas už pinigus.
Atsakyti
na siaip truksta temos apie darzeliu sventes, isleistuves ir kt.
Atsakyti