aš tai pastebėjau kad toks auklėtojos nieko nemato, nei kad nosis bėga, nei kad vaikas blogai jaučiasi.Vedžiau pamenu su maža slogyte porą dienų, aišku pati nieko nesakiau, galvoju pažiūrėsiu ar pastebės, tai kiekvieną kartą pasiimdama klausdavau kaip mano vaikas ar nekosti ar dar ko nors nėra?
tai kaip jau trečią dieną nuvedžiau ir kaip vaikas jau ir kosėti pradėjo ir snarglys kaip reikiant bėgti, tada jau jos man pasakė
šiaip kiekvieną karta ateidama klausdavau ar nėra sergančių kosinčių, sako nea nėra, paskui žiūriu vienas berniukas kad kosti

, ką aš žinau gal maniškis kaip tik jo kokią bacilą pasigavo
Kažkodėl mano vienintelis taip pat atrodo sirgdavo, ir aplamai savijauta jo pablogėjo, kai pradėjau palikti pietų miego, matyt jis ten ar tai sušyla ar tai sušąlą.Šiaip yra linkęs prakaituoti, tai įtariu atsikelia šlapias ar šiaip miegodamas sušyla, nusispardo ir jam tiek tereikia, atsikėlus jį kol aprengia žinot jei grupėje daugiau nei 10 vaikų, tai vėl gi jis atšąlą ir rezultatas yra.Kitaip niekaip negaliu suprasti kaip jis taip greit suserga, gi vat praeitą mėnėsį spec. visą laiką buvom namie, kad išsveiktumėm ir šūdą atsiprašant, vis tiek parsivedžiau sergantį