Įkraunama...
Įkraunama...

Dvi savaitės darželyje, dvi - serga.....

QUOTE(Deimante_A @ 2005 10 14, 11:25)
ou, geras thumbup.gif , reiks ir man to aliejuko įdėt. Kažin, kokius tu juos naudoji, gal netyčia kur būna buteliukuose tie eteriniai aliejai, a ?
Zirziu dziedui, kad nupirktų elektrinį drėkintuvą, bet anas burbuliuoja dėl didesnių elektros sąnaudų, uh  ax.gif
Ir dar, mąstau pradėt mergiotę girdyt Immunal'iu. Gal kuri jau išbandėt? Įdomu būtų sužinot ar padidina organizmo atsparumą...  mirksiukas.gif

Eucabalio tepala ispaudziu i garintuva ir jis istirpsta, pan. kaip tam garintuve, kur nosytei kvepuoti, o kenio alieju pirkau vaistinej, biski brangokas kiek pamenu, bet ilgam uztenka, net pati i vonia sau pora lasu isivarvindavau thumbup.gif

O mes gerem ir Imunali, ir umcolora, ir su ezuole kazkoki lietuviska, dar israse kazkoki kur visi sako super vaistas (skleroze, reiktu namie paieskoti pavadinimo), nu nezinau, nebent po 2 metu efektas pasijaucia. Seip sako (nezinau, gal mediku paskleisti pletkai) skiepai, kad ir nuo gripo, ir stiprina organizma. Tai savo vyresne dukra esu paskiepijus turbut visu kuo imanoma, isskyrus vejaraupiu vakcina... cool.gif
Bet va zuvies tauku, tai iki siol dar vaikams nenupirkau, apsileidusi mama esu... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2005 10 14, 12:53)
Bet va zuvies tauku, tai iki siol dar vaikams nenupirkau, apsileidusi mama esu...  cry.gif

Nepergyvenk taip, aš už tave dar blogesnė mama išeitų, bu tik oro drėkinimu ir vitaminais pasirūpinu, bet kai neserga ir niekuo nesiskundžia, tai jau baigiu pamiršt išvis vaistų pavadinimus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Eucabal" tepu kaip priklauso - apklostau tą vietą, aprišu pagal galimybes, bet kvapas praeina vistiek. Ir erzina. Aišku, kiekvieną individualiai.
Dėl imuninės sistemos stiprinimo, tai daug visokių su ežiuone išbandžiau, bet geriausiai gydytojos rekomenduoti CIGAPAN elnių ragai.
Šiemet jau treti metai geria RIBOMUNYL (geriamas vakcinas). Dukra sirgdavo, bet rečiau ir lengviau kai pradėjau juos girdyti. Tai ir šiemet nupirkom, ką čia pritaupysi. O nuo gripo nusprendžiau neskiepyti, nors buvau pasiryžus. Nes pati pasiskiepinau, buvo rekacija, dėl vaiko bijau. Kai skiepinom dukrą nuo erkinio encifalito viskas buvo gerai- be reakcijų. Be to dar 6 metų skiepas laukia, nenoriu perkrauti visko.
Atsakyti
Parašysiu gal ne į temą, gal kai kam nerimtai pasirodys blink.gif , bet ar esat girdėjusios, kad Ukrainoj (lyg) vaikai, kad nesirgtų darželyje sėdi su tokiais "medaliais": Paimtas plastmasinis dėkliukas (Tas, kuriame būna žaislas Kinder kiaušiniuose). Jame padaroma keletas skylučių, o į vidų įdedamas česnakas. Pritvirtinamas raištelis ir "medalis" pakabinamas vaikui ant kaklo. Česnakas iš "medaliuko" garuoja ir veikia kaip tam tikra apsauga. Ką manot apie tokią priemonę? Prieš rimtesnes ligas tai, žinoma, juokai, bet man mintis kilo tokį "česnakinį kiaušinuką" įdėti kur nors į kišenę dukrytei, vedant į darželį, nes ant kaklo kabinti mažam vaikui nesaugu. g.gif
Atsakyti
Įdomu, Jurgyte , tikrai įdomu. thumbup.gif Gal pasirodysiu ir aš keista, bet doh.gif pabandysiu, na per galvą niekas neduos doh.gif Į kišenę imesiu, tik įdomi turbūt būtų reakcija auklėtojos laugh.gif , jei atrastų laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif Nu jei auklėtojai ar kitiems vaikučiams labai smirdės - teks mesti lauk doh.gif O gal ir pačiai mano panelei labai nepatiks toks "išradimas" blink.gif
Nors ko gero tame ir yra esmė, kad tas česnakas kabo "po nosim", gal įdėti kišenėn visai neefektyvu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyte: 16 spalio 2005 - 16:17
Idomu tikrai cia su tuo kiaushu ir cesnakais, galima ir namuose taip daryt. beje o cesnakas smulkintas ar skiltele? biggrin.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau ir svogūnas padeda (ypač kai vaikas sloguoja) pakabintas pvz. prie lovytės. Bet aš neištėriau kvapo doh.gif O dėl česnako, nežinau, kaip geriau - susmulkintas ar ne g.gif Tik judriems vaikams reikia atsargiai kažką ant kaklo kabint blink.gif Aš labai bailė šiuo atžvilgiu blush2.gif
Atsakyti
O tai kaip ten su tais svogunais? Perpjaut reikia g.gif Maniskiui kaip tik sloga, noriu kuo greiciau ja nuvyt biggrin.gif kvapo nebijosiu, kentesiu smile.gif
O del kabinimo ant kaklo, maniskiui be sansu schmoll.gif jis nusiples, pasismaugs doh.gif as galvoju ta varianta i kisenyte rolleyes.gif
Nors maniskis ir siaip cesnaka valgo, ant duonos uztepu sviesto, pridedu smulkinto cesnako ir ziaumoja, tai gal neverta su kiausais ir prasidet biggrin.gif
Atsakyti
Cesnaka i Kinder kiausini as bandziau praejusiais metais, rusu forumu prisiskaiciusi smile.gif Reikia cesnaka smulkinti. Kesiti kas antra diena. Aukletojos reagavo normaliai. Tik kad nemacyjo mums sad.gif
Atsakyti
Nugi pasakokit, kaip su tais drėkintuvais, kad juo pajungti- diena? ar nakti?, kiek jų pirkti, ir visa kita. Nugi o kiek jie kainuoja?Vien žo- turim ilgą slogą...seną ksuly- noriu patarimo dėl drekintuvo???? :ax
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 10 13, 19:11)
Rimuk, savo vyresniojo butent negalejau leisti i darza, nes va tokios kitiems lengvos slogytes, jam pereidavo i sunku kosuli, laringita, faringita, aciudie, kad plauciu uzdegimo isvengem  sad.gif O bandziau vesti nuo dveju, po to nuo treju metu.Ziauriai ziauriai sirgo  sad.gif Ir pikciausia, kad tikrai uzsikresdavo mad.gif  Galiausiai isleidom i darziuka nuo keturiu. Ar kad buvo sirges visu kuo imanomu, ar kad vyresni, o pries tai dar ir pneumo vakcina gavo, sirgdavo viso labo kokius 4 kartus per metus  smile.gif

o kodel tu vaiko neskiepijai tik isleidusi i darzeli? Pneumo 23 vakcina galima skiepyti nuo dvieju metu - kodel reikejo laukti?
Maniskiai abu tik sulauke dvieju metuku buvo paskiepyti pneumo 23. Taip pat ir hib ( sunui dar nekompensuojamas buvo)
Dukrai dabar pradejau ribumonali duoti. ziuresim koks efektas, nes dabar po 17 dienu antibiotiku kurso organizmas yra labai nusilpes. Buvo nuejusi dvi dienas i darzel ir vel laikau namuose. Ir greicausia ne kas nors uzkrete, bet pats vaikas persalo.
O cesnaku skilteles as kazkuriais metais buvau vaikams prie lovytes isdeliojusi
Atsakyti