QUOTE(Deimante_A @ 2005 10 14, 11:25)
ou, geras
, reiks ir man to aliejuko įdėt. Kažin, kokius tu juos naudoji, gal netyčia kur būna buteliukuose tie eteriniai aliejai, a ?
Zirziu dziedui, kad nupirktų elektrinį drėkintuvą, bet anas burbuliuoja dėl didesnių elektros sąnaudų, uh
Ir dar, mąstau pradėt mergiotę girdyt Immunal'iu. Gal kuri jau išbandėt? Įdomu būtų sužinot ar padidina organizmo atsparumą...

Zirziu dziedui, kad nupirktų elektrinį drėkintuvą, bet anas burbuliuoja dėl didesnių elektros sąnaudų, uh

Ir dar, mąstau pradėt mergiotę girdyt Immunal'iu. Gal kuri jau išbandėt? Įdomu būtų sužinot ar padidina organizmo atsparumą...

Eucabalio tepala ispaudziu i garintuva ir jis istirpsta, pan. kaip tam garintuve, kur nosytei kvepuoti, o kenio alieju pirkau vaistinej, biski brangokas kiek pamenu, bet ilgam uztenka, net pati i vonia sau pora lasu isivarvindavau

O mes gerem ir Imunali, ir umcolora, ir su ezuole kazkoki lietuviska, dar israse kazkoki kur visi sako super vaistas (skleroze, reiktu namie paieskoti pavadinimo), nu nezinau, nebent po 2 metu efektas pasijaucia. Seip sako (nezinau, gal mediku paskleisti pletkai) skiepai, kad ir nuo gripo, ir stiprina organizma. Tai savo vyresne dukra esu paskiepijus turbut visu kuo imanoma, isskyrus vejaraupiu vakcina...

Bet va zuvies tauku, tai iki siol dar vaikams nenupirkau, apsileidusi mama esu...