Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvės

na ka brangiosios siandien sulaukaiu ir as pasipirsimo lygiai 12:00 thumbup.gif
maniskis sumaste pasipirsti kai musus augintiniam suniukui suejo 1 metukai clap.gif
tai kaip ir tipo susiruose 12 valanda vakaro pazymeti musus augintines gimtadieni tai atnese vyno uzdege zvake jai visokiu kauliuku bei zisliuku pridovanojo sako na o dabar mamytei atejo svente blush2.gif
as tai sedziu ir nesuprantu kame - sako ar tekesi uz manes ir istiese dezute su ziedeliu blush2.gif
na as kaip ir laukiau to artimiausiu metu bet visai nesitikejau kad bus butent ta diena kada musu sunytes gimtadienis pirmaisis biggrin.gif o pasirodo jis dvi progas panoro sujungti i viena tai ka jus manot ka as galejau atsakyti - na sakau tai jau klaupk ant keliu lotuliukas.gif o jis nu tai va jau kaip ir paklausiau wub.gif
na tai ka jau atsakaiu taip busiu tavo zmonele wub.gif taip ir susiziedavme thumbup.gif
labai smagu jauciuosi labai gerai nors kuri laika galvojau kad maniskis vis nepasirys .... drinks_cheers.gif
Atsakyti
saunu thumbup.gif ,..sveikinu,...na man kai pasipirso,tai ka iskart pajutau kad mane pykina blush2.gif issigandau kazkaip,.bet po to kai viskas praejo dziaugiausi,.o siandien jau 7 menesiai kaip vede:)aisku tai mazai,bet vis tiek svente.

Papildyta:
Tiesa manau nebutina kad suzadetuves vyktu tarp draugu ir pan...bet cia manau kaip jusu busimas vyras sugalvos,.pvz.maniskisn pasipirso kai buvome dviese 50m.aukstyje,na girdejo tik pilotas oro baliono:),.bet po visko pareje namo radom mama mano,ir broli su zmona,.tai negalejau nepasakyti kas ivyjo,.kai suzinojo,visi pakelem taures,.buvo gera.
Atsakyti
Turbūt kiekviena pora nusprendžia taip, kaip jiems geriau.

Kai prisimenu, kaip pasipiršo maniškis... užsienyje, buvom išvažiavę į mano sesers vestuves. O jis visa kelionę kalbėjo, kad nori į kokią pilį aplankyti...
Man net į galvą neatėjo, kadangi jau vilties nebuvo kad mes ta pilįkokią rasime, tai išsitempė mane lietui lyjant į miestelio centrą prie bažnyčios, atsiklaupė ir paklausė... ax.gif
Tai saviškį pakankinau kokią savaitę, kol atsakiau, ar tekėsiu.
Tiesiog reikėjo laiko.
PO 2 mėnesių pasakėme tėvams, o tuomet ir draugams.
Dar po mėnesio per Kalėdas paprasėm palaiminimo bažnyčioje - gražios trumpos apeigos. Tikintiems asmenims verta. O vėliau visai smagu buvo atšvęsti restorane, tuomet susipažino abi šeimos. Draugų nekvietėme, nes svarbu buvo šeima.

Manau, kad tikrai verta iškelti gražia kuklią šventę. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2006 06 13, 10:17)
sveiki, as irgi nesu susidurus su tom suzadetuvem, bet nuojauta kuzda kad jos bus per musu metines, t.y. kai suseis metai kai busim kartu.Tai vat irgi mane domina, ar tos suzadetuves cia jo ir mano reikalas, ar kaip rasete artimiausiu draugu rate??? Siaip as galvojau kad, kai pasipirs, ir mes nuspresim kas ir kaip tai tada sukviesm draugus i vakariene ir pranesim, ir viskas, nes kazkaip prie visu prasyti rankos ir man butu nepatogu, nu nezinau. Ziedas jau uzmautas, padovanotas uzvakar per gimtadieni, bet man buvo pasakyta, kad po savaites lauk siurprizo .... nu as jau tikejausi seniai ...  blush2.gif

Pas mus tai buvo taip:
pasipiršo jis man žinoma, kai mes buvome tik dviese wink.gif
Tada ta pacia diena pranesem jo tevams (isgerem sampo, sventines vakarienes metu), kita diena su mano tevais ta pati pakartojom, o veliau jau kas antra vakara tai su vienais - tai su kitais draugais tai kartojom - sampanas liejosi laisvai wink.gif
Manau, kad pasipirsimas - privatu...
O jau to įvykusio fakto sventimas turi buti malonus ir siek tiek sventiskas wink.gif
2005 04 07 susipazinome wink.gif
2005 08 men pradejome kartu gyventi wink.gif
2006 10 07 pasipiršo wink.gif
2007 01 04 nunešėm pareiškimus wink.gif
O 2007 05 26 tuokiamės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 11 sausio 2007 - 09:00
Man pasipirso Latvijoje.Mazame Siguldos miestelyje...uzsukome i pili,pasivaiksciojome parku...Buvo labai labai grazi diena.Klauptis jam neleidau,nes as ne Dievas 4u.gif tad tiesiog paklause...As jo tikrai nekankinau,iskart sutikau,nes labai ji mylius ax.gif gavau grazu grazu ziedeli...Esu labai laiminga smile.gif
Atsakyti
Maniskis pasipirso paprstai, bet su mintim smile.gif Kai skridom lektuvu is Londono, kur buvom trumpam pailseti, jis istrauke ziedeli ir paprase mano sirdeles. Kai paklausiau kodel butent lektuve, pasake, kad arciau Dievo smile.gif Sujaudino smile.gif
Atsakyti
Kai pasipirso man 50m.aukstyje tada nusprendem kad reikia tuoktis irgi aukstai:)tai mes pasirinkom Prisikelimo baznycia,ir sutuoke mus virsuje koplyteleje. smile.gif
Atsakyti
O manasis pasirinko ne vieta, o laika thumbup.gif . Butent zengiant i naujuosius metus po vidurnakcio paprase mano rankos wub.gif
Atsakyti
Apie piršlybas nepasakosiu wub.gif blush2.gif , o sužadėtuvės mūsų buvo bažnyčioje - labai kuklios, dalyvaujant vien mudviem ir kunigui, bet tokios išties tikros. biggrin.gif Taip susižadėję buvo vieni mūsų draugai (iki tol nė nebuvau girdėjusi, kad taip įmanoma) ir kuo toliau, tuo ši mintis atrodė artimiausia širdžiai. Aišku mano brangiausiajam teko nelengva užduotis išsiaiškinti, kokia bus mano reakcija, jei po žodinio pasipiršimo nepamatysiu jo rankose dėžutės su mielu žiedeliu... Bet tikrai džiaugiuosi, kad tąsyk nepamačiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 12 09, 17:49)
mes siuo klausimu abu neromantikai. As niekada nesvenciau Valentino dienos ir nuo mokyklos laiku man tai atrode nesamone fool.gif, geliu esu gavus gal 3 kartus is vyro, man ju nereikia... O suzadetuves, manau, paaugliu svaiciojimai. Man svarbiausia buvo isgirsti, kad as esu TA, kuri busiu ZMONA ir jo vaiku MAMA, o ne kad zieduka gaut ant juros kranto.

nenorejau nei vienos izeisti, kuri mano kitaip, nes as zinau, kad daug kas mane visiska tundra laiko uz toki poziuri. blush2.gif

žinai, aš irgi iš tų tundrų ilgą laiką buvau. Bet paskutiniu metu kažkodėl romantikos norisi. Gal ir visada norėjosi širdies gilumoj, tik bijojau pripažinti tiek sau, tiek aplinkiniams. Visada sakiau, kad man tokie dalykai nesvarbūs. Bet kai dabar pagalvoju - galbūt tai buvo tik savęs apsaugojimas - "matot, man nereikia tų nesąmonių ir būsiu laimingesnė jei to negausiu", o iš tiesų skaudėdavo, kai nesulaukdavau tos banalios romantikos. verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Susižadėjo vyro sesuo. Ta proga artimiesiems organizuoja prabangią vakarienę. Nesam susidūrę su tokia situacija, truputį pasimetėm ir galvojam, kad negražu tuščiom rankom nueit, bet tai ką neštis??? g.gif Dar ne vestuvės aišku, bet gal kokia simbolinė dovanėlė būtų gražu g.gif

Papildyta:
viskas bus labai greitai, laiko kaip ir nebėra, o minčių, deja, taip pat sad.gif doh.gif
help please unsure.gif
Atsakyti
na va išsisukom iš šios padėties bigsmile.gif
kauno akropoly priešais maximą esančioje saldumyno pardėje nupirkom senovinę piratų skrynią, pilną šokoladinių monetų ir gero viskio butelį ir padovanojom ją sakydami, kad laikas taupyt vestuvėms, tai pradžiai duodam bigsmile.gif labai jiems tiko ir patiko thumbup.gif mačiau dar kiti dovanojo paauksuotą gulbę su svarovskio kristalais, irgi simbolika rolleyes.gif
tai vat, pasidalinau keliom mintim, mažu kam pravers g.gif ax.gif
Atsakyti