QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 19:25)
Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 04 06, 21:08)
Oho
Labuka supermamytes
vaje kokiu groziu jus cia prikure, as dar tik bandysiu daryti dezele
ir turiu klausimeli, sendinsiu vienkoponente priemone-tai kada suklijuoti serveteles reikia? kai nudazau akrilo pirmu sluoksniu ar jau ant antrojo suskledejusio. Net nezinau ar taip as cia paklausiau
Kvartetai koki laka naudojat uzbaigiant darba?
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 18:25)
Labai patiko dezute su meskiuku. na super viskas suderinta.
Sykart man dziugos dezute nelabai. siek tiek per daug tos strukturines pastos uzdeta isoreje, bent jau mano akiai
.
ir parodau savo nuojienikes.

sendinta su arabiska guma. labai graziai suskilo
. siek tiek bijojau, kad nesutrauktu, bet gavosi
.
Sykart man dziugos dezute nelabai. siek tiek per daug tos strukturines pastos uzdeta isoreje, bent jau mano akiai
ir parodau savo nuojienikes.

sendinta su arabiska guma. labai graziai suskilo
aha graziai! as kaip tik kita darbeli planuoju su orchideja padaryt ir taip suskaldyt.
tik svarstau apie svelniai rozine ar balta pavirsiu.
Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 04 06, 20:08)
kvartetas , dėžutė su orchidejomis labai labai graži...
skaldytas pavirsius labai atrodo panasus i toki matini marmurą...taip atrodo prisiliesi ir bus toks lygus lygus akmeninis paviršius...
mano naujausias "perdirbinys" is seno sovietinio tipo staliuko telefonui, keliaus i vasaros rezidencija.. bus ikompuonuotas i svelniai zydros spalvos kambari su rozinem užuolaidom...

mano naujausias "perdirbinys" is seno sovietinio tipo staliuko telefonui, keliaus i vasaros rezidencija.. bus ikompuonuotas i svelniai zydros spalvos kambari su rozinem užuolaidom...

super!
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 07, 09:00)
Labuka supermamytes
vaje kokiu groziu jus cia prikure, as dar tik bandysiu daryti dezele
ir turiu klausimeli, sendinsiu vienkoponente priemone-tai kada suklijuoti serveteles reikia? kai nudazau akrilo pirmu sluoksniu ar jau ant antrojo suskledejusio. Net nezinau ar taip as cia paklausiau 
Serveteles reikia klijuoti ant antro, suskeldejusio, sluoksnuo dazu
Labai labai labai
Džiuga- man labai gražiai dėžutės vidus atrodo...
Kvartetas- aguonų padėklas- kaip marmūrinis. gerai atrodo.
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 04 06, 13:14)
Labai gražu.
Koks grožis
ankstesteni temoj radau vienos mamytes darbeli ir noriu paklaust, cia atrodo kad dazyta vienu sluoksniu, ane?
man tai patinka kai beveik naturalus medis matosi, nes pati dazau vos ne 3-4 sluoksniais, ypac jei sviesu ant virsaus, tai dezute tokia stora atrodo..
bet sendinti vienkomponenciu netiktu cia? jei vienas sluoksnis? riek minimum 2?
man tai patinka kai beveik naturalus medis matosi, nes pati dazau vos ne 3-4 sluoksniais, ypac jei sviesu ant virsaus, tai dezute tokia stora atrodo..
bet sendinti vienkomponenciu netiktu cia? jei vienas sluoksnis? riek minimum 2?
Nugi ir aš prisijungsiu.
Labai jau čia gražių darbelių prisižiūrėjau, rankas geras turit mamytės.
O mano darbeliai dar tik pradedančiosios, bet kažkas gaunasi
Bėda, kad nemoku foto įkelti
Papildyta:
[quote=Mildusia :>,2010 04 02, 20:01]
Kadangi problemu tema gan tyli, tai noriu paprašyti pagalbos čia..:>
Sveikos visos,
Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko?
Sveikute,
Na aš ne profė, bet kai aš pirkau tokią patiną man iš karto pasiūlė kartu ir emulsiją, skirtą pertekliui šalinti.Kaina 12,99Lt. Tai aš kai įtrinu su patina paskui paimu skuduriuką ir su ta emulsija pavalau ir būna
Tikiuosi padėjau 
Papildyta:
[quote=Mildusia :>,2010 04 02, 20:01]
Kadangi problemu tema gan tyli, tai noriu paprašyti pagalbos čia..:>
Sveikos visos,
Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko?
Sveikute,
Na aš ne profė, bet kai aš pirkau tokią patiną man iš karto pasiūlė kartu ir emulsiją, skirtą pertekliui šalinti.Kaina 12,99Lt. Tai aš kai įtrinu su patina paskui paimu skuduriuką ir su ta emulsija pavalau ir būna
aciu visoms už pagyras net nesitikėjau,
as istrukimus itrinu aliejine patina, o pertekliu pavalau aliejumi arba servetele sudrekinta siek tiek vaitspirito... ir paveikliukas leika svarus ir ryskus ne kiek nesugadintas:)
as istrukimus itrinu aliejine patina, o pertekliu pavalau aliejumi arba servetele sudrekinta siek tiek vaitspirito... ir paveikliukas leika svarus ir ryskus ne kiek nesugadintas:)
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 06, 01:51)
O meskis man labai patiko