Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

bigsmile.gif ohoho kos darbelis . likau suzaveta, apzaveta ir dar visaip "eta" wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 balandžio 2010 - 20:19
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 19:25)

Labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 04 06, 21:08)

Oho wub.gif
Atsakyti
Labuka supermamytes 4u.gif vaje kokiu groziu jus cia prikure, as dar tik bandysiu daryti dezele blush2.gif ir turiu klausimeli, sendinsiu vienkoponente priemone-tai kada suklijuoti serveteles reikia? kai nudazau akrilo pirmu sluoksniu ar jau ant antrojo suskledejusio. Net nezinau ar taip as cia paklausiau blush2.gif
Atsakyti
Kvartetai koki laka naudojat uzbaigiant darba?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 18:25)
Labai patiko dezute su meskiuku. na super viskas suderinta.

Sykart man dziugos dezute nelabai. siek tiek per daug tos strukturines pastos uzdeta isoreje, bent jau mano akiai blush2.gif .

ir parodau savo nuojienikes.

user posted image
sendinta su arabiska guma. labai graziai suskilo  tongue.gif . siek tiek bijojau, kad nesutrauktu, bet gavosi  thumbup.gif .

aha graziai! as kaip tik kita darbeli planuoju su orchideja padaryt ir taip suskaldyt.
tik svarstau apie svelniai rozine ar balta pavirsiu.
Papildyta:
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 04 06, 20:08)
kvartetas , dėžutė su orchidejomis labai labai graži...  wub.gif skaldytas pavirsius labai atrodo panasus i toki matini marmurą...taip atrodo prisiliesi ir bus toks lygus lygus akmeninis paviršius... thumbup.gif  4u.gif

mano naujausias "perdirbinys" is seno sovietinio tipo  staliuko telefonui, keliaus i vasaros rezidencija..  bus ikompuonuotas i svelniai zydros spalvos kambari su rozinem užuolaidom...

user posted image

super! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 07, 09:00)
Labuka supermamytes  4u.gif  vaje kokiu groziu jus cia prikure, as dar tik bandysiu daryti dezele  blush2.gif  ir turiu klausimeli, sendinsiu vienkoponente priemone-tai kada suklijuoti serveteles reikia? kai nudazau akrilo pirmu sluoksniu ar jau ant antrojo suskledejusio. Net nezinau ar taip as cia paklausiau  blush2.gif

Serveteles reikia klijuoti ant antro, suskeldejusio, sluoksnuo dazu rolleyes.gif
Atsakyti

Labai labai labai thumbup.gif
Džiuga- man labai gražiai dėžutės vidus atrodo... wub.gif

Kvartetas- aguonų padėklas- kaip marmūrinis. gerai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 07 balandžio 2010 - 13:59
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 04 06, 13:14)
Aš vėl šilumą ir gėlytes šaukiuos...

Labai gražu.

mano naujausias "perdirbinys" is seno sovietinio tipo  staliuko telefonui, keliaus i vasaros rezidencija..  bus ikompuonuotas i svelniai zydros spalvos kambari su rozinem užuolaidom...

Koks grožis wub.gif Širdis apsalo bežiūrint. Ir aš taip norėčiau mokėt blush2.gif
Atsakyti
ankstesteni temoj radau vienos mamytes darbeli ir noriu paklaust, cia atrodo kad dazyta vienu sluoksniu, ane?
man tai patinka kai beveik naturalus medis matosi, nes pati dazau vos ne 3-4 sluoksniais, ypac jei sviesu ant virsaus, tai dezute tokia stora atrodo..
bet sendinti vienkomponenciu netiktu cia? jei vienas sluoksnis? riek minimum 2?
Atsakyti
Nugi ir aš prisijungsiu. smile.gif Labai jau čia gražių darbelių prisižiūrėjau, rankas geras turit mamytės. thumbup.gif O mano darbeliai dar tik pradedančiosios, bet kažkas gaunasi rolleyes.gif Bėda, kad nemoku foto įkelti schmoll.gif

Papildyta:
[quote=Mildusia :>,2010 04 02, 20:01]
Kadangi problemu tema gan tyli, tai noriu paprašyti pagalbos čia..:>

Sveikos visos,

Labai reikia Jūsų pagalbos. Bandau daryti sages dekupažo technika. Naudoju Antik I ir Antik II priemones. Suskilinėja... O kad matytųsi įskilimai, rašo, kad reikia įtrinti patina. Kol dar jos neturėjau pabandžiau įtrinti paprastu baltu akrilu, greitai nuvalius įskilimai paryškėja, tačiau paveikslėlis tampa ne toks ryškus, ten kur skilimo nėra, galvojau vadinasi tinka tik patina. Šiandien nusipirkau patinos SilverCity... Tačiau jos užtepus ir greitai nuvalius sugadinau darbą, įskilimai aišku išryškėjo, bet pats paveisliukas susidrumstė... Tapo nebešvarus... Ką kaip išryškinti įtrukimus nesugadinus pačio paveiksliuko?

Sveikute,
Na aš ne profė, bet kai aš pirkau tokią patiną man iš karto pasiūlė kartu ir emulsiją, skirtą pertekliui šalinti.Kaina 12,99Lt. Tai aš kai įtrinu su patina paskui paimu skuduriuką ir su ta emulsija pavalau ir būna thumbup.gif Tikiuosi padėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renikexxx: 07 balandžio 2010 - 16:15
aciu visoms už pagyras net nesitikėjau, ax.gif bigsmile.gif

as istrukimus itrinu aliejine patina, o pertekliu pavalau aliejumi arba servetele sudrekinta siek tiek vaitspirito... ir paveikliukas leika svarus ir ryskus ne kiek nesugadintas:)
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 06, 01:51)
... žinau, kad net ką pasakydamos, nieko pikto nenorim  4u.gif

Mano "Meškis su pižama".

friends.gif good.gif oro_buckis.gif

O meskis man labai patiko wub.gif Lengva,neperkrauta ,saltai gaivi wub.gif
Atsakyti