Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 01, 20:45)
Kiaušinių dėžutė wub.gif Va čia tai fantazija thumbup.gif Man tai fantastika, kai žmonės paima daiktą, kuris šiaip jau keliautų į šiukšliadėžę, ir jį taip "recyclina".
Man vazonas su vyšnių žiedais wub.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš už "recycling'ą" thumbup.gif

QUOTE(Mute @ 2010 04 02, 00:12)
Ten ne kraklius, o dvikomponentis skeldėjimas, kuris naudojamas dekupaže. Kraklius taip pat naudojamas dekupaže, taip kad negali sakyt kad dekupažo nėra, o tik paveikslėlį priklijavo. Ir dar, tokios ale foto, kaip pavadinai, taip pat naudojamos dekupažui, tai yra dekupažinis popierius, paveiksliukai retro stiliaus. Neįsižeisk, bet matomai nelabai žinai kas yra dekupažas, o komentuoji 4u.gif Man šie  retro stiliaus rėmeliai labai patinka thumbup.gif

Pritarčiau nuomonei, kad dekupažo čia nėra, nepaisant to, jog panaudota ir dekupaže (ir kitur) naudojama priemonė. Pvz. tapyboje naudojami dažai, juos naudojame ir dekupaže. Vien nudažius ir nulakavus baldą, jis netaps dekupažu, nors ir dekupaže naudojame statybinius dažus bei laką. Dekupaže būtinas elementas - paveikslas, nesvarbu karpymas ar ne leidžia sudaryti piešinio/paveikslo įspūdį. O dekupažas be paveiksliuko nėra dekupažas, juo netampa vien todėl, kad naudojame vieną iš sendinimo efektų - skaldantį laką (ar tai kraklis ar kitas lakas), jis yra tik lakas, naudojamas ne vien dekupaže. Be to, dekuapžas įmanomas ir be sendinimo efektų, o be paveiksliuko (gali būti popieriaus raštas, ornamentas, motyvas) ne. O tai jog rėmelyje bus nuotrauka ar kitas paveiksliukas - tai neturi nieko bendro su dekupažu, nebent būtų prikilijuotas ir užlakuotas. 4u.gif

Beje, rezultatas atrodo tikrai garžiai ir mano nuomone labai tinka į šią temą thumbup.gif

Crazy Daisy, labai garžūs tavo meškiukai thumbup.gif Išbaigta, suderinta ir šiaip puiki dėžutė mirksiukas.gif

sobieska, sunku žiurėti, kai taip susilieja su fonu blush2.gif Bet šiaip labai įdomiai atrodo thumbup.gif

Raseleb, balerina wub.gif

Lachese, visa esmė paprastume wub.gif
Atsakyti
Lachese, Crazy Daisy, Sobieska, Raseleb, lilget nuostabu.. ploja.gif clap.gif wub.gif

keliu aš savo nevykėlę... lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 06 balandžio 2010 - 09:20
Aš vėl šilumą ir gėlytes šaukiuos...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Crazy Daisy - meškis su pižama tikrai gražutis 4u.gif
Atsakyti
lilget dezute labai faina, man patiko kaip tu graziai issprendei neriniuku klausima, tikrai super!!! thumbup.gif

craizy daisy man kadangi veskaii labai "veza" biggrin.gif tai tavo dezute tiesiog isimylejau wub.gif super!!!

sobieska sauniai pasidarbavai, toks sakyciau neeilinis sprendimas thumbup.gif fain ziurisi wink.gif

dziuga+ niu labai labai originaliai atrodo ta strukturine pasta, viskas puikiai suderinta, tikrai labai fainai wink.gif

ohara man tavo dezute grazi.. BET.. kadangi mano nuomone tu skudziai i kritika nereaguoji tai pasisakysiu 4u.gif nu gal as titai dar siek tiek pakoreguociau, nes apacia labai graziai ziurisi ir paveiksliukas ovalus fainas, tik man tie lapai ir auksiukai tai doh.gif gal aplink paveiksliuka deciau kazkoki panasu pilka kaip apacioj ir paveiksliuke kur yra, ir tiesiog pati paveiksliuka ireminciau su kokiu juodu apvaduku, ar sidabriniu... 4u.gif bet seip saunuole, graziai darbuojiesi, eksperimentuoji wink.gif
Atsakyti
Labai patiko dezute su meskiuku. na super viskas suderinta.

Sykart man dziugos dezute nelabai. siek tiek per daug tos strukturines pastos uzdeta isoreje, bent jau mano akiai blush2.gif .

ir parodau savo nuojienikes.

user posted image
sendinta su arabiska guma. labai graziai suskilo tongue.gif . siek tiek bijojau, kad nesutrauktu, bet gavosi thumbup.gif .
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 04 06, 16:51)

ohara man tavo dezute grazi.. BET.. kadangi mano nuomone tu skudziai i kritika nereaguoji tai pasisakysiu  4u.gif nu gal as titai dar siek tiek pakoreguociau, nes apacia labai graziai ziurisi ir paveiksliukas ovalus fainas, tik man tie lapai ir auksiukai tai  doh.gif gal aplink paveiksliuka deciau kazkoki panasu pilka kaip apacioj ir paveiksliuke kur yra, ir tiesiog pati paveiksliuka ireminciau su kokiu juodu apvaduku, ar sidabriniu...  4u.gif bet seip saunuole, graziai darbuojiesi, eksperimentuoji wink.gif

ačiū už pastebėjimus 4u.gif
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 19:25)

lblb gražu.. wub.gif kokia sendinimo priemonė naudota pirmąjai dėžutei,laabai gražus stambus skylimas... wub.gif
Atsakyti
stamperijos sotile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 19:49)

lblb gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 04 06, 19:49)

Kokiu storiu tepta, kad taip truko stambiai? Manoji irgi su sotile biggrin.gif

P.s. O man ta pasta super, atrodo kaip namo sienoje paveiksliukas ax.gif Cia aisku skonio reikalas, man naujoviu vis norisi...
Atsakyti
na jau tikrai nepagailejau sendinimo ax.gif . na naujoves ir man patinka ir pastrukturinimai taip pat patinka. tik sysik bent jau nuotraukoij atrodo jog daug jos uzdeta.
Atsakyti
kvartetas , dėžutė su orchidejomis labai labai graži... wub.gif skaldytas pavirsius labai atrodo panasus i toki matini marmurą...taip atrodo prisiliesi ir bus toks lygus lygus akmeninis paviršius... thumbup.gif 4u.gif

mano naujausias "perdirbinys" is seno sovietinio tipo staliuko telefonui, keliaus i vasaros rezidencija.. bus ikompuonuotas i svelniai zydros spalvos kambari su rozinem užuolaidom...

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti