QUOTE(panelė Prym @ 2010 04 01, 20:45)
Kiaušinių dėžutė
Va čia tai fantazija
Man tai fantastika, kai žmonės paima daiktą, kuris šiaip jau keliautų į šiukšliadėžę, ir jį taip "recyclina".
Man vazonas su vyšnių žiedais

Man vazonas su vyšnių žiedais

QUOTE(Mute @ 2010 04 02, 00:12)
Ten ne kraklius, o dvikomponentis skeldėjimas, kuris naudojamas dekupaže. Kraklius taip pat naudojamas dekupaže, taip kad negali sakyt kad dekupažo nėra, o tik paveikslėlį priklijavo. Ir dar, tokios ale foto, kaip pavadinai, taip pat naudojamos dekupažui, tai yra dekupažinis popierius, paveiksliukai retro stiliaus. Neįsižeisk, bet matomai nelabai žinai kas yra dekupažas, o komentuoji
Man šie retro stiliaus rėmeliai labai patinka 

Pritarčiau nuomonei, kad dekupažo čia nėra, nepaisant to, jog panaudota ir dekupaže (ir kitur) naudojama priemonė. Pvz. tapyboje naudojami dažai, juos naudojame ir dekupaže. Vien nudažius ir nulakavus baldą, jis netaps dekupažu, nors ir dekupaže naudojame statybinius dažus bei laką. Dekupaže būtinas elementas - paveikslas, nesvarbu karpymas ar ne leidžia sudaryti piešinio/paveikslo įspūdį. O dekupažas be paveiksliuko nėra dekupažas, juo netampa vien todėl, kad naudojame vieną iš sendinimo efektų - skaldantį laką (ar tai kraklis ar kitas lakas), jis yra tik lakas, naudojamas ne vien dekupaže. Be to, dekuapžas įmanomas ir be sendinimo efektų, o be paveiksliuko (gali būti popieriaus raštas, ornamentas, motyvas) ne. O tai jog rėmelyje bus nuotrauka ar kitas paveiksliukas - tai neturi nieko bendro su dekupažu, nebent būtų prikilijuotas ir užlakuotas.

Beje, rezultatas atrodo tikrai garžiai ir mano nuomone labai tinka į šią temą

Crazy Daisy, labai garžūs tavo meškiukai

sobieska, sunku žiurėti, kai taip susilieja su fonu

Raseleb, balerina

Lachese, visa esmė paprastume