Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(grite @ 2010 04 03, 14:20)
taša, gražiai tau gavosi viskas thumbup.gif Būčiau norėjusi kad mano pirmas blynas būtų toks išėjęs blush2.gif

man tik krastai rudi lendantys uzkliuvo, bet siaip, tikrai grazus darbelis 4u.gif biggrin.gif
labai idomus skeldejimas, atrodo kad priliesi ir nukris gabalas dazu biggrin.gif 4u.gif bet man graziai ziurisi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaaita @ 2010 04 03, 15:33)
man tik krastai rudi lendantys uzkliuvo, bet siaip, tikrai grazus darbelis  4u.gif  biggrin.gif
labai idomus skeldejimas, atrodo kad priliesi ir nukris gabalas dazu  biggrin.gif  4u.gif  bet man graziai ziurisi  biggrin.gif  4u.gif

taip taip, jau skubedama daziau, tad taip isejo. ir cia gal nesimato, bet servetele susiraukslejo ir per daug kliju uztepiau.
na zodziu dar mokytis ir mokytis man:)

bet aciu uz padrasinima! 4u.gif
Atsakyti
versus, dekoruoti kiausiniai nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 04 01, 15:15)
mmm kokių gražių darbų  wub.gif  pavasarį tikrai daugiau įkvėpimo jaučiasi.

Rodausi savo pirmus darbelius (kadangi po tokio laiko tarpo, tai jie kaip tikros pirmokės) ir priemonių minimaliai  rolleyes.gif  ir daikčiukai paprastučiai.
user posted image

Vazoneliai kokia faini wub.gif

Papildyta:
Mamuk indriuk ismasta i kranta serveteline tiesiog super zavi thumbup.gif

tasa kaip pirmas darbelis tikrai saunus, dirbdaba pamatei savo darytas klaideles o toliau tik tobulesi wink.gif graziu svenciu ir geros nuotaikos 4u.gif

versus labai mieli marguciai wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 27, 18:29)

Toks paprastas, tačiau labai mielas laikrodis

QUOTE(88888888 @ 2010 03 30, 14:42)

Tikrai - pirmas įspūdis- akmenukai thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 03 30, 18:09)

thumbup.gif tiek naujų darbų prikepusi nors į darbą einat ir vaikų turit thumbup.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 03 31, 18:55)

Tokią pasistatyčiau ant darbo stalo thumbup.gif

QUOTE(Lachesė @ 2010 04 01, 14:15)

Na ir pataikiau pažiūrėti po pertraukos. Tikrai, pasakyčiau kad jokios pertraukos nė nebuvo.. thumbup.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 04 02, 12:31)

thumbup.gif
na ir visos kitos kurių nepaminėjau labai, labai thumbup.gif

SU VELYKOM VISAS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mėtėsi medinė zvakidė, gavosi......riešutų žydėjimas.... ax.gif

user posted image

Atsakyti
Graziai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2010 04 05, 20:55)
Graziai gavosi thumbup.gif

Aciu 4u.gif ...cia ne "gavosi", cia specialiai taip dariau biggrin.gif
Atsakyti
Raseleb - graži šokėjėlė mirksiukas.gif
QUOTE(88888888 @ 2010 04 02, 15:48)
Versus ,na tokie mieli tie kiaušiniai  wub.gif  wub.gif

Craizy Daisy ,nepriimk asmeniškai  mirksiukas.gif Aš įdėjau citatą su ta mintim ,kad dekupažas visų pirma tai klyjavimas ,o sendinimai tai jau tipo  tiuningas  mirksiukas.gif Jau tau tai tikrai nereikia  to aiškinti  biggrin.gif friends.gif

Oj, aš tai tikrai nepriimu, juolab, kad ir pati nežinau - dekupažas ar ne tongue.gif Ir tikrai, gal reik nustot taip jautriai reaguot į kritiką g.gif , taip pat ir į tai, kas ką įdėjo - vertą dėt darbą, ar ne doh.gif Kažkaip tikrai nesinori kartais čia grįžt, nors žinau, kad net ką pasakydamos, nieko pikto nenorim 4u.gif

Mano "Meškis su pižama".
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 04 05, 20:08)
Mėtėsi medinė zvakidė, gavosi......riešutų žydėjimas.... ax.gif

thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2010 04 06, 01:51)
Raseleb - graži šokėjėlė  mirksiukas.gif

Man gra=u wub.gif 4u.gif
Atsakyti
su velykaitėm visas dar kartą smile.gif kiek komentarų sulaukiau, labai smagu būti pastebėtai, bet kokiu atveju, ir smagu daryti bele ką smile.gif vazoniukai yra iš durpių, kur sodina paaugusius daržovių daigus. Jau seniai juos norėjau dekoruoti, o kiaušinių dėklas ne mano idėja, tikrai mačiau pas ruses ir LT kažkas buvo pasidaręs jau tokių. Labai gražiai atrodo tie mažiukai šešių kiaušinių dėkliukai dekoruoti.
Atsakyti
sveikos, jau taip seniai pas jus buvau, taip seniai kazka dariau doh.gif o va cia dezute iskepta ir jau padovanota, padaryta be iskrapstymui, nes kaip visad nebeliko laiko blush2.gif

user posted image
Atsakyti