Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-6

QUOTE(Povila$ @ 2010 05 09, 14:36)
1. Plakti šluotele, kambario temperatūros sviestą. O plakimo laiko tai nepasakysiu, tiesiog žiūrėti kol pasidarys puri balta masė.
2. Patarimas būtų toks: iš pradžių aptepkite labai plona kremo sluoksnį ant torto, galima sakyti net permatomą. Tada dėkite į šaldytuvą ir palaikykite kol sustings. Galiausiai aptepkite visa tortą storesniu sluoksniu. O lyginti, tai žinoma paprasčiau su peiliu, trumpam palaikytu karštame vandenyje.

Sėkmės  smile.gif


labai labai aciu 4u.gif

tada dar paklausiu blush2.gif o sviestinis kremas tepsis, jei pertepimas (pvz grietinele, grietine, jogurtas, varske) islys pro krastus sonuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 05 09, 15:52)
iškučioju beveik permatomus-kai iškepa būna 2 mm kažkur storio,paskuj perpirksta tai gal 0,5-0,7 cm smile.gif


Aš net iškočioju tikrai storesnius nei 2milimetrų, o kai permirksta tikrai man jie nepatrigubėja unsure.gif Būtų įdomu pamatyti jūsų medučio pjūvį... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Marta* @ 2010 05 09, 16:19)
labai labai aciu 4u.gif

tada dar paklausiu blush2.gif o sviestinis kremas tepsis, jei pertepimas (pvz grietinele, grietine, jogurtas, varske) islys pro krastus sonuose? g.gif


Taip, kaip tik ir patartina tortą aptepti sviestiniu kremu jeigu tokie kremai viduje. Tik sakau, aptepkit iš pradžių plona sluoksnelį, palaukit kol sustings ir tada jau storą, nes kitaip nieko nesigaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 05 09, 16:28)
Taip, kaip tik ir patartina tortą aptepti sviestiniu kremu jeigu tokie kremai viduje. Tik sakau, aptepkit iš pradžių plona sluoksnelį, palaukit kol sustings ir tada jau storą, nes kitaip nieko nesigaus  smile.gif


4u.gif dekui dekui dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2010 05 08, 22:32)
www.delona.lt  mirksiukas.gif . Galima internetu arba uzsukti i ju parduotuvele Kalvarijų g.19/Lvovo g.16-1. Penktadieni kaip tik ten isigijau 4u.gif


o ten kokie dažai? skysti, milteliai, po kiek supakuota ir kokia kaina? Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 09, 16:35)
o ten kokie dažai? skysti, milteliai, po kiek supakuota ir kokia kaina? Dėkui.

AS ir dabar kaip tik ziurineju ju tinklalapi- 30g 5.90, gal milteliai. Idomu kiek pakanka, kokio stiprumo. Gal parasys merginos, kurios naudoja, nes noretusi uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
sveikos kepejeles,
skaitau skaitau ir isvis susibalamutinau, kepsiu torta rafaelo, dukrytes gimdienai, sugalvojau, kad noriu papuost, kitaip sakant padengt, kad virsus butu lygus, ale nzn kuo, jus skaitau dengiat aisingu, taip atrodo vadinas ir MMG, bet kas cia per dalykas, pasakykit man pradedanciai? noriu kad tas virsuj butu toks lengvai pjaustomas, netrupetu, kaip beze, nu ir aisku, kad kuo paprasciau pasigamintu. ir dar, man tada ant virsutinio biskvito reikia tept grietinele ar jau negalima?
Atsakyti
QUOTE(jursim @ 2010 05 09, 18:44)
sveikos kepejeles,
skaitau skaitau ir isvis susibalamutinau, kepsiu torta rafaelo, dukrytes gimdienai, sugalvojau, kad noriu papuost, kitaip sakant padengt, kad virsus butu lygus, ale nzn kuo, jus skaitau dengiat aisingu, taip atrodo vadinas ir MMG, bet kas cia per dalykas, pasakykit man pradedanciai? noriu kad tas virsuj butu toks lengvai pjaustomas, netrupetu, kaip beze, nu ir aisku, kad kuo paprasciau pasigamintu. ir dar, man tada ant virsutinio biskvito reikia tept grietinele ar jau negalima?

viršutinė papuošimų tema be komentarų 101 žinutė, rasi MMG ir kaip ją pagaminti, prieš dengiant, tortą būtina padengti išlyginti sviestiniu kremu, tik tada galėsi kloti apdengimo masę... viršutinėj papuošimų temoje yra begalė santraukų kaip ką pasigaminti, atsirink sau priimtiniausią būdą 4u.gif
Atsakyti
Kepejeles,patarkit,jei puosiu tortuka ganasu ar jis atlaikys 250 km kelione automobiliu ar neistirps ir nenubegs ganasas?kuo puostumete Jus,grietinele,sokoldainiu ganasu ar sviestiniu kremu?masiu nenori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 05 09, 17:35)
o ten kokie dažai? skysti, milteliai, po kiek supakuota ir kokia kaina? Dėkui.


Kaip jau rase, dazai supakuoti po 30g ir kaina 5,90lt. Yra penkiu spalvu: braskiu spalvos, vysnios, zali, geltoni ir melyni. Cia skysti dazai. Ant etiketes parasyta, kad dozavimas 10-20g vienam kilogramui. Pati dar neisbandziau, todel negaliu pasakyti, kaip jie is tikruju naudojami. Gal vis delto atsiras paneliu, kurios jau ir isbande 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 09, 16:44)
AS ir dabar kaip tik ziurineju ju tinklalapi- 30g 5.90, gal milteliai. Idomu kiek pakanka, kokio stiprumo. Gal parasys merginos, kurios naudoja, nes noretusi uzsisakyti 4u.gif


aš tikrai kažkur skaičiau iš forumiečių, gal kelių komentarus kad ten labai prasti dažai, viena kad normaliai nudažytų masę visą buteliuką sunaudojo... tai kokie ten dažai...
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 05 09, 14:10)
Sveiki. O sakykit kiek mazdaug uztenka to 30g. Na gal ir kvailai nuskambejo, bet vistiek, pvz daryti rozytes, ar tarkim darom pastilazo mase dengimo pagal receptura, tai kiek sudedam g tu dazu blush2.gif


Laba 4u.gif As pati dar nesu bandziusi nei skystu dazu, nei milteliais... TAi bus pirmas kartas, kai pati bandysiu, todel nelabai galiu ir padeti. Bet kaip isivaizduoju, tai dazus dedi po truputi, ismaisai ir ziuri kokia spalva gaunas, jei nori ryskesnes, tada tiesiog idedi dar... g.gif
Tikekimes atsiras paneliu, kurios labiau patyrusios ir pades siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikos mergaitės 4u.gif
savaitgaliui padariau torčiuką "Negriukas" kadangi šokoladinių biskvitų nelabai mėgstu, tai juos kepant nedėjau daug kakavos, gavosi toks pusiau baltas negriukas biggrin.gif
nežinau kodėl, bet visada esu nepatenkinta iškeptu biskvitu, man nepatinka skonis, kažko trūksta doh.gif ir šiame torčiuke biskvitą kepant kondensuoto skardinė pilama, bet vis vien man nepatiko schmoll.gif
gal turit kokiu užslėptu įpatingu biskvito receptukų? ar kokių paslapčiu, kaip pagerinti biskvito skonį?
P.S. į papuošimą nekreipkite dėmesio blush2.gif
Atsakyti