O as galvoju kad kokius tortus kepa cia esancios kepejeles nei vienoi parduotuvei nieko panasaus nerasi
viena diena netycia iejau i sia tema ir dabar daugiau nei puse metu nepraleidziu nei vieno padaryto torciuko cia kaip ir liga jau man vis mokinuosi ,mokinuosi
QUOTE(Lara-klara @ 2010 04 10, 13:39)
kurioj parduotuvėj yra tokių????
mes kooperuojamės laikas nuo laiko po kelias ir parsisiunčiam tiesiogiai, ateina per savaitę, per dvi
Olesta, puikus tortai
O parduotuvej visu tokiu tortu ne su ziburiu nerasi... jau apie skoni net nekalbu
O parduotuvej visu tokiu tortu ne su ziburiu nerasi... jau apie skoni net nekalbu
QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 08, 21:27)
Mmm, jooooo , praradau kalbos dovana
QUOTE(kirbe @ 2010 04 09, 19:09)
su šituo privargau daugiausiai.....viena diena kepiau grybukus ir kitas nesąmones
,šiandien pyniau aplink torta...beje pynimo budas kitoks negu yra viršutinej temukej parodyta....(aš tiek neturiu kantrybes žaisti)...
beje apipyniau per kokia 40 min...
Labai grazus
Ir isvis visu tortai be proto grazus
Atnesu ir as pora.
Stiklo sukes, puosta grietinele ( kai ka buciau darius kitaip, bet sergantis sunus verke isikibes i kojas, tai yra kaip yra) :

Medutis, puostas grietinele, drugeliai- pastilazas:
QUOTE(Lara-klara @ 2010 04 10, 12:39)
Ne, ne, parduotuveje tokiu tortu nera
Na tos leles - tortai labai grazu... nu bet tie styrantys plaukai... (cia as apskritai apie tortus-leles)
QUOTE(ausrine261 @ 2010 04 10, 13:51)
O as galvoju kad kokius tortus kepa cia esancios kepejeles nei vienoi parduotuvei nieko panasaus nerasi
viena diena netycia iejau i sia tema ir dabar daugiau nei puse metu nepraleidziu nei vieno padaryto torciuko cia kaip ir liga jau man vis mokinuosi ,mokinuosi 
Tai as tai ne tycia i sia tema uzklydau ir negaliu atsitraukti
vienas uz kita tortai grazesni
iš patirties sakau, jei jau užklydai, būsi tuoj namiškė čia, per naktis nemiegosi, su mumis rymosi
žinok, liga čia, diagnozė iki grabo lentos
Gitule, fantastiniai tortukai
tas lopšelis koks mielas, o ką būtum dariusi kitaip, pasidalink prašau
ir barbė graži, turbūt pirmą matau puoštą grietinėle
aš kaip jos fanė, tai Tau 10 balų ir bučkį
ne į temą, kur Stiklas dingęs???? jaučiu kaip atsivartys su kokiu 4 aukštų žandikaulių laužytoju
o ir Eglejk senai nematyta
pasiilgau darbelių
Gitule, fantastiniai tortukai
ne į temą, kur Stiklas dingęs???? jaučiu kaip atsivartys su kokiu 4 aukštų žandikaulių laužytoju
o ir Eglejk senai nematyta
Ir vel eiline apopleksija
Kirbe lb grazus krepselis
Olesta - tavo gyvuneliai lb grazus
Gitule - tas lopselis nuostabus.
Pritariu, kad tokiu tortu nerasit nei vienoj parduotuvej
Kirbe lb grazus krepselis
Olesta - tavo gyvuneliai lb grazus
Gitule - tas lopselis nuostabus.
Pritariu, kad tokiu tortu nerasit nei vienoj parduotuvej
Dieve, as tai vis uzlekiu cia paizuret ar nauju tortu ner
nagai niezti kepti, teplioti ir dar visoki biesa daryti