Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Daividija swoon.gif nerealus batukas wub.gif wub.gif wub.gif

Migle79, kaip visad preciziška ir labai dailu wub.gif Sakyk, kaip sekėsi aisinguoti žolytę g.gif aš kai dariau savo velykiniam tortui su aisingu žolytę, tai galvojau nusišausiu doh.gif bet kas buvo blogiausia, tai kad po to ta žolė buvo kieta kaip ragas ir labai sunkiai pjovėsi unsure.gif matyt negalima daryti žolės su aisingu g.gif

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 12, 09:30)
Migle79, kaip visad preciziška ir labai dailu  wub.gif  Sakyk, kaip sekėsi aisinguoti žolytę  g.gif  aš kai dariau savo velykiniam tortui su aisingu žolytę, tai galvojau nusišausiu  doh.gif  bet kas buvo blogiausia, tai kad po to ta žolė buvo kieta kaip ragas ir labai sunkiai pjovėsi  unsure.gif  matyt negalima daryti žolės su aisingu  g.gif
Ačiū 4u.gif

Supainiojau vietomis dviejų tortų papuošimų sudėdamąsias dalis, žolytę dariau iš beze. Aisingu darau tik užrašus bei raštus ant masės smile.gif
Manau aisingas žolei netinka, geriau daryti ją iš beze ar sviestinio kremo, gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 12 balandžio 2010 - 10:21
QUOTE(Migle79 @ 2010 04 12, 11:18)
Ačiū 4u.gif

Supainiojau vietomis dviejų tortų papuošimų sudėdamąsias dalis, žolytę dariau iš beze. Aisingu darau tik užrašus bei raštus ant masės smile.gif
Manau aisingas žolei netinka, geriau daryti ją iš beze ar sviestinio kremo, gražiai atrodo smile.gif

Kadangi laiko visai visai nebuvo, o prieš tai ne vienas bandymas daryti tiek beze tiek sviestinį kremą nuėjo šuniui ant uodegos, tai nenorėjau rizikuoti, nors sutinku 120 procentų, kad aisingas žolytei yra netinkamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 04 12, 11:32)
Kadangi laiko visai visai nebuvo, o prieš tai ne vienas bandymas daryti tiek beze tiek sviestinį kremą nuėjo šuniui ant uodegos, tai nenorėjau rizikuoti, nors sutinku 120 procentų, kad aisingas žolytei yra netinkamas  blush2.gif

man su grietinele gaunasi super žolytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu jusu tortukai tiesiog fantastiski wub.gif wub.gif

Parodu ir as keleta blush2.gif
user posted image
barbe ,tortas pasakapastilazas,aisingas

user posted image
Tortas griliazinis,suo bulvyte,pastilazas,aisingas

user posted image
Rafaelo svajone,pastilazas,aisingas
Atsakyti
ir vel kiek nuostabiu tortu bigsmile.gif saunuoles visos be isimties 4u.gif

g.daiva,tas trecias mane suzavejo ypac wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 04 12, 11:52)
man su grietinele gaunasi super žolytė mirksiukas.gif

Dariau vieną kartą tai nesigavo schmoll.gif nesupratau kodėl, bet iš maišo pradėjo bėgti vanduo.... toks jausmas, kad grietinėlė pasidalino į dvi dalis - vandenį ir riebalą doh.gif

g.daiva, koks šuniukas thumbup.gif ir kiti du tortukai gražūs, tokie pavasariški savo spalvų gama
Atsakyti
Ramunei 6-ojo gimtadienio proga
Tailandietiškų bananų tortas. Puošimai pastilažas.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeGu: 12 balandžio 2010 - 12:36
Mergaites, nu kaip cia grazu. Super.
labai, labai patiko Migles, bet kaip visada, super grazu. O jau teksto lygumas blink.gif
daividija, kaip gaila, kad nedaznai cia uzsuki, jau spejau taves pasiilgt
Olestuk, tave jau galima pavadint figureliu karaliene. Saunuole. kaip nori, viska gali
Labai patiko g.daiva su gelytem

Zodziu, merginos, visos, Jus nuostabios 4u.gif

ikeliu ir as savo darbelius
Princese ir varlius
Apacioje jogurtinis mascarpones tortas su persikais, virsuje trapios teslos su persikais, MMG, marcipanas. labai gaila, kad po saldytuvo mergaites akytes kazkodel susiliejo. Dabar zinau, ko kita karta nedaryt.
user posted image

ratai
padariua, o po to prisimeniau, kad pas Migle panasus buvo. Migle aciu tau uz ideja 4u.gif , matyt, vis gi tavo tortukas ir buvo mano galvoje, kai dariau savo

jogurtinis varskes su persikais ir vynuogem, beze, marcipanas, MMG
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 12 balandžio 2010 - 12:52
MeGu, labai kruopščiai padaryta barbė wub.gif

Asseni kaip visad tobula wub.gif
Atsakyti
Ir dar du

Meskiukas
Viduje vaskes kremas su vynuogem ir persikais, MMG

user posted image

Ir tortas skirtas centro poliklinikai, net 5.5 kg, dydis 35x45
Balti ir juodi biksvitai, sokoladinis kremas, grietinele su vysniomis ismirkytomis su brendiuku ir sluoksnis su persikais

user posted image
Atsakyti
asseni super, nu kaip ten nulipdyt kaip tikros figūrėlės neįsivaizduoju...
šaunuolės visos, nes visų tortai puikūs
Atsakyti