Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 26, 19:10)
lotuliukas.gif  tai bet kokiu atveju ikelciau, tik kad kas neisizeistu ar panasiai  lotuliukas.gif  o ikelsiu tik vakare, nes dar nelabai baigta
thumbup.gif

lotuliukas.gif nu idomu idomu kas ten g.gif

visu tortukai pasakiski wub.gif p jau sketukas bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Po tokių grožybių gėda tokį paprastutį savo medutį dėt blush2.gif

user posted image

Noriu patarimo, Norėjau tokius šokoladinius kringeliukus padaryt, bet imant nuo popierio labai lydosi iš kart šokoladas, gal per plonus padariau g.gif , ta prasme, kai jie sustingsta ir noriu juos gražiai nuimt, tuoj nori lydytis ir lūžinėt doh.gif
Atsakyti
zaliaska, nuo ramuniu akiu neimanoma atitraukti, nerealios jos man, kaip tikros thumbup.gif
daividija, man tavo tortai toki nuostabus ir isskirtiniai, vis kokiu nauju veju atnesi i temele wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 26, 16:26)
Po tokių grožybių gėda tokį paprastutį savo medutį dėt  blush2.gif

Noriu patarimo, Norėjau tokius šokoladinius kringeliukus padaryt, bet imant nuo popierio labai lydosi iš kart šokoladas, gal per plonus padariau  g.gif , ta prasme, kai jie sustingsta ir noriu juos gražiai nuimt, tuoj nori lydytis ir lūžinėt  doh.gif

Bet uztai koks apetitnas,jau pasiilgau meducio..
Sokoladinaiai kringeliukai labai ploni,reikejo truputi storesnius daryt,bes graziai prilipo tau.
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 26, 16:56)

Ir turiu klausimą, kažim galimą čia įkelti tortą N-18 ??? Nes man reik moterų atsiliepimų  lotuliukas.gif

dėk, aišku, bais įdomu bigsmile.gif

daividija, jau tas tortukas su drugeliais ir skėčiu wub.gif
kristinikė, oi kaip norėčiau dabar tavo medučio ax.gif
Atsakyti
Atnesu savo kukluti. Niekuo neypatingas ax.gif rafaelo biskvitai, grietinele, kons. persikai, ananasai
user posted image
Atsakyti
keila, bigsmile.gif bigsmile.gif labai skaniai atrodo,ir ne maziau graziai,megstu tokius tortus wub.gif

ir visos mergaites cia saunuoles,kiek graziu tortuku uzderejo thumbup.gif

stiklas tai suintrigavo biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2010 03 26, 22:07)
Atnesu savo kukluti. Niekuo neypatingas ax.gif  rafaelo biskvitai, grietinele, kons. persikai, ananasai
user posted image

Blembački, kaip skaniai atrodo essen.gif Tok beproto gaivus atrodo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 03 26, 18:32)
Blembački, kaip skaniai atrodo  essen.gif  Tok  beproto gaivus atrodo  thumbup.gif

Tu cia seiliu nevarvink,nesk savo "grozybes",nes nuo kompo negaliu nueit... doh.gif
Atsakyti
jo, ir as jau visa valanda laukiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Zuliaska gražumėlis, pirma mintis, kur aš tai mačiau g.gif antra mintis, super tortas thumbup.gif

Daividija, aš netekusi amo dėl skėtuko torto, fantastiškai gražus wub.gif o play-boy kokia proga bigsmile.gif

Keila thumbup.gif

Kristinike, labai apetitnas thumbup.gif

gal nieko nepraleidau....

marcipanas limpa tarpusavyje, jei kaklas plonas ar kita dalis turi stabiliai stovėti, tai tvirtinu dantų krapštuku, dažau pačią masę, su milteliniais bijau kad nenudažysit, marcipanas nemėgsta drėgmės schmoll.gif geliniais dažais tai taip, americolor serija tinka, o degtine skiesti manau ne schmoll.gif ant viršaus dažyti galima 4u.gif ir degtine skiedus 4u.gif

kempiniuko eilinio tai jau nenešiu, nieko naujo......o va šokoladinį tortą šokolade ir dar šokoladuotą, parodysiu blush2.gif Asseni šokoladinis tortas su vyšniomis ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, viršus šokoladinė glazūra, šonai šokoladinis ganašas, gėlytės MMG-marcipano mišinys, lapeliai MMG, karoliukai pirktiniai, antgaliai šonui 340 numeris, viršus, apačia 21 numeriu smile.gif skanaus, kas valgys ax.gif

user posted image

Laukiu dabar Žaismingo stiklo pasirodymo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 26, 18:57)
Zuliaska gražumėlis, pirma mintis, kur aš tai mačiau  g.gif  antra mintis, super tortas  thumbup.gif

Daividija, aš netekusi amo dėl skėtuko torto, fantastiškai gražus  wub.gif o play-boy kokia proga  bigsmile.gif

Koks grazus sokoladinis wub.gif
Playboy,merginos nesis merginai siurpriza lotuliukas.gif
Atsakyti