14kg
o po gimdymo nukrito 8kg.
tiek ir beliko

Su pirmaja priaugau 14 ir atrode labai daug, bet kai laukiausi antrosios, priaugau 27kg... Mums jau 4 menesiai, numeciau tik 15kg..
As tai nezinau bet jau 23 savaite priaukti 9kilogramai,jai ir toliau taip tai plysiu pusiau turbut

Per pirma nestuma priaugau 12kg, per 2 menesius nukrito visi ir dar daugiau

Per pirma nestuma priaugau 16 kg. Tai 11 kg is karto po gimdymo nukrito, o kiti savaime ir veliau dar daugiau nukrito
O dabar esu priaugus 4,5kg. ir nezinau kiek prisides

as buvau numetus beveik 5kg, bet db is ju grizo 2,5
tai 26sav esu priaugus 2,5kg

Per nestuma buvau priaugus 20 kg. is ju liko 7 kg ir nejuda is vietos

Aš irgi būsiu priaugusi apie 20 kg. Įdomu, kiek iš jų pasiliks pagimdžius ir kaip seksis su jais tvarkytis...

Su pirmu nieštumu priaugau aštuonis kg. Po gimdymo nukrito penki,o už pusantros savaitės ir tie trys savaime išnyko. O dabar bijau stot ant svarstyklių,nes pati matau ir jaučiu kaip greit pampstu ir pilvas taip greit išlindo,nors vyras ako,kad nieko nesimato,kad svorio būčiau priaugus,bet aš baisiai panikuoju. Venuolikos sav. buvo vienas kilogramas,dabar kol kas nesisveriu,baisu
Ir lyginant su pirmu nieštumu valgau mažiau,nes su pirmu,tai ryjau viską iš eilės kaip drmablys
Matyt čia dar tie hormonai daug ką veikia,ne tik tai ką tu valgai ir kiek.

QUOTE(moskelis @ 2010 03 24, 22:36)
As tai nezinau bet jau 23 savaite priaukti 9kilogramai,jai ir toliau taip tai plysiu pusiau turbut 

Pas mane panasi situacija..per 21 savaite kazkur 9 kg..gydytoja pasake biskiuka prisilaikyti su valgymu