Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Priaugau 27kg doh.gif nukrito 10kg doh.gif
Atsakyti
per pirma nestuma buvau priaugusi 23kg,is karto po gimdymo nukrito 12kg,po menesio dar 16kg nukrito,tai sveriau 5kg maziau nei priespastojant ax.gif

o dabar su siuo nestumu kol kas tik 2kg nuo pastojimo,tai nezinau kaip seksis si karta rolleyes.gif
Atsakyti
per pirmą nėštumą priaugau 16kg,bet po gimdymo greit nukrito ir svėriau net mažiau nei iki nėštumo.Kaip bus su antru,neaišku ax.gif
Atsakyti
priaugau 18kg per nepilnus metus susigrazinau savo figura biggrin.gif
Atsakyti
Kovo 9 dar buvau minus 0,5kg g.gif o mums jau buvo apie 20 sav, o dabar sversiuos balandzio 8 ir manau jau bus plius kokie 2kg doh.gif biggrin.gif

Del svorio mano neaugimo neissigandau, nes mano leliukas, tai storuliukas(per echo sake) thumbup.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 16kg po gimdymo ir savaites ligonines liko 6kg Bet kadangi pries pastojant buvau visai dziusna tai pora atsikraciau savaime su laiku, o likusius pasilikau visam, man taip graziau smile.gif Persi jau turiu 10kg tikiuosi, kad priaugsiu max +5kg daugiau nenoriu, o ir isvis man jau ir +10kg gana smile.gif
Atsakyti
Priaugau 21 kg,po gimdymo nukrito 15kg doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, su pirmu priaugau 16 kg., bet greit ir numeciau, po 2 menesiu jau ilindau i savo dzinsus ax.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorama: 27 kovo 2010 - 12:11
sveikutes. iki 20 savaites priaugau 23 kg, o dabar dar 4 prisidejo. taigi, is viso 27 kg!!! doh.gif po gimdymo desiu pastangas, kad numesciau viska
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 15kg, po poros menesiu 17 buvo nukrite.
O per antra nestuma priaugau 18kg. Po 3 savaiciu nieko nebeliko. Bet daktaras jau buvo liepes stabdyt valgyma. Nors is tikro visai nedaug valgydavau. Kilogramai kilo kaip ant mieliu.
Atsakyti
Pries pirma nestuma buvau labai kuda, tai priaugau apie 25 kg, paskaiu nemeciau.
Dabar esu stora, tai si karta per nestuma neleisiu sau tiek priaugti, sako storos maziau priauga
Atsakyti
nors esu is prigimties kuda ir visi gasdino kad daug priaugsiu, per nestuma priaugau tik 6.5 kg ax.gif
Atsakyti