as irgi kuda labai, priaugau 14kg, bet nzn i kuria vieta jie man nuejo, nes vaikstau su dzinsais, su kuriais iki nestumo vaiksciojau, ir jie man dar krenta ir pilvukas nedidelis, nes naujos striukes net pirkt nereikejo, i sena teplu dar
mano pilveliui jau beveik trisdesimt savaiciu.priaugau jau 11 kg.esu visa gyvenima linkusi i tukima, tai ziuriu, ka dedu i burna, lankau vandens aerobika, bet vis tiek tas svoris limpa nors tu ka.teks pagimdzius padirbeti su savim.ka darysi, svarbiausia kad leliukui viskas gerai
Na man 26 savaite,o jau +16 kg Labiausiai svorio priaugau ant uzpakalio,ir koju,ties keliais net skauda jau kai susilenkiu Gal dar sakau patyne cia truputi.O savo maternity dzinsus dar pries 23 sav.galejau uzsidet,o dabar jau tik iki keliu
Per pirmaji nestuma priaugau apie 20kg, 6 nukrito iskart, o kiti taip ir liko,dabar pastojant 5kg nukrito,o sveriausi pries 4 dienas tai 700g priaugau jau. ziuresim kas toliau bus
Mums 26sav. Priaugau jau 6kg. Man kazkaip tai atrodo daug, nors is kitos puses turbut normalu Nenoriu daug priaugt, nes ir taip man tu kg netruko niekad Vyras sako "numesi". Jam gerai sakyt, kai jisai nekad neturejo problemu su kg. O kg tai ne kuprine kuria paemi ir nemeti Sekmes mamytems
Mano pilvukui jau greitai bus pilnos 38 savaites, priaugau 16 kg., kol kas atrodo daugiau ir nedideju, labai stora nesijauciu, tik tokia pilnesne Svajoju sugristi i pradine padeti, idomu kaip seksis