Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

as irgi kuda labai, priaugau 14kg, bet nzn i kuria vieta jie man nuejo, nes vaikstau su dzinsais, su kuriais iki nestumo vaiksciojau, ir jie man dar krenta biggrin.gif ir pilvukas nedidelis, nes naujos striukes net pirkt nereikejo, i sena teplu dar thumbup.gif
Atsakyti
mano pilveliui jau beveik trisdesimt savaiciu.priaugau jau 11 kg.esu visa gyvenima linkusi i tukima, tai ziuriu, ka dedu i burna, lankau vandens aerobika, bet vis tiek tas svoris limpa nors tu ka.teks pagimdzius padirbeti su savim.ka darysi, svarbiausia kad leliukui viskas gerai
Atsakyti
Na man 26 savaite,o jau +16 kg doh.gif Labiausiai svorio priaugau ant uzpakalio,ir koju,ties keliais net skauda jau kai susilenkiu blush2.gif Gal dar sakau patyne cia truputi.O savo maternity dzinsus dar pries 23 sav.galejau uzsidet,o dabar jau tik iki keliu biggrin.gif
Atsakyti
as tai iki 33 savaites priaugau 14 kg smile.gif dabar jau 37 ir nepriaugau nei kilogramo daugiau... sustojo augti mano svoriukas biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmaji nestuma priaugau apie 20kg, 6 nukrito iskart, o kiti taip ir liko,dabar pastojant 5kg nukrito,o sveriausi pries 4 dienas tai 700g priaugau jau. ziuresim kas toliau bus 4u.gif
Atsakyti
Mums 26sav. Priaugau jau 6kg. Man kazkaip tai atrodo daug, nors is kitos puses turbut normalu ax.gif
Nenoriu daug priaugt, nes ir taip man tu kg netruko niekad doh.gif Vyras sako "numesi". Jam gerai sakyt, kai jisai nekad neturejo problemu su kg. O kg tai ne kuprine kuria paemi ir nemeti doh.gif
Sekmes mamytems 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 30 kovo 2010 - 09:23
Priaugau 15 kg, po 2 savaiciu nukrito biggrin.gif
Atsakyti
Mano pilvukui nestuke.gif jau greitai bus pilnos 38 savaites, priaugau 16 kg., kol kas atrodo daugiau ir nedideju, labai stora nesijauciu, tik tokia pilnesne doh.gif Svajoju sugristi i pradine padeti, idomu kaip seksis g.gif
Atsakyti
As laukiuosi 36 savaites ir priaugau 23 kg... bijau kad negrysiu i senesne padeti sad.gif((
Atsakyti
Priaugau 12 kg,po gimdymo nukrito 5kg,o tie 7kg liko ir visai nenori jie niekur krist doh.gif
Atsakyti
Na as nei kuda,nei stambi,vidutine.Maniau priaugsiu daug svorio,bet tik 7kg.uzsidejo,kuriuos ir palikau per gimdyma.
Atsakyti
Nestumo metu priaugau 25 kg doh.gif po gimdymo nukrito 11 kg. Dietos, sportas, pora menesiuku ir dabar teliko 6 kg numest thumbup.gif
Atsakyti