Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Per visa nestuma +30 kg man buvo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2010 05 23, 13:03)
labutis,o kaip pirma leliuka pagimdei,jei 25kg priaugai?as jau pergyvenu,svoris taip auga sakes.30sav. nestuke.gif ,o jau +17.8kg ,tai po 2men.dar kokie 8kg jei dasides katastrofa.Ka gydytoja sake del 25kg? g.gif

mano draugė neseniai pagimdė Norvegijoj (balandžio antroje pusėje). Važiavo gimdyti priaugus 25 kg. doh.gif Kiekvieno apsilankymo metu gydytoja pagirdavo - kaip ji nestuke.gif gražiai atrodo 4u.gif Prieš keletą dienų kalbėjau - sakė teturinti 6 užsilikusius kg. thumbup.gif

O pas mus kaip - priaugau 16 kg ir baisu pas gydytoją ant svarstyklių lipti doh.gif Nes pasigirsta žodžiai - ohoho kiek daug... doh.gif
Atsakyti
o as 13kg per visa netuma thumbup.gif
Atsakyti
pirmą nėštumą priaugau 8 kg. Po gimdymo neliko nieko ir dar daugiau. Kiek - nežinau, nes nesisvėriau, kai beje ir nesifotografavau. Tiksliau turiu foto tik portretines, nes visu ūgiu visai nenorėjau savęs matyti - labai perkarusi buvau. O dabar 25 sav. jau 5 kg prisidėjo... Matyt šį kartą būsiu storesnė rolleyes.gif Na, užtat gal ir maitindama tokia baisuoklė nebūsiu unsure.gif
Atsakyti
Per abu nėštumus priaugau po 20kg doh.gif , užsilikę kokie 5kg dar nuo pirmo nėštumo, bet su jais jau seeenai susitaikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2010 05 31, 13:31)
pirmą nėštumą priaugau 8 kg. Po gimdymo neliko nieko ir dar daugiau. Kiek - nežinau, nes nesisvėriau, kai beje ir nesifotografavau. Tiksliau turiu foto tik portretines, nes visu ūgiu visai nenorėjau savęs matyti - labai perkarusi buvau. O dabar 25 sav. jau 5 kg prisidėjo... Matyt šį kartą būsiu storesnė  rolleyes.gif Na, užtat gal ir maitindama tokia baisuoklė nebūsiu  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia pavarei.Nu as irgi nebenoreciau tokia dziusna buti kokia buvau pries nestuma.Nors 5kg,kad liktu apsidziaugciau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš 22 kg. su pirmu blush2.gif , įdomu kiek su antru bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ytė: 01 birželio 2010 - 11:00
aš per nėštumą priaugau +24 kg.
jau grįžus iš gimdymo namų užlipau ant svarstyklių, buvo jau -10 kg.
Žiūrėsiu kaip toliau seksis numesti svorį... g.gif
Atsakyti
Jau 8 mėnesiai ir priaugau 7 kg. smile.gif Matyt mano organizmas toks, nes ir su pirmais dviem panašiai priaugusi buvau.
Atsakyti
Mums 35savaite ir priaugau 11kg. ax.gif
Atsakyti
man dar tik 22 savaite, bet jau 10 kg. turiu, kaip baisu daros del kitos puses unsure.gif
Atsakyti
Aš per pirmą nestuke.gif pasunkėjau 18kg, visi labai lengvai nutirpo per pirmus kelis mėnesiukus..Tik paskui vėl pradėjo svoris didėti, atleidau vadeles, kaip sakant.. blush2.gif
Per antrą nestuke.gif priaugau 22kg, visi nutirpo per pirmą mėnesį ir dabar sveriu mažiau nei prieš abu nėštumus.. thumbup.gif
Atsakyti