Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Oi jautri tema man cia unsure.gif . Per pirma nestuma priaugau 25 kg unsure.gif . Gydytojai sakiau, kad 20 kg ir tai bare mane, liepe prisiziureti maista, tai kai jau eidavau pas ja zinojau, kad teks ilga morala isklausyti del svorio. Bet man tas svoris augo is kazkur, nes vasaros metu nenorejau valgyti nuo karscio. Po gimdymo svoris visas nukrito ir dar daugiau.
Dabar antras nestumas, einu pas kita gydytoja, nes tikrai nesmagei jauciausi pas pirmaja. Ziuresim kaip cia bus su tuo svoriu. blush2.gif
Atsakyti
Na man kolkas 35 savaites, ir turiu 4.5kg gyditoja visada bardavo, kad nieko nepriaugu, o paskutini karta kai buvau, jau nieko nebesake, na as manau svarbu tyrimai geri, vaikiukas auga normalei, kam cia persistengti, dabar tik idomu kiek gi tu kilogramu nukrenta iskart pagimdzius g.gif ai gyditoja dar pajuokavo, kad nebedaug laiko liko, ir kad atvaziuociau bent su 8 kg. gimdyt, sako dabar gulek ir valgyk lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane siai dienai (37sav.) +15 kg blush2.gif na max dar 1 kg uzimesiu iki pabaigos, bet daugiau nemanau kad priaugsiu smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą priaugau daugiau 20 kg blink.gif Nors nukrito viskas greitai - po mėnesio jau tilpau į senus rūbus, po 2 mėn. jau nė žymės viršsvorio nebebuvo, o po 3 mėn. jau į minusą ėjau, - vaikas daug pieno valgė, tas turbūt įtakojo. Ir strijų nebuvo - bet čia jau odos elastingumas, o ne kg svarbūs, manau.
Per antrąjį pažadėjau sau max 12 kg smile.gif Tikiuosi pavyks, nors jau dabar jaučiu padidėjusį apetitą blush2.gif
Atsakyti
Per nėštumą buvau priaugus 17 kg. Du mėn. po gimdymo buvo likę +2 kg., o po trijų mėnesių svoris atsistatė į buvusį prieš pastojimą. Maitinau pati, valgiau nemažai. Pirmas gimdymas..
Atsakyti
35 sav. - 11 kg, normaliai ir visa tai tik didelių pastangų dėka. būčiau kokį 30 kg mažiausiai priaugusi, jei nebūčiau žiūrėjusi ką valgau ax.gif , nes prieš nėštumą numečiau 20 kg., tai jie man būtų grįžę su kaupu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 10 birželio 2010 - 09:15
sveikos merginos..as laukiuosiu pirma karta ir jau nerimauju blush2.gif man jau 21 savaite nestuke.gif o as jau priaugau 13 kg jau net bijau svertis..bet..iki pastojimo as rukiau,tai taip ir jauciau kad metusi rukyt man bus karakyri ir beje iki pastojimo visuomet laikyudavausiu dietu nes neviska galedavau valgyti kad tureciau gera figura..o va kai pastojau valgau nedaug bet viska kad savo maziukui nepakenkciau nerukau ir va kokie rezultatai..kazkin kas bus paskutinius menesius doh.gif ..o po gimdymo ar atgausiu savo figura.. unsure.gif
Atsakyti
Na db 30 savaite ir turiu lygiai +10kg, labai noretusi iki galo 15 kg ribos neperzengti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VJL: 10 birželio 2010 - 15:19
Labutis visoms 4u.gif na man jau eina 34sav ir as priaugau 11kg o valgau labai daug ir ivairaus maisto, bet manomedziagu apykaita ideali tai todel manau to svorio per daug ir nera... thumbup.gif
Atsakyti
verysad.gif bet kaip jums gerai o as siandien pasisveriau ir dar du kilus priaugau na nesuprantu nuo ko man taip auga svoris...man jau baisu darosi...jau sakiau ant dietos sesiu... doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 06 02, 18:58)
Oi jautri tema man cia  unsure.gif . Per pirma nestuma priaugau 25 kg  unsure.gif . Gydytojai sakiau, kad  20 kg  ir tai bare mane, liepe prisiziureti maista, tai kai jau eidavau pas ja zinojau, kad teks ilga morala isklausyti del svorio. Bet man tas svoris augo is kazkur, nes vasaros metu nenorejau valgyti nuo karscio. Po gimdymo svoris visas nukrito ir dar daugiau.
Dabar antras nestumas, einu pas kita gydytoja, nes tikrai nesmagei jauciausi pas pirmaja. Ziuresim kaip cia bus su tuo svoriu. blush2.gif

as irgi melavau ginei lotuliukas.gif geriausia meluo, nezino - neskauda. beje as priaugau 30 kg per antra nestuma. dabar po 9 men like +5 kg, bet tikiu kad nukris patys bigsmile.gif

QUOTE(lelykute @ 2010 06 11, 09:34)
verysad.gif bet kaip jums gerai o as siandien pasisveriau ir dar du kilus priaugau na nesuprantu  nuo ko man taip auga svoris...man jau baisu darosi...jau sakiau ant dietos sesiu... doh.gif  doh.gif  verysad.gif

tokie tempai cia ne nuo maisto... man budavo neauga neauga svoris, tik atsyla oras +2-3kg doh.gif bet skysciu daug geriau ir tinau... sunku nesciai vasara...
Atsakyti
Sveikos besilaukiancios! As irgi noriu 4u.gif , bet baisu, tik po 1.5 metu po pirmo leliaus pavyko grizti i forma. ax.gif
Atsakyti