Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

as per nestuma priaugau 13kg,pries nestuma sveriau 48.o pagimdziusi,ir po 3men sveriau 45kg.kadangi maitinau tai kg tirpo savaime,ir valgiau daug,ir jokio sporto.ismaitinau 8men ir pienas buvo riebus. smile.gif reikia maitinti,jei tik yra galimybe,nes pienui reikia is kazko gamintis tai jis pasiema musu kg. biggrin.gif
Atsakyti
16 savaiciu - kol kas +1,5
Atsakyti
Sesi menesiukai su trupuciu +2 kg kol kas
Atsakyti
Priaugau 15 kg blush2.gif po gimdymo liko apie 7-8 kg, bet greit ir jie "istirpo" - galima sakyt, kazkur per gera pusmeti viskas susitvarke, be jokiu pastangu smile.gif
Atsakyti
O man jau baisu darosi, nes paskutinemis savaitemis priaugu po kg i savaite jei nedaugiau blink.gif Ispradziu svoris isvis neaugo, o dabar prasidejo... Neesu dar labai daug priaugusi, bet jei taip ir toliau, tai nezinau kaip baigsis... Beto juk nesveika tiek daug priaugineti ar ne taip? Nes man mano daktare sake kad as netureciau priaugti daugiau nei 12kg, o as jau dabar 7 esu priaugusi (26 savaiteles laukiuosi)... Kaip manot kodel svoris gali taip greitai augti? Lyg ir nevalgau daugiau nei iprastai, judu tiek pat kiek ir anksciau g.gif Beto tinti pradejau... Sakau gal dar susireguliuos jis? Ar neverta tiketis to? Gausiu velniu itariu nuo daktares savo per kita susitikima...
Atsakyti
Man labai staigia ūgtelėjo svoris, jau 10kg priaugau, o dar mėnesiukas liko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elee: 17 sausio 2011 - 21:08
su pirmuoju priaugau 16 kg.ir augt pradejo nuo 16 sav kazkur.kai pagimdziau,nukrito 9 ir liko taip.nors truputi dar siektiek pasvyravo,bet paskui vel gryzo i tuos pacius pamestus 9kg.su antruoju pradejo augt svoris kazkur nuo 20 sav.jau apie 33 sav ir priaugti (pries pora dienu buvo )7-8 kg.bus matyt kaip si karta seksis.tikiuosi nepasieksiu pirmojo svorio kiekio,nes bus laaaabai prastai.(nors siek tiek sunerimau,nes pasisverus siryt pamaciau,kad per pora dienu uzsimete 2 kg,tikiuosi kad svarstykles pajuokavo ir bus viskas ok)
Atsakyti
12 savaičių, o jau + 2 kg, ir čia dar tik pradžia blush2.gif
Atsakyti
Su pirmaja 11kg
Su antru 18kg
Atsakyti
priaugau apie 17-18 (pabaigoj nestumo kazkiek nukrito) bet pagimdzius patikejau pasakom, kad jei pati maitini bla bla bla svoris pats krenta doh.gif edziau viska is eiles ir baisiausiai sustorejau blush2.gif sveriau tiek, kiek nestumo pabaigoj. ech kaip sunku numesti doh.gif man, asmeniskai, nemiegotos naktys = svorio augimas. kazkaip itariu, kad energijos truko ir as ja uzkimsau saldainiukais doh.gif
Atsakyti
AS priaugau 18 kg smile.gif gyd labai bambejo smile.gif
Atsakyti
per visą nėštumą lygiai 12 kg 4u.gif bet ir mažoji gimė kaip coliukė 4u.gif
Atsakyti