Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(grazke82 @ 2011 02 17, 17:29)
na svoris man tai keistai kito nestumo metu.
Pirma nestuma priaugau 1,5kg, bet po gimdymo sveriau 10kg maziau nei visuomet. Po kurio laiko 5kg sugrizo. Virssvorio neturejau niekada.
Antra nestuma priaugau 3kg ir visa situacija pasikartojo.
Dabar jau priaugau 2kg. Manau si karta priaugsiu tikrai daugiau biggrin.gif

blink.gif g.gif Va čia tai negirdėjau dar, kad ir šitaip būna....Bet kaip supratau tiek su vaikeliu, tiek su jumis viskas ok, tai dziugu 4u.gif
Atsakyti
man 24 sav, jau turiu +4.5 kg
Atsakyti
Pirmą nėštumą:
I semestras - plius 2 kg,
II priaugau 9 kg,
III priaugau viso 18 kg.
(Svoris grįžo į minus 1 kg prieš nėštumą buvusio svorio po 5 mėn., po to laikėsi panašus kaip buvo, o kai nustojau maitinti, šiek tiek paaugo)
Antrą nėštumą (užsilikę buvo 3kg):
I semestras - plius 2 kg,
II priaugau 10 kg...
Atsakyti
QUOTE(grazke82 @ 2011 02 17, 17:29)
na svoris man tai keistai kito nestumo metu.
Pirma nestuma priaugau 1,5kg, bet po gimdymo sveriau 10kg maziau nei visuomet. Po kurio laiko 5kg sugrizo. Virssvorio neturejau niekada.
Antra nestuma priaugau 3kg ir visa situacija pasikartojo.
Dabar jau priaugau 2kg. Manau si karta priaugsiu tikrai daugiau biggrin.gif

Fantastika thumbup.gif Man 20 savaite o jau +5 doh.gif
Atsakyti
Man 27 savaitės, jau turiu +9kg blink.gif unsure.gif
Su pirmu nėštumu priaugau viso 9kg, o dabar kažkas čia jau negerai, lyg ir valgau, kaip paprastai, nepiknaudžiauju saldėsiais, tiesa, sulėtėjus medžiagų apykaita, dažnai viduriukai kietėja, gal tas ką įtakoja... g.gif
Atsakyti
per pirma - 11 kg, antra - 13 kg, ir trečia - 11 kg... smile.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma priaugau 25kg smile.gif , buvo like 5kg ir tada vel nestuke.gif . Dabar 19 sav. ir +3kg. Man kazkaip visas svoris ant galo greitai prisideda ...
Atsakyti
37 nestumo savaite +12 kg. Turiu pasakyti niekada taip gerai neatrodziau. Visai nenori kad nukristu tie kg. Dabar esu panasi i moteri o ne mumija. Turiu klubus , krutine... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
20kg blush2.gif
Atsakyti
as esu nescia jau 19 savaiciu bet svoris man neauga ,o krenta jau netekau 4 kg ax.gif
Atsakyti
priaugau viso 16 kg 4u.gif
Atsakyti
mums dar tik 11 savaite eina, o jau + 3 kg doh.gif gal veliau taip greit svoris nebeaugs? g.gif
Atsakyti