Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

As su dviem nestumais po 15kg priaugdavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke666 @ 2011 03 05, 20:35)
20 savaite ir jau plius 6 baisu darosi kas bus veliau

QUOTE(Linuute @ 2011 03 07, 07:15)
34 savaite ,jau +8 kg

Nesuprantu ko jus stresuojat, as esu 24 savaiciu ir jau +16 tai kas bus toliau? blink.gif biski baisu darosi, biski ne, nes zinau, kad po nestumo viska visvien numesiu, tik kad dabar jau paciai laaaaaaaaabai sunku darosi
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2011 03 08, 09:41)
ir nesuprantu, ka ne taip darau - riboji maista, va ka blogai darai. Organizmui sukeli stresa ir jis pradeda kaupti riebaliukus. Vaisiai nera jau tokie "nekalti" kaip gali atrodyti, jei suvalgai banana, tai gali sau leisti suvalgyti ir bulve, ir dar vienas ne ka maziau svarbus faktorius - PSICHOLOGINIS NUSITEIKIMAS, kuo maziau reikia galvoti ka idejai i burna ir kiek tai gali tureti kaloriju. Vienintelis tavo rupestis siuo metu dziaugtis pilvuku, kuris labai greitai dings. Linkiu sekmes ir dziaugtis nestumu 4u.gif

Čia gal labiau psichologija veikia, o ne maisto ribojimas. Pirmus mėnesius žiauriai pykino, tikrąja to žodžio prasme kišdavau maistą į burną ir rydavau. Dažnai ir tuos kelis kąsnius išvemdavau. Svoris krito vos ne kasdien.

Žiūriu labiausiai stresuoja tos, kurios priauga mažiausiai. Biškį juokas ima, kai paskaitai: "20 savaičių ir 5 kg blink.gif " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 03 08, 22:12)
Čia gal labiau psichologija veikia, o ne maisto ribojimas. Pirmus mėnesius žiauriai pykino, tikrąja to žodžio prasme kišdavau maistą į burną ir rydavau. Dažnai ir tuos kelis kąsnius išvemdavau. Svoris krito vos ne kasdien.

Žiūriu labiausiai stresuoja tos, kurios priauga mažiausiai. Biškį juokas ima, kai paskaitai: "20 savaičių ir 5 kg  blink.gifbiggrin.gif

jei cia apie mane, tai ne 20 savaite, o 18... 17 savaite buvo +4, 18 savaite - +5. negi taip ir toliau? nepergyvenciau, jei nebuciau gavusi pylos nuo savo gines, kad per daug priaugu, kad sunku paskui bus... tikrai nesijaudinu del papildomu lasinuku, tiesiog po leliuko labiau pasistengsiu numesti, bet esu skaiciusi, kad toms, kurios priauga per daug svorio, sunku ir gimdyti... va cia mano didziausias jaudulys
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 03 08, 23:12)
Čia gal labiau psichologija veikia, o ne maisto ribojimas.

Maisto ribojimas irgi turi itakos, kaip jau rasiau - organizmas pradeda kaupti jam reikalingus angliavandenius, riebalikus ir kt. Po maisto ribojimo kaip taisykle buna persivalgymai, kadangi organizmui iseikvojus sukauptas medziagas pradeda ju reikalauti arba zmogus pradeda valgyti viska is eiles iki persivalgymo jausmo, arba ilga laika negali atsivalgyti tam tikro produkto. Po persivalgymu pastebejus, kad svoris vel auga, kaip taisykle pradeda laikytis "dietos". O "dieta" ir yra maisto ribojimas. Ir gaunasi uzburtas ratas. Visi sitie dalikai yra patirti savo kailiu, todel taip tvirtai apie tai teigiu. Kai pradejau valgyti 4-5 kartus per diena visus produktus ir normaliom porcijom, tai nepatikesite jo-jo efektas baigesi, numeciau svorio ir jauciuosi gerai. Ir dabar kai esu antra karta nescia (21savaite) dar nepriaugau nei vieno kilogramo, o vaikelis kuo puikiausiai vystosi. Svarbiausia yra pavalgyti tris pagrindinius valgius: o ypac pusrycius, pietus ir vakariene ir stengtis valgyti tuo paciu laiku kiekviena diena + 2 uzkandziai tokio pobudzio, kaip jogurtukas arba pora vaisiu, arba arbatele su pora sausainuku ir patikekit nesinores pries miega eiti ir atidarineti saltyduvo.
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2011 03 09, 09:57)
Maisto ribojimas irgi turi itakos, kaip jau rasiau - organizmas pradeda kaupti jam reikalingus angliavandenius, riebalikus ir kt. Po maisto ribojimo kaip taisykle buna persivalgymai, kadangi organizmui iseikvojus sukauptas medziagas pradeda ju reikalauti arba zmogus pradeda valgyti viska is eiles iki persivalgymo jausmo, arba ilga laika negali atsivalgyti tam tikro produkto. Po persivalgymu pastebejus, kad svoris vel auga, kaip taisykle pradeda laikytis "dietos". O "dieta" ir yra maisto ribojimas. Ir gaunasi uzburtas ratas. Visi sitie dalikai yra patirti savo kailiu, todel taip tvirtai apie tai teigiu. Kai pradejau valgyti 4-5 kartus per diena visus produktus ir normaliom porcijom, tai nepatikesite jo-jo efektas baigesi, numeciau svorio ir jauciuosi gerai. Ir dabar kai esu antra karta nescia (21savaite) dar nepriaugau nei vieno kilogramo, o vaikelis kuo puikiausiai vystosi. Svarbiausia yra pavalgyti tris pagrindinius valgius: o ypac pusrycius, pietus ir vakariene ir stengtis valgyti tuo paciu laiku kiekviena diena + 2 uzkandziai tokio pobudzio, kaip jogurtukas arba pora vaisiu, arba arbatele su pora sausainuku ir patikekit nesinores pries miega eiti ir atidarineti saltyduvo.

jo... man is jusu mokytis ir mokytis....
Atsakyti
As 30 savaiciu esu priaugus 8 kg..kartais pagalvoju kad kiek priaugsiu tiek paciai teks ir numest ir susiparinu, taciau tai periodas gyvenime kada norisi sau leist neribot savo poreikiu ir valgyt ko norisi o ne kas turi maziau kaloriju...kol svoris neigiamai neveikia mamos ir mazylio tai manau nereikia ir stresuot...
Atsakyti
jei skaičiuot nuo svorio pastojimo metu, tai priaugau 11 kg, bet kadangi per pirmus tris mėnesius netekau apie 3-4 kg, tai paskui jie ataugo, tad priaugta apie 14 kg iš viso smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Iš viso priaugau 16kg per daugiau nei 40 sav. Na ir ką, ligoninėje palikau 11kg, grįžus per dvi dienas nugriuvo dar 2kg, o tas likęs vienas irgi griet nugriuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu priaugau 21 kg, grizus po 3 dienu is ligonines 14kg jau nebuvo, o visu likusiu atsikraciau per 4 menesius thumbup.gif , paskuj dar i minusa pora nukrito smile.gif
Dabar 34 savaiteles, o priaugus jau 20 kg doh.gif , nu bet kazkaip nusiteikus optimistiskai ax.gif , tikiuosi su 2 vaikuciais greit nukris ax.gif
Tik kad pacia jau laabai sunku doh.gif , nepratus prie tokio svorio blush2.gif
Atsakyti
34 savaitėlės, turiu +13kg, svajoju neperlipti 16... Pagyvensim, pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
30 savaiciu ir jau +12kg
Atsakyti