Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(jage @ 2011 03 15, 09:48)
Riedgute

gerai čia suvartė Tave  lotuliukas.gif

Taip "pastatė" į vietą, kad ne grožio konkursui ruošiuos, o vaiką vis dėl to nešioju biggrin.gif
Atsakyti
O man kilo kilo ts svoris, o dabar va pasisveriu ir ziu ner pusantro kg. Va tep va. Bet ir jauciuosi geriau. Lengviau laiptais lipasi, lengviau vaikstosi. Zodziu, nieko gero tas per didelis svoris. Paciai sunku. 4u.gif
Atsakyti
34 savaiteles ir tris dienos ir jau priaugau virs 12kg, gal net 13, per praeita savaite pusantro kilogramo sugebejau uzsiauginti doh.gif
Atsakyti
su pirma priaugau 23 kg, suantra - 26 kg. ir abiem atvejais po 3 mėnesio jau net biški į minusą kritau, viskas nukrito savaime.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 03 17, 14:54)
su pirma priaugau 23 kg, suantra - 26 kg. ir abiem atvejais po 3 mėnesio jau net biški į minusą kritau, viskas nukrito savaime.

Oho. blink.gif Laiminga motera esat. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As pr pirma nestuma priaugau 16, is kuriu kokia 8 nukrito ligoninej, o like 5-6 kg laikesi daugiau nei metus, ir tik labai smarkiai susigriebus pavyko juos numesti doh.gif Juodai pavydziu tom moterim , kurios per kelis men po gimdymo numeta desimt kg ar daugiau (Jei tai is vis imanoma doh.gif )
Nes jei maitini, tai ir valgai atitinkamai, o jei valgai svoris nekrenta , bent jau man doh.gif
Atsakyti
man 28 sav, jau turiu + 6-7 kg. tikiuosi po gimdymo labai greit numesti ax.gif
Atsakyti
As norejau paklausti....Kai jus priaugat 10, 15,20 ar net daugiau kg...ar visi jie jums i pilva nueina???? kazkaip nelogiska, koks pilvas turetu buti.....o jei ne, tai i visas kuno vietas lasiniai nuseda? cia del nesveikos mitybos?persivalgymo ar kaip?

galvoju kaip cia man bus...ipusejus nestuma, matyt kokius 2 kg priaugau....negi pradesiu pustis kaip ant mieliu doh.gif
Atsakyti
Man 30sva. pagal daktare jau +11kg doh.gif su tokiu priaugtu svoriu pirmaja jau gimdyt vaziavau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ne visoms vienodai svoris auga - as siaip linkusi priaugineti, bet vat per visa nestuma priaugau 6 kg biggrin.gif turejau daug bedu su skrandziu, tai netekau galimybes pasidziaugti maistu blush2.gif ir net tie 6 kg ne vien ant pilvo nusedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 03 18, 13:19)
As norejau paklausti....Kai jus priaugat 10, 15,20 ar net daugiau kg...ar visi jie jums i pilva nueina????  kazkaip nelogiska, koks pilvas turetu buti.....o jei ne, tai i visas kuno vietas lasiniai nuseda? cia del nesveikos mitybos?persivalgymo ar kaip?

galvoju kaip cia man bus...ipusejus nestuma, matyt kokius 2 kg priaugau....negi pradesiu pustis kaip ant mieliu  doh.gif

Grubokas postas, bet nieko biggrin.gif Pusę nėštumo dirbau fizinį darbą, ištisai valgyt net nebuvo kada, o vis tiek 20 sav. turėjau +6,5 kg doh.gif Dabar turiu +13,5... Maisto racionas: sriubos, daržovės, vaisiai, vištiena, žuvis. Jokio nesveiko maisto, saldumynų pakęst negaliu, jokio apsirijimo, o jie vis tiek auga ax.gif Auga ten, kur esu linkusi ir taip stambėti: klubai, šlaunys. Nesimaitint irgi negaliu, tai tenka susitaikyti su esama situacija, o dar ir gulimą režimą gavau verysad.gif Vienu žodžiu, vien į pilvą tikrai nenueina, bet nereik pamiršt, kad vaikelis, vandenys, gimda, placenta, padidėjęs kraujo kiekis irgi kažkiek sveria, ne tik lašiniai lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riedgute @ 2011 03 19, 10:18)
Grubokas postas, bet nieko biggrin.gif Pusę nėštumo dirbau fizinį darbą, ištisai valgyt net nebuvo kada, o vis tiek 20 sav. turėjau +6,5 kg doh.gif Dabar turiu +13,5... Maisto racionas: sriubos, daržovės, vaisiai, vištiena, žuvis. Jokio nesveiko maisto, saldumynų pakęst negaliu, jokio apsirijimo, o jie vis tiek auga ax.gif Auga ten, kur esu linkusi ir taip stambėti: klubai, šlaunys. Nesimaitint irgi negaliu, tai tenka susitaikyti su esama situacija, o dar ir gulimą režimą gavau verysad.gif Vienu žodžiu, vien į pilvą tikrai nenueina, bet nereik pamiršt, kad vaikelis, vandenys, gimda, placenta, padidėjęs kraujo kiekis irgi kažkiek sveria, ne tik lašiniai lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

tai kad nieko grubaus. pasirode.... biggrin.gif taip taip iseina, kad daznai nescioms sutrinka medziagu apykaita ar kazkas tokio...jei sveika maista valgant 20 kg priaugama .... o kitu atveju tai matyt tikras neprisiziurejimas doh.gif juk sunku gimdyti su dideliu antsvoriu
Atsakyti