Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(_omega_ @ 2011 05 16, 23:28)
O merginos patyriau siandiena soka... man tuoj prasides 25 savaite o jau sveriu 78 kg pries tai mano svoris laikydavos toks pat 65 kg bet ar tai gerai vaikeliui, ar neperdaug...  nestuke.gif  ka daryti

Kaip sako mano gydytoja - nieko kepto, rūkyto, sūraus ir saldaus biggrin.gif

Vaikui manau kad nieko tokio (na, nebent svoris labai sparčiai ir toliau didės ir dėl to Jums pačiai prasidės kokie nors sveikatos sutrikimai), bet mamai bet kokiu atveju daug sunkiau pabaigoj, kai daug svorio reikia su savim tempt smile.gif Nors mano draugė su dviem nėštumais po beveik 30 kg priaugdavo ir nieko smile.gif Svarbiausia - nepanikuot be reikalo 4u.gif

Atsakyti
Svėriau iš pradžių 55kg , dabar sveriu 75kg , esu 31 savaitę nėščia smile.gif
Atsakyti
na man 32 savaites ir priaugau 9 kg, tikiuosi cia normalu, ty nei daug nei mazai lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 05 21, 08:24)
na man 32 savaites ir priaugau 9 kg, tikiuosi cia normalu, ty nei daug nei mazai  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Manau, kad tikrai normalu drinks_cheers.gif
Man 31 savaitė, pliuse 10 kg:)
Atsakyti
Aš priaugau 30 kg ir visus numečiau thumbup.gif
Atsakyti
oi, o man 17 savaiteliu o as +5 atrodo jau daug...
Atsakyti
Aha...as cia stebejausi is kur tie kg pas nesciasias nestuke.gif
O man 14 sav buvo 0 kg, o ka manot 24 sav ir jau +10 buvo doh.gif Ir kaip taip imanoma...nei striju, nei rubu kitu reikejo...bet tie skaiciai galingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Su pirma 18 kg, su antru 15 kg., viska numeciau thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiausi per visa nestuma priaugau 11kg nestuke.gif ,gryzusi is gimdymo namu jau buvo nukrite visi kg ir tapau lieknesne,nei buvau pries pastojant thumbup.gif
Atsakyti
na as db jau rami smile.gif mum db 38 savaites ir turi 13,4 kg pliuse nestuke.gif taigi 15 kg iki galo mum uzteks lotuliukas.gif nes nestumo viduryje buvau lb susirupimus ,nes svoris augo katastrofiskai doh.gif bet veliau nustojo augti taip greitai thumbup.gif pries nestuke.gif sveriau 50kg tai lb tikuosi po gimdymo sugryzti i pradini svori rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
na jau esu priaugus 23.5 kg g.gif
Atsakyti
Su pimuoju buvau priaugus 14 kg., tikiuosi su antru priaugsiu irgi ne daugiau wub.gif
Atsakyti