QUOTE(alfija @ 2010 06 01, 09:26)
na tai ji tada mažesnė buvo, o dabar vikas kaip ir aiškiau, didesnė, aiškiau kad reiks dalintis
tikrai,nes musu vyresnioji 5 metu,tai sesei pavydi visko;ar tai butu buckis,ar pakutenimas,ar naujas rubas...viskas turi buti po lygiai is jos puses.jei skanumynai nupirkti ir savo jau suvalge,tai "graziai"paprasys ir gaus is seses...,bet savo niekada nepasiulys,mazoji kazkaip nesugalvoja pasiprasyti.
dabar pas mus atejo rubu matavimosi laikas:ryte,kartais ir po trejeta ir daugiau kartu persirengiam!tai nerysku,tai per platu,tai siandien reikia tik kojinaiciu!stengiuosi nesinervinti,nuo to prasideda moteriskumas

,ale kad paskui i darza griudamos!jau siandien pagalvojau,kad turim susirinkti,bent pora komplektu,vakare.na,cia jei kartais keistusi oras.
mazajai dar viskas tinka,viskas grazu!ji vis klausineja:cia tu man pilkai?o kodel man pilkai?oi,tu sia man pilkai!
vyresnioji,jei kas netinka jau papucia lupas ir vaiksto taip,o mazoji sako:sese pikta!
taip kad sitas pavydas neisvengiamas,ar vaikai visada augo,ar netiketai atsirado mazius!