QUOTE(Karusia @ 2010 09 02, 10:03)
Pippi - greičiausiai prieš kalėdas kalėdaitį laužė.
Alfija - nežinau kaip dabar, bet anksčiau klasės būdavo jungiamos. jeigu per visas paralelines klases susidarydavo 8 (?) vaikai, juos jungdavo į vieną grupę ir dėstydavo jiems atskirai - ar etiką ar tikybą. Ar tikrai dabar neleidžia jungti? ar tie 8 nesusiudaro per visą laidą?
Duksis mokosi antroje pamainoje bendrojo lavinimo dalykus, o ryte specialybinius. Kaip visi antroj pamainoj. Tai kertasi su specialybe. O antroj pamainoj jų viena klasė ir tokių bezbožnikų čieli trys

. Ir viskas.
Beje pas mus jau prasidėjo tikras rugsėjis, mokykla pačiu rimtumu.Vakar kažkur troleibuse ar autobuse vaikas pametė nuolatinį, pietų talonus ir moksleivio pažymėjimą. Arba kitaip, 150 litų. Mat, ta kišnėlė į kurią jam pasakiau susidėt pasirodė jam kažkuo netinkama.Jis įsidėjo į uniforminių kelnių, mat taip jam pasirodė bus labai vyriška

. Žodžiu sveika mokykla - tai vadinasi

.
Papildyta:
QUOTE(mindudo @ 2010 09 02, 10:12)
Keista, kad tikybos mokytoja negali tokių paprastų dalykų paaiškinti
Pirmiausia sūnų paleido ne pas vienišą mamą - šalia nuo pat pradžių buvo Juozapas. Antra, jis nuolat saugojo (biblijoje daug epizodų, kai Jėzus buvo apsaugotas Dievo Tėvo), be to Jis padėjo daryti stebūklus, mokinti mokinius doro gyvenimo. Trečia - prie kryžiaus leido sūnų prikalti dėl to, kad Jo toks buvo etėjimo į žemę tikslas: mokinti žmones doro gyvenimo ir savo krauju atpirkti žmonių nuodėmes. Be to po mirties trečia dieną tėvas sūnų prikėlė iš numirusių ir pasiėmė į dangų.

Religija yra gerai tuo, kad savo pamokymais, pavyzdžiais, personifikacijom, mokoma doro, visų atžvilgiu teisingo gyvenimo...
aš nežinau ką gali ir ko negali mūsų mokyklos tikybos mokytoja. Jei skaitei atidžiai(kuo abejoju) tai mano sūnus lankė ETIKĄ. Ir nori ją lankyti. Religija, tikyba, jam yra nepriimtina iš esmės. Jo argumentai man yra labiau suprantami. Ir tai ko aš pati nesuprantu, tai ir kitam neaiškinu. Nemeluoju taip sakant.