Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir ne tik plepa toliau

Mūsų dičkiukas išėjo į parengiamąją. Išdidus prieš broliuką. Mažyliui taip pat teko surasti kuprinę...Tik, kai dičkiukui teko likti naujoj vietoj, ko tai lūpytė trūkčioti ėmė. Mažylis vienas darželio grupėje irgi brolio prašė visą dieną (lankė vieną grupę). Pirmadienį į Minimūzą. Kol kas bandysime piešti. Dainuosime "Ąžuoliuke". Bijau, kad jau ir per didelis krūvis susidaryti gali.

Alfija, filosofą auginat... thumbup.gif. Gaila, kad jūsų mokykloje problemėlės su etika g.gif
Mes šeimoj derinam skirtingus požiūrius į tikybą. Vaikai mokosi pagarbos skirtingiems požiūriams. Aš tiesiog neneigiu, ko nežinau ir nesu pajėgi suprasti.

Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2010 09 02, 17:47)
Mūsų dičkiukas išėjo į parengiamąją. Išdidus prieš broliuką. Mažyliui taip pat teko surasti kuprinę...Tik, kai dičkiukui teko likti naujoj vietoj, ko tai lūpytė trūkčioti ėmė. Mažylis vienas darželio grupėje irgi brolio prašė visą dieną (lankė vieną grupę). Pirmadienį į Minimūzą. Kol kas bandysime piešti. Dainuosime "Ąžuoliuke". Bijau, kad jau ir per didelis krūvis susidaryti gali.

Alfija, filosofą auginat... thumbup.gif. Gaila, kad jūsų mokykloje problemėlės su etika g.gif
Mes šeimoj derinam skirtingus požiūrius į tikybą. Vaikai mokosi pagarbos skirtingiems požiūriams. Aš tiesiog neneigiu, ko nežinau ir nesu pajėgi suprasti.

o pamatytumėt koks jis pas mane biggrin.gif. Mano supratimu, kad ten kur mes pradedam žodžiu sąžinės ir pridedam laisvė, vaikas, žmogus ir iš tiesų turi būti visai laisvas ir pats tą nuomonę susidaryti. Aš laisvamanė ir savos nuomonės jam nekišu, jis tą nuomonę susidarė iš vaikiškos Biblijos, iš draugo Igno pasakojimų, kuris labai į Jėzuitų gimnaziją įstot norėjo. Ir iš paveikslų, va iš Rimanto ir Aistės kiek jie religijotyrą mokykloj mokėsi, ir va išrutuliojo tokią savo nuomonę, kurios būčiau tikriausia ir nesužinojus biggrin.gif jei ne ta etika. Kažkaip apie katalikybę, krikščionybę su juo ir nediskutuodavom. O va etika ir etnokultūra jo pačios mėgstamiausios pamokos. Apie tai mes kalbam daug.
Tai gal nebus. Bet jei norėsit paskui į pirmą klasę į mūsų mokyklą eiti, tai pletkina, kad Minimūzą lankyti patartina labiau, nei kur kitur to dainavimo mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 09 02, 18:17)
o pamatytumėt koks jis pas mane biggrin.gif. Mano supratimu, kad ten kur mes pradedam žodžiu sąžinės ir pridedam laisvė, vaikas, žmogus ir iš tiesų turi būti visai laisvas ir pats tą nuomonę susidaryti. Aš laisvamanė ir savos nuomonės jam nekišu, jis tą nuomonę susidarė iš vaikiškos Biblijos, iš draugo Igno pasakojimų, kuris labai į Jėzuitų gimnaziją įstot norėjo. Ir iš paveikslų, va iš Rimanto ir Aistės kiek jie religijotyrą mokykloj mokėsi, ir va išrutuliojo tokią savo nuomonę, kurios būčiau tikriausia ir nesužinojus biggrin.gif jei ne ta etika. Kažkaip apie katalikybę, krikščionybę su juo ir nediskutuodavom. O va etika ir etnokultūra jo pačios mėgstamiausios pamokos. Apie tai mes kalbam daug.
  Tai gal nebus. Bet jei norėsit paskui į pirmą klasę į mūsų mokyklą eiti, tai pletkina, kad Minimūzą lankyti patartina labiau, nei kur kitur to dainavimo mokytis smile.gif

pas mus laisves mažiau. Aš pažadėjau netrukdyti sistemos (įprasčiausios Lietuvoje) formavimui galvelėse, bet pasilikau teisę atsakinėjant į klausimus nemeluoti, kaip suprantu ir jaučiu. Mažiams augant teks mąstyti ir rinktis. manau tai neblogai.
Apie etnokultūrą: išleistas neblogas DVD "Metų ratas" apie kalendorinius papročius ir tradicinę muziką. archyviniai vaizdo ir garso įrašai kartu su šiuolaikinias kalendorinių švenčių šventimo būdais. Gal sudomintų. Rekomenduočiau.
Pletkelius žinau, jų ištakas taip pat. Tik va, kažkaip nenoriu dičkiukui profesionalo muziko ateities. Man rodos jis turi įv airesnį pasirinkimą. Jei labai norės, neprieštarausiu. Po metų bandysim į dailę. Vaikis labai drąsiai save reiškia ant balto lapo. Mažius gros...tikrai. Pro muzikos logiką - solfedį, teoriją kaip nors pratempsiu, kad ir už ausyčių tektų vilkti....

Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2010 09 02, 18:52)
pas mus laisves mažiau. Aš pažadėjau netrukdyti sistemos (įprasčiausios Lietuvoje) formavimui galvelėse, bet pasilikau teisę atsakinėjant į klausimus nemeluoti, kaip suprantu ir jaučiu. Mažiams augant teks mąstyti ir rinktis. manau tai neblogai.
Apie etnokultūrą: išleistas neblogas DVD "Metų ratas" apie kalendorinius papročius ir tradicinę muziką. archyviniai vaizdo ir garso įrašai kartu su šiuolaikinias kalendorinių švenčių šventimo būdais. Gal sudomintų. Rekomenduočiau.
Pletkelius žinau, jų ištakas taip pat. Tik va, kažkaip nenoriu dičkiukui profesionalo muziko ateities. Man rodos jis turi įv airesnį pasirinkimą. Jei labai norės, neprieštarausiu. Po metų bandysim į dailę. Vaikis labai drąsiai save reiškia ant balto lapo. Mažius gros...tikrai. Pro muzikos logiką - solfedį, teoriją kaip nors pratempsiu, kad ir už ausyčių tektų vilkti....

ir dar kaip sudomintų. Duksis būtų be galvos iš džiaugsmo. Kur galima pirkti?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 09 02, 12:55)
Andro 4u.gif bus gerai. Pamatysi. Pradžioje visiems vienodai sutėtinga, o paskui visiems vienodai gerai. Tikrai.
Bet kaip ten bebūtų o juk užaugo ir išėjo į mokyklą, su visais 4u.gif va čia tai ir yra pasiekimas didžiulis.
Rugilei linkėjimus Džiugas perduoda 4u.gif gero grojimo 4u.gif

vat ačiū už linkėjimus nes aš tai jai irgi palinkėjau rugsėo 1-osios proga stiprybės ir dar kartą stiprybės. Mes tai per vasarą jodinėjom ą treneris į sąrašus jau įsitraukia, tai aš sakau kaip grosi taip josi, nes labai nori. Tai kaip ir turim motyvacinį momentą tai sakant. O dėl grojimo-tai didelis lobis jos mokytojas. Aš taip ir jojimo trenerį nužiūrėjau, panašios energetikos žmogus. Tik kai ji arkliuką poni klasės , su kuriuo turi mokytis joti bando intiligentiškumu paimti tai lotuliukas.gif blink.gif

O Dainiui tai blink.gif unsure.gif visko daug....Bet iš Švėkšnos tai labai norėjo namo o jo sesuo tai su tokia mina jį išlydėjo kad ant veido viskas parašyta buvo. Kai jai buvo 12-a tai jai tas pats buvo į kokią buitį važiuoja o kai jai dabar 16-a tai suvokia kaip ir kur ji turi gyventi, žodžiu labai stipriai sugrojo miesto konfortas ir geros salygos...
Papildyta:
4u.gif Ramute, labas
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 09 02, 19:22)
vat ačiū už linkėjimus nes aš tai jai irgi palinkėjau rugsėo 1-osios proga stiprybės ir dar kartą stiprybės. Mes tai per vasarą  jodinėjom ą treneris į sąrašus jau įsitraukia, tai aš sakau kaip grosi taip josi, nes labai nori. Tai kaip ir turim motyvacinį momentą tai sakant. O dėl grojimo-tai didelis lobis jos mokytojas. Aš taip ir jojimo trenerį nužiūrėjau, panašios energetikos žmogus. Tik kai ji arkliuką  poni klasės , su kuriuo turi mokytis joti bando intiligentiškumu paimti tai  lotuliukas.gif  blink.gif

O Dainiui tai  blink.gif  unsure.gif visko daug....Bet iš Švėkšnos tai labai norėjo namo o jo sesuo tai su tokia mina jį išlydėjo kad ant veido viskas parašyta buvo. Kai jai buvo 12-a  tai jai tas pats buvo į kokią buitį važiuoja o kai jai dabar 16-a tai suvokia kaip ir kur ji turi gyventi, žodžiu labai stipriai sugrojo miesto konfortas ir geros salygos...
Papildyta:
4u.gif Ramute, labas

su ta motyvacija tai tikrai taip. Svarbiausia motyvuoti. Ir save vis motyvuoti reikia sės kartu prie pianino biggrin.gif . Vasarą sėdžiu tam karštyje ir sakau va ko tu čia sėdi man kaip ir aišku, o man už ką visa tai. Ir jis man atsakė - o už tai, kad aš labai groti noriu biggrin.gif

Parėjo vaikinas namo su gerom naujienom, žodžiu pirmadienį eis dešimtai valandai į etiką. su pirma pamaina. Tai kaip išeis devintą, taip ir grįš septintą vakaro. Va taip va bus.
Atsakyti
Pasiguosiu:
Nutariau imti tą mergytę su problemom.Jau buvo peržiūra,bet sužinojau daug papildomos informacijos,kuri nuo manęs buvo nuslėpta,arba pateikta tendencingai.Mergaitė labai problematiška.Daug labiau,nei galėjau įsivaizduoti.
Skaudžiausia,kad socialinės klausiau dėl hiperaktyvumo ir destruktyvaus elgesio.Juk ne kiekvienas gali su tuo susitvarkyti.O kadangi Pupa pirmokė,tai tikrai nereikia papildomų dirgiklių namie.Bet mane nuramino,kad yra tik logopedinės problemos ir nežymus atsilikimas dėl apleistumo,kuris greitai nyksta...
Nežinau,baisu,kad nebegalėsiu pasitikėti.O tikrai su mielu noru priglausčiau dar vieną mergytę.Ir Pupa labai nori ir laukia sesutės verysad.gif
Ir kodėl aš nepaklausiau Alfijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 08, 17:08)

žinai, matyt patarimas tam ir yra, kad jo nepaklausyti biggrin.gif , o va kitoj temoj manęs liuta nenavidit , kad aš žinau VTAT darbo pobūdį. Ir net pyksta kam yra va toks puslapis
http://www.socmin.lt....php?-703577427
kur pažiūrėjus į jį matosi, kad su vaiko teisėm pas mus ne kažin kas. Pagal darbuotojų skaičių- ypač rajonuose.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 09 08, 19:13)
žinai, matyt patarimas tam ir yra, kad jo nepaklausyti biggrin.gif , o va kitoj temoj manęs liuta nenavidit , kad aš žinau VTAT darbo pobūdį. Ir net pyksta kam yra va toks puslapis
http://www.socmin.lt....php?-703577427
kur pažiūrėjus į jį matosi, kad su vaiko teisėm pas mus ne kažin kas. Pagal darbuotojų skaičių- ypač rajonuose.

Aš asmeniškai savo VTAT bash.gif .Aš jau kaip nors, manęs plikom rankom nepaims bet kitiems tai gali gyvenimus suluošinti su tokiu darbu dėl statistikos.
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 08, 16:08)
Pasiguosiu:
Nutariau imti tą mergytę su problemom.Jau buvo peržiūra,bet sužinojau daug papildomos informacijos,kuri nuo manęs buvo nuslėpta,arba pateikta tendencingai.Mergaitė labai problematiška.Daug labiau,nei galėjau įsivaizduoti.
Skaudžiausia,kad socialinės klausiau dėl hiperaktyvumo ir destruktyvaus elgesio.Juk ne kiekvienas gali su tuo susitvarkyti.O kadangi Pupa pirmokė,tai tikrai nereikia papildomų dirgiklių namie.Bet mane nuramino,kad yra tik logopedinės problemos ir nežymus atsilikimas dėl apleistumo,kuris greitai nyksta...
Nežinau,baisu,kad nebegalėsiu pasitikėti.O tikrai su mielu noru priglausčiau dar vieną mergytę.Ir Pupa labai nori ir laukia sesutės  verysad.gif

Pagailėk Pupos ir savęs dėl jos....
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 09 08, 20:21)
Aš asmeniškai  savo VTAT bash.gif .Aš jau kaip nors, manęs plikom rankom nepaims bet kitiems tai gali gyvenimus suluošinti su tokiu darbu dėl statistikos.

o kas pas tave ten atsitiko. Aš šiandien pas mūsų inspektorių ėjau, atsiimti dovanėlės rugsėjo proga. Jei taip iš tiesų, tai kiekvieną artą nusitebiu kaip jis iš viso ir ką dirbti gali, kai pas į keli tūkstančiai rizikos grupės vaikų ir šeimų. Uma neprilažu g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 09 08, 19:27)
o kas pas tave ten atsitiko. Aš šiandien pas mūsų inspektorių ėjau, atsiimti dovanėlės rugsėjo proga. Jei taip iš tiesų, tai kiekvieną artą nusitebiu kaip jis iš viso ir ką dirbti gali, kai pas į keli tūkstančiai rizikos grupės vaikų ir šeimų. Uma neprilažu g.gif

bigsmile.gif nuo manęs ten jas elektra trenkia, nors mano inspektorė gera bet tingi, nespėja visur žodžiu tuščia vieta beveik
Atsakyti
Nu labukos 4u.gif Tai va,prasidejo mokslo metai,visokiu naujoviu pas mus,suzinojom ,kad mazoji siemet prades mokytis airiu kalbos,tai dabar galvoju sunku bus ir lietuviu ir visi pagrindai angliski,plius airiu,kaip reiks viska ismokt?Mano didiji nori iskelt i vyresniu klase,gerai mokosi vaikis,tai dave termina iki Kaledu,jei vadeliu nepaleis po Kaledu lipsim klase i virsu smile.gif .Na o uzvakar pas mus atsirado naujas augintinis,bendradarbis atidave seskiuka,maziukas visai tik sesta savaite eina ,nusipirko pamate ,kad daug vargo su juo ir pasiule,nes kitaip ko gero butu nugalabijes(visiskai kazkoks be atsakomybes jausmo) nu ka ir pagailo,tad pasiemiau,tik kiek skaiciau tai per mazas,nors ir valgo pats ir i tualeta daro,bet manau jam dar pas mamyte pabut reikejo.Na kaip nors uzauginsim,reiks nueit i foruma pas augintinius konsultacijos.Siaip labai linksmas,smalsuolis ir apkandziot jau visus suspejo,bet dziaugsmas vaiku viska atperka.
Mus ligos, kiek itariu jau pradeda lankyt,siandien as is darbo gryzau su galva ir gerkle skaudancia ,ziuriu ir mazoji prikimus,tai uzsivirem zoleliu arbatos ir pradedam gydyma doctor.gif ,o lauke saulute ritinejas,tad nelinksma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 09 rugsėjo 2010 - 15:48