QUOTE(Smaika @ 2010 10 13, 18:24)
Yra.Man atrodo netgi forumiete Laureta ,bet tiksliai nezinau.Aisku,jei ilgesniam laikui turi buti nuolatine globa.Siaip viska galima suzinoti VTATs.O jei trumpam laikui irgi geriau derinti su VTATs.Pati nevaziavau,nei trumpam,nei ilgam laikui,bet girdejau
Isvaziuoti su globotiniu i Europos sali ar i JAV yra du skirtingi dalykai. I JAV su globotiniu galima vaziuoti su turistine viza, atostogu ar i svecius. Legaliai JAV gyventi su globotiniu negalima.
QUOTE(ZAIKA2 @ 2010 10 13, 19:55)
Laureta isivaikino irtada vaziavo i JAV, paskaitykite temas praeitasi metais daug buvo apie tai kalbeta kokiu doku kokiom salim reikia.
Taip, isivaikinau ir isvaziavau po metu. Kaip paciai sekasi?
Uzsuku vakarais paskaityti jusu pokalbiu ir vel griztu prie savu darbu... Mano panele mazoji Auga, mokosi gerai. Skaito, skaiciuoja. Siemet jau pirmoke. Kaip ir pernai ir siemet bande mokytojos kantrybe...

Taciau kaip ir visiems, taip ir jai taisykles vienodos

Nepavyko. Kita savaite vaziuosiu i pokalbi su mokytoja. Jau smalsu ka pasakys gero ir negero apie mano šustriukę
QUOTE(saulenė @ 2010 10 13, 20:31)
Tas pats kas LT pakeiciate gyvenamaja vieta. Nauji kaimynai, nauja vieta. Svecioj saly dar ir kultura kita. Kita kalba. Ir svarbiausia nepalikite vaiko vieno. Kaimynai megsta skusti ir apskusti. Ir daug sypsokites.
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 25, 18:42)
Ziemos vakarais bus galima ilgiau ir daugiau paplepeti
QUOTE(Karusia @ 2010 11 08, 17:01)
vakar vartėm senas nuotraukas ir braškė su nuostaba žiūrėjo į nuotraukas 'iš grupės" - globos namų - kur aš čia? pas kokią nors tetą svečiuose?

va.
o as neturiu jokiu nuotrauku

Neturiu ka papasakoti. Mano mazoji manes neklausia kas ir kaip. Ji zino, cia sese, mamyte, tetis. Visa kita jai nesvarbu. O ir sakyti kad ivaikinta, kol kas mudu su vyru manom kad TIESIOG per anksti. Tegu dziaugias savo vaikyste...